Blogolj!

Még a feltámadásunk előtt


Még ha most el is kalandoznak gondolataink az olimpia apropóján, azért ne felejtsük el, hogy ezekben a pillanatokban is migránsok ezrei özönlenek Európa felé.

Seregeik Soros szervezeteinek segítségével újra és újra megtalálják a német jóléti állam minden segítségét, legyen az pénz, szállás, élelem, munka. Ja, a munkát nem, mert a munkához vagy képzetlenek, vagy egyáltalán nem is akarnak dolgozni.

Miután, mint a leggonoszabb sáskák, felélték és elpusztították országaikat.

Miután mindent és mindenkit eladtak és elárultak, ezután Európára kezdték fenni a fogukat.

A halálba taszították és besózott földé tették a világot maguk körül, ahol a keresztényeknek az írmagját is kiirtották ott már nem lesz felemelkedés, nem lesz élet és nem lesz semmi, ami az értelemről tanúskodna.

De mielőtt talán még a megölt testvéreik testéből lakmároztatok volna (reméljük nem), valakinek eszébe jutott, hogy Európában még vannak vágóhídra küldhető fehérbőrű egyedek és megindultak mind, mint a vérre kiéhezett vámpírok.

De belőlünk nem esztek, az én véremet ti nem veszitek, és ha kell a saját kezemmel ölöm meg azt az úgy nevezett menekültet, amelyik ebben az országban terrortámadást hajt végre.

Ha most mi, amíg még élünk és tehetünk a migráció megállításért, nem cselekszünk és nem állunk bele a problémába, akkor lehajtott fejű birkák módjára önként fogunk a vágóhídra vonulni.

Tehát az első lépés, amit mi is megtehetünk, hogy az erőszakos betelepítés ellen indított népszavazásra egy emberként elmegyünk és egy emberként nemet mondunk.

Aztán majd meglátjuk.

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/29304/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?