Blogolj!

Az ÁVH unokája vagyok én


Magyarország miniszterelnöke a jövőnket erősen befolyásoló döntések és aljas külön alkuk kereszttüzében próbált egy számunkra is előnyös és elfogadható megállapodást kötni.

Ez sikerült is neki.

Közben pedig itthon egy valamiféle ÁVH-s revizionista hatalom feléledését szemlélhetjük kikerekedő szemmel.

A Biszku elleni per csúfos és nevetséges eredménye bátorítást adott azoknak, akik az ötvenes évek vérgőzös hatalmának elvesztése után mély illegalitásában nevelgették a jövő verőembereit.

Egy nyíltan és büszkén megvallott ÁVH-s és kommunista felmenőkkel hivalkodó tanár álcája mögött egy régi-új hatalom vezetője próbálja beleráncigálni a tanárokat és a még nem kiforrott diákokat egy népfelkelésbe.

Természetesen, mint ahogy régen, most is előbb a szónoklatok hangzanak el, ezután pedig kezdődik a lázítás és a fenyegetés.

De amikor ez a lázongás – esetleg – erőszakba torkollik nem lesz az első vonalban, mint ahogy ezt már tudjuk a történelem lapjaiból.

Ők nem ilyenek.

A véráldozat nem stílusuk, azt meghagyják a megbolondított és feltüzelt tömegeknek.

Ez az ember a fizetését az államtól, a KLIK-től kapja!

Tudod, nem szarunk oda, ahonnan eszünk!

Címkék: ÁVH, KLIK, unoka
3
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/25946/pics/lead_800x600.jpg
ÁVH,KLIK,unoka
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
lényeglátó válasza: Anticapitalism bejegyzésére 2016-03-20 06:13:34
Lovász fiú esete újraköltve! "Az apám gróf, a fiam gróf, én meg a lovakat ganajolom! Az apám miniszter, a fiam miniszter, én meg rohadt ÁVÓS vagyok!"
Válaszolok
Anticapitalism 2016-03-19 11:39:01
A kapitalizmus és a szocializmus közötti köztes rendszerre van szükség szerintem, amelyik teret ad a vállalkozói szellemnek is, ugyanakkor a társadalom minden tagját munkavégzésre kötelezi, és ahol a lakhatás alkotmányos jog, ezért nincsenek kilakoltatások sem koldusok, tőlünk nem messze Kelet-Ukrajnában a Donyeck-Luhanszki Népköztársaságért magyar katonák is harcolnak, ha kivívják a győzelmet, az ki fog hatni pozitivan Magyarországra is.
Válaszolok
Anticapitalism 2016-03-19 11:31:27
A kapitalizmussal le kell számolni, és a rendszerváltási pontig visszamenni az időben, mivel a Kádár-korszakhoz képest regresszió állt be, és 2 millió ember egyértelmüen nenek a rendszernek a következményeként leamortizálódott, egy másik részük pedig "kitántorgott Amerikába" , a kormány és a rendszer antiszociális és maximálisan embertelen, részvétlen, semmi szükség erre a rendszerre, ha úgy lenne ahogy írja, akkor sem kellene gyűlölködnie, történelmi szükségszerűség a kapitalizmus végső bukása, az igaz, hogy, mint minden folyamatban vannak visszazuhanások, de az emberiség egyed és társadalomfejlődésének a legfőbb gátja ez a rendszer és az a jellemtelenség amit ORbán, Bayer, Andy Vajna, HAbony képvisel most.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?