Blogolj!

Egy csatakiáltás!


Mi csak adunk a beözönlőknek, ha nem adunk, akkor elveszik… akár az életünket is.

Az iszlám nevében és szájukon a prófétájuk nevével mészárolnak le mindenkit, aki nem a hitük szerint él és gondolkozik.

De szinte mindegy nekik, hogy kit ölnek meg – gyereket, nőket, férfiakat, öregeket – csak a halál arasson, és a félelem uralkodjon felettünk.

Széttárt kezű hazug politikus nyilatkozza, hogy a terrorizmussal kell – KELL! – innentől együtt élni és hozzá kel szokni a sokasodó halálos áldozatok véres képeihez.

Ha eddig nem volt nyilvánvaló, hogy a keresztények elpusztítása a cél, akkor annak az idős katolikus papnak a halála (lemészárlása) egyértelművé kellene, hogy tegye.

De tovább megyek, Normandia szimbolikus hely az ott történt második világháborút megfordító partra szállás miatt, most már a kereszténység elleni háború fricskája.

Az európai politikai elit egyre csak ismételgeti önmagát – megoldjuk, befogadjuk, elosztjuk –, de nem akarnak hathatós megoldást kidolgozni. Vagy ami még rosszabb: van, aki kidolgozta, de tőle még egy pohár vizet sem fogadnának el.

Merkel, aki a szívébe zárta az összes menekültet, azt gondolja, hogy ő egész Európán uralkodik, és ezért minden migráns elfér az otthonainkban.

Ha kell akkor erőszakkal, de minimum zsarolással, el akarja érni, hogy az az 5-600 millió migráns itt legyen otthon még akkor is, ha ez a föld már mások otthona.

Magyarország népszavazást tart a kötelező betelepítés ellen, amit az országunk árulói bojkottálnak.

Ez a népszavazás az európai vezetők többsége szerint csak egy elhaló nyöszörgés egy kis ország részéről – szerintünk pedig egy csatakiáltás Európa és a kereszténység összefogásának lehetőségére.

És ezt a csatakiáltást mindenki hallani fogja!

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/29061/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?