Blogolj!

Az új kommunizmus ébredezik


Ez a sok hatalomból kiesett vérszívó kommunista, akik már abba a tudatba is beleőrülnek, hogy a jelentéktelen életük a kutyát nem érdekli, nekimennek minden a – szerintük – kormány által rosszul kezelt és elhanyagolt területnek, mint az oktatás és az egészségügy.

Megtámadják aljasul és elvtelenül egy szövetségi kapitányon keresztül az összes élsportolót mondván – minden élsportoló állami támogatását vonják meg, mert az élsport egy fertő és a demokráciamentes erőszak melegágya.

Ezek a régi és új kommunisták – az MSZP szarkeverőivel az élen – sikeresen beleavatkoztak a kereskedelemben dolgozó emberek vasárnapjába és cserbenhagytak sok ezer embert, akiknek az egyetlen, törvényileg garantált, pihenőnapját erőszakosan és hazug módon, mindenkit megtévesztve elvetették.

Ezek a kétszínű emberférgek kívánkoznak vissza a hatalomba a kiskirály és isten komplexussal megáldott Puklival az élen a feketelelkű fekete pólós, sehol meg nem értett ápolónővel karöltve.

Most lett elegük a jelentéktelen és szar életükből, ezért elvtelen támadásokat intéznek még a miniszterelnök ellen is, a vagyonosodását firtatva.

Senkit és semmit nem nézve követelik a migránsok betelepítését is, csak azért, hogy ebben se a kormánynak legyen igaza .

Ha nem vigyázunk, és nem leszünk észnél, megint kötelező olvasmány lesz Marx és Engels tanai, Lenin összes műve és előkerülnek Sztálin és Mao internáló táborainak tervrajzai.

Egy kiárusított és a végletekig kizsákmányolt ország romjain élősködő patkányok érzik úgy, hogy megerősödtek és mindent mindenki elfelejtett nekik.

Pedig nem.

És amíg lesz, aki emlékszik a vörösök által irányított terror és népirtás éveire, addig az ő hatalmuk nem fog vissza térni.

2
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/26590/pics/lead_800x600.jpg
ébredezik,isten komplexussal,kommunizmus
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
sacra et profana válasza: József bejegyzésére 2016-04-17 21:48:30
Gondolom tréfálsz. Vagy nem tudod, mi volt akkor és mi van most (mellesleg, miféle nyugdíjakat vettek el, miéle társadalombiztosítást szüntettek meg miféle diktatúrát alakítottak ki. Lehet, hogy valamilyen szert használsz?
Válaszolok
József 2016-04-17 00:18:59
Ezek a vérszívó kommunisták a Morbus Hungaricus országából, a földes padlós zsellérségből, az urambátyámos- öcsémuramos tekintetes-méltóságos uramos világból egy európai csatlakozásra alkalmas, a többi kommunista ország között, a szovjet elnyomás közepette magasan fejlettebb, szabadabb és magasabb életszínvonalon élő országot csinált, felszámolva az analfabetizmust, a korai gyermekhalált, a fertőző betegségeket, egyenlő lehetőséget biztosítva mindenki számára a felemelkedésre, az ingyenes oktatással.
A mostani, demokratikusnak nevezett orbáni diktatúra elvette a nyugdíjat, megszüntette a társadalombiztosítást, és mindent tönkretett amihez hozzányúlt, és a demokratikus rendszer közepette illiberális, egyszemélyes diktatúrát alakított ki. Erre nem kellene büszkének lenni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?