Blogolj!

Férgek lázadása


Már szobruk is van

Senkinek semmilyen formában nem volt zavaró – még a jobboldalnak sem –, hogy kiknek adtak tömkelegével lovagkeresztet a libsi kormányok.

De most – hogy végre egy olyan ember kapott, aki meg is érdemli – kinyílt Pandora szelencéje és feltárult a sok lófaszjóska érdemtelen keresztje.

Már azok is hánynak attól, akik eddig nem foglalkoztak a kitüntetésekkel vagy a kitüntettek személyével, hogy mennyi érdemtelen kapott bármiféle keresztet.

Mert azok, akik most visszaadták a kitüntetésüket mind, mind érdemtelenül kapták meg.

Jellemtelen és csak ideológiákhoz ragaszkodó kis nyamvadékok, akik most ezzel a látszat-tiltakozással próbálnak előtérbe kerülni.

Nem láttuk őket a feketeruhás nővér mellett, de nem láttuk Pukli-féle kockás „forradalom” mellett sem.

De ugyanúgy nem láttuk őket a ligetben vagy egyáltalán sehol, mert gerinctelen férgek, akik eddig megbújtak egy meleg szarkupac alatt.

Most viszont előbújtak a kihűlő szar alól és keresnek egy újabb élőhelyet. És gyorsan igazodnak Soroshoz, aki az Orbán-kormány egyetlen ellenzéke miután az egész magyarországi ellenzéket ő pénzeli.

Ott kell lenni a Soros által finanszírozott portálok híreiben, mert különben soha senki nem foglalkozna a szarkupacok alatt élők lelkével.

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/29904/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?