Blogolj!

Ne várjunk tovább!


Egyes európai vezetők tovább bátorítják a migránsokat szülőföldjük elhagyására.

Ezzel – gyakorlatilag – ezek a vezetők importálják Európába a terrorizmust, amely nem válogat abban, hogy ki legyen a lehetséges áldozat. Válogatás nélkül öltek és fognak ölni.

Európát – vezetői – elárulják és feláldozzák egy globalista elit kedvéért, amely a nemzetállamok felszámolásával elősegíti Európában a radikális iszlám erősödését és a keresztény Európa halálát.

Mire várnak és mire várunk mi, akik látjuk a valóságot és nem értik az uniós vezetők szándékos tehetetlenségét?

Ez az óriásira duzzadt migráció már nem lehet néhány felelőtlen liberális egyéni döntése és nem engedhetjük meg, hogy ez továbbra is így folytatódjon. Eddig csak kértük – majdhogynem könyörögtünk –, hogy állítsák meg a migránsok beözönlését, de most már követelnünk kell!

Nem elég a magyarok hangja, nem elég a V4-ek hangja, fel kell venni a kapcsolatot minden olyan ország szervezeteivel, pártjaival, amelyek egyetértenek Magyarország meglátásaival.

Közösen fel kell szólítani visszavonulásra a migránssimogató, szelfiző liberális elvakultakat, akik támogatják ezt a migrációs inváziót.

Azonnal Görögországba kell indítani az uniós határrendészet minden egységét és le kell zárni – egyelőre – Európa határait.

A Párizsban történtek remélhetőleg az utolsó felkiáltójelek voltak az előtt, hogy végleg a mindennapjaink része legyen Európában a terrorizmus és a gyász.

1
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/22610/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Kisember 2015-11-23 11:03:52
Kedves blogíró!
Lassan 20 éve vagyok jelen a közösségi médiában "Kisember" néven. Légy szíves változtass nevet, mert nem szeretném - politikai pártállástól függetlenül - ha összekevernének minket.
Köszönöm!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?