Blogolj!

A libsik halálcsókja


A magyarországi balliberális pártok az országunk eladására vagy még inkább az országunk átadására készülnek Soros és a vele egy követ fújó háttérhatalmaknak.

Az EU – élén Junckerrel –- megzsarol minket és minden egyes nem befogadott migránsra fejpénzt fizettetnének velünk.

Csak mert nem akarjuk a terrorizmust beengedni!

Ez egyenértékű lenne az ország eladósodásával és kivéreztetésével, amely a külföldi spekulánsok kezére játszaná Magyarországot.

Az itthoni ballibek segédkezet nyújtanak az idióta Juncker-féléknek, akik Soros gazdasági terveit akarják ráerőltetni minden ellenálló országra, azokra, akik a migránsok erőszakos befogadását elutasítják.

Lassan egy újabb szabadságharc felé sodródunk, ahol egyaránt kell a szövetségeseinkkel és az ellenségeinkkel harcolnunk.

Nehezen értik meg a magyar miniszterelnök terveit, melyek Európa fennmaradásának – lehetséges és számunkra elfogadott– egyfajta változata.

Az EP-ben a liberálisok olyan sarcra szavaztak, amely nem a magyarok felemelkedését, hanem inkább az elpusztítását segíti elő.

Azt a pénzt, amelyet az erőszakos migráns betelepítés elutasítóinak be kell fizetniük az EU kasszájába, azt a magyar állampolgárok adójából kell befizetni.

Tehát az általuk nagyon preferált téma –  egészségügy – koporsójába most verik majd be az utolsó szögeket. Mert ha elfogadják az EU terveit, akkor nemhogy kórházra nem lesz pénz, de kenyérre sem és semmire sem.

De a libsiknek ez a tervük!

A tönkretétel, mint a nagy elődöknek, a kommunistáknak.

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/28845/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?