Blogolj!

Freedom House, a Soros - játszótér


Freedom House, a Soros - játszótér

Jelentése szerint - ami valami hülye számmisztikai pontozásra alapul - nem független a magyar média.

Na, ez először is baromság, mert ahol a miniszterelnökről alkotott spermiumos vélemény ennyiszer és fennhangon megjelenhetett, az szerintem független. És tényleg független, hiszen paradox módon, a külföldi befektetők - akik majd mindegyik liberális média mögött állnak - terjesztik a független médiumokban, hogy azok nem függetlenek...

Soros György valami hihetetlen elánnal akarja bebizonyítani, hogy ő a világ jobbításán dolgozik, és meg akarja védeni a demokráciát.

Sajnos inkább az látszik, hogy valami eszméletlenül frusztrált, mert '56-ban Amerikába költözött és lemaradt a magyar szabadság harcról. Kreál magának egy elnyomó diktatúrát és mindent elkövet, hogy megdöntse azt. 

Mindenkinek figyelembe kell venni - még Soros játszótereinek is - , hogy a miniszterelnökünk első sorban az ország érdekeit veszi figyelembe az EU-val szemben. Vajon mikor kéri ki magának, hogy rendszeresen meg kérdőjelezik a nemzete iránti hűségét és elkötelezettségét? 

Mikor érti meg a baloldal, hogy nem meghatározó erő, nem is lesznek azok? Mert a kivénhedt MSZMP vadhajtásaiból egy életre elég volt.

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/13851/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?