Blogolj!

A vétó


Csak azoknak a balliberális nyomoroncoknak, akik most nagyon sietve elkezdték a magyar miniszterelnököt lehazugozni és hiteltelennek beállítva kijelentik, hogy a nemzeti média hamisítja a vétóval kapcsolatos híradásokat, na, azoknak javaslom a google használatát, de legalábbis valamiféle memóriajavító gyógyszert.

2016. február 11.

A Magyar Idők értesülései szerint Orbán Viktor tegnap, a frakcióülés kezdetekor elmondott értékelő beszédében Lillafüreden egy német-török titkos paktumról beszélt, melyről a miniszterelnök úgy tudja, hogy már megkötöttek, de egyelőre nem mernek nyilvánosságra hozni. Arról tájékoztatta a képviselőket, hogy a német és a török kormány alkuja most érkezett el a végrehajtás fázisába, Törökország pedig elérkezettnek látja az időt, hogy ezt kikényszerítse. A titkos megállapodás lényege az, hogy 4-500 ezer bevándorolót közvetlenül Törökországból az Európai Unió területére szállítanak, de nem csak Németországnak kellene befogadnia őket, hanem kötelező erővel szétosztanák őket a tagállamok között. Orbán Viktor a következő időszak egyik legfontosabb feladatának a török-német paktum elhárítását nevezte, és arról is beszélt, hogy meggyőződése szerint még ennek a titkos megállapodásnak az esetleges végrehajtása sem állítaná meg magát a példátlan méretű migráns-áradatot, így az egész „ostrom” még évekig sújtja majd Európát./MI/

Akkor most már látjuk mindannyian, hogy a vétó már ekkor megvolt.

Az lehet, és senki nem vitatja, hogy az EU csúcson nem csak Orbán Viktor mondta el, hogy nem fogja megszavazni-aláírni a direkt áttelepítési javaslatot, de ő már februárban elmondta, hogy mire készül Németország.

És – ahogy a fenti szövegből kiderül – ennek a paktumnak az elhárítása előlépett első számú feladattá.

Egyszer már leírtam Törökország zsarolja Európát, kevés lett nekik a 3 milliárd euró.

Hónapokkal előrébb akarják hozni a vízummentességet és az unióhoz való csatlakozási tárgyalások még gyorsabbá tételét követelik még.

Tegyük világossá, ha ezeket a terveket áterőszakolják Európán, akkor mi nagyon rábaszunk.

És mert a balliberális média örömtüzeket fog gyújtani, ezeknek a tüzeknek a fényénél láthatjuk majd hogyan masíroznak át rajtunk az iszlám fanatikusok ezernyi katonái.

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/25719/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,titkos,vétó
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?