Blogolj!

Nem csak Brüsszel Európa!


A ballib migránssimogatói nem értik a kvóta-népszavazás lényegét.

Ez a szavazás, gondolkodásuk szerint,  semmire nem kötelezi Brüsszelt és értelmetlen konfrontációnak tartják, amely támadási felületet adhat a továbbiakban.

De amennyiben sikeres lesz a népszavazás - és az lesz! -, akkor a ballibek végre meglátják, hogy valójában egy jó darabig nem kerülhetnek a hatalom közelébe sem.

És ettől nagyon, de nagyon félnek.

Ezért nem akarják a népszavazást.

De itt egyszerűen nem csak arról van szó, hogy ez egy olyan kötelező betelepítés kierőszakolása, amelyre senki, de senki az égvilágon nem adhat felhatalmazást a magyar népen kívül.

Hanem Brüsszel túlhatalmáról szól és arról, hogy nem csak Brüsszel Európa!

Érti a jobboldal azokat a fogalmakat, hogy keresztényi meg humanitárius és befogadás. Azt viszont nem érti, hogy ha te nem akarsz valamit, akkor miért akarják helyetted mások eldönteni, hogy ebben az országban mi és mikor történjen.

Ha holnap a Brüsszelnek szüksége van a Balatonunkra, akkor írnak egy komolynak látszó dokumentumot és abban közlik, hogy miután a Balaton Európa része, ezért a vizünket kiszivattyúzzák, mert vannak olyan régiók ahol nagy a szárazság vagy valami…

És persze mivel mi nagyon keresztények és nagyon humánusak vagyunk oda is adjuk európai közösségnek és persze a befogadott migránsoknak is.

És még mit akarnak tőlünk?

Itt szép zöld legelők vannak és sok természetes víz és egyáltalán egy élhető klíma, de mindezeket adjuk a migránsoknak, mert ők nem lehetnek boldogok a saját országaikban?

Asszonyainkat, lányainkat, a házunkat, a vérünket?

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/28449/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?