Blogolj!

Hamis csillagok


Végre elérte a célját az alkoholista és a kriptaszökevény zsaroló páros.

Lecserélhetnek egy keresztény országot egy muzulmánra.

Anglia Törökországra való lecserélése az unióban Soros barátunk remek ötlete lehet.

Ne csodálkozzunk azon, hogy a nemzetek nemzetekben gondolkoznak és nem egy globális, arc nélküli európai fogyasztói társadalomban.

Zsarolják és megfélemlítik a tagállamokat, minden önálló hatalmat megpróbálnak megnyirbálni és erőszakkal beolvasztani egy Európai Egyesült Államokba.

De ez nem fog menni!

A Brexit óta sokasodnak azok a hangok, amelyek ettől az arctalan, szürke uniótól távolodni akarnak, ahol meg akarják őrizni a nemzeti értékeket és nem kérnek a mindent egyformára csiszoló unióból.

Soros törekvései, hogy Magyarországot és egyáltalán a renitens V4-eket kitegye az unióból – de legalábbis gazdaságilag megingassa – egy hihetetlen aljas törekvés.

Arra hivatkozva, hogy minket is befogadtak az unióba – mintha ez egy kegy lenne és nem egy nehéz csatlakozási folyamat, ami ráadásul hatalmas üzlet is… – milliárdokat akar elvonni a támogatásainkból és/vagy migráns adót akar fizettetni velünk egy nonszensz.

Németország és Franciaország egy új országot akar létrehozni, amely már nem nemzetekből állna, hanem a nemzetek arctalan tömegéből.

Ahol nem létezne magyar zászló, hanem amerikai mintára csak egy csillag jelezné talán az országot az unió zászlaján.

Mindent a migránsok kedvéért tesznek ma Brüsszelben és sajnos a libsik asszisztálnak hozzá, csak azért, hogy az Orbán kormányt és a V4-ek kormányait populistának és kirekesztőnek állíthassák be.

Ma és holnap, de még holnapután sem késő tiltakozni és a népszavazásunkkal az erőszakos betelepítés ellen felemelni a hangunkat.

De ha nem tesszük, akkor a Soros-, Juncker-félék a magyar nép nyom nélküli eltűnését fogják okozni.

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/28378/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?