Blogolj!

Meddig vergődsz még, Angela?


Merkel szerint azok az országok, amelyek nem az unió külső határait képezik, eddig nem vették ki a részüket a határok védelméből.

Csak az előnyeit élvezték annak, hogy nincsenek belső határok, de a külsőket a dublini rendszer szerint azok az országok védik, amelyek Európa külső határait képezik.

Ezért aztán Mutti meg akarja változtatni a dublini rendszert és együttműködni azokkal az országokkal ahonnan elindulnak a migránsok.

Újabb semmit-mondó megállapítások.

Újabb időhúzás és addig újabb migránsok ezrei.

Innen már csak egy lépés, hogy az Orbán által javasolt görögországi uniós határra közös, tehát az Unió összes országának részvételével, határrendészetet alakítsanak ki.

Ekkor elérkezünk oda, hogy Orbán miniszterelnök úr megoldásai érvényesülnek az unió migrációkezelésének sarkalatos kérdéseiben.

Merkel csak azért beszélhet másképp a migrációról, mert ő szabadította az unióra ezt az irdatlan mennyiségű eddigi és a következő hónapokban még ennél is több migránst.

Nem tud kihátrálni ebből, az óriási hibát vétett, egyre csak vergődik, és gyengül a hatalma meg az eseményekre való ráhatása.

Addig beszél a közös megoldásokról, amíg azok az országok, amelyek eddig Merkel megoldására vártak össze fognak zárni, és egyéni megoldásokat fognak alkalmazni.

Merkel az erőszakos migráció elősegítésével nem lehet Európa vezetője.

Van egy vezető, aki alkalmasabb lenne. Orbán Viktornak hívják.

2
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/22210/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
El válasza: El bejegyzésére 2015-11-07 18:54:13
Elnéztem, 450. Most amíg sztrájkoltak a komphajósok egy kibaszott agresszor sem jött.
Válaszolok
El 2015-11-07 18:46:31
Nézzétek már meg a googlemapson, hogy mennyire van ez a Leszbosz szigete a Görög szárazföldtől. Legalább 150 km-re. Oda már nem lehetne lélekvesztőn átevickélni, hanem ezek a geci görögök szervezetten szállítják őket komphajókkal. Ha nem tennék akkor ott maradnának Leszboszon. Nem is akarják megakadályozni őket, csak az közös lóvét lenyúlni. "Demokráci bölcsője". Fujj!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?