Blogolj!

Demokratikus hullagyár


Talán merész feltételezés, de azt gondolom Európa menekültekkel való elárasztása egy válaszlépés az Egyesült európai unió tervére.

És ezen belül az Amerika által nagyon erősen preferált szabadkereskedelmi egyezmény - egyenlőre - erős elutasítására.

Különben most már értem, hogy Amerika miért hallgatta le az európai vezetőket, és milyen szálak mozgatásába kezdett ezután.

Szintén meg tudom érteni, hogy ha esetleg Orbánt is lehallgatták, akkor miért nem hívták meg Amerikába és miért nem tárgyalnak vele a "demokrácia megerősítéséről". Mert ismerik a véleményét és pontosan tudják, hogy át lát rajtuk.

Amerika a demokrácia szószólója, aki nem tudja elfogadni, hogy Magyarország különutas, hogy a kormányunk nem azért haverkodik az oroszokkal, mert a tejtestvéreink. Hanem azért, mert Amerika a palagázzal akar benyomulni a kontinensre és azt nagyon drágán eladni. Az oroszok olcsóbban adják az energiahordozóikat.

Ennyi.

S vajon azok a liberális testvéreink, akik Amerikában is a kormányunk ellen uszítanak, nos, ők biztosítani fogják-e részünkre tíz év múlva is az olcsóbb energiahordozókat, vagy elnézik majd a drága gáz mellett a lakásukban megfagyó emberek hulláit?

 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?