Blogolj!

Erős nép a mi várunk, a szavazás a mi bárdunk!


Ömlik a pénz a görög és török bankokba – fedezetként a migránsok ellátásához és a határaikon belül tartásához. Remekül elszórakozik Brüsszel az európai emberek pénzével, mintha bármekkora összeg is el lett volna téve erre a migrációs válságra. Ezzel szemben azok az országok, amelyek – semmilyen nyomásra – nem akarnak migránsokat befogadni, azok büntetés-hegyeket fognak befizetni, ha Brüsszel tervei elfogadásra kerülnek.

Az éppenhogy magára találó gazdaságunkat – Lázár János szerint – sikeresen tönkretenné a tömeges, erőszakos betelepítés. A kb. 500-600 ezres migráns a családegyesítéssel együtt, olyan költségvetési terheket rakna az adófizetőkre, hogy még az unokáink dereka is beleroppan.

A libsi migránssimogatók nem is fogják fel ésszel mekkora kárt okoznak azzal, hogy – velem ellentétben – be akarják telepíteni a muzulmán horda egy részét. Semmiféleképp nem fognak nemmel szavazni a kormány népszavazási kérdésére, amely egy nagyon egyszerű kérdés.

Akarjuk-e, hogy Brüsszel erőszakkal és a mi beleegyezésünk nélkül megváltoztassa az országunk népességének összetételét egy radikális és keresztény gyűlölő muzulmán hordával?

Frau Merkel – Teréz anya babérjaira törve – nem vette figyelembe, hogy a mélyen gyökeredző kereszténygyűlölet exportálása nem lesz mindenkinek az ínyére. Ő csak a glóriát látta a feje felett és ez a glória megvakította, de már meg is süketítve azon józan hangokra, amelyek értésére adnák, hogy így lassan, de biztosan a muzulmán terror áldozatává válik Európa.

Töröksípok hangjára táncolunk megint és nem értjük mi ez a tánc és miért kell nekünk ez egyáltalán.

Most csak a népszavazás az egyetlen fegyverünk a muzulmán hordák ellen, de ha fegyvert kell fognunk, felsejlik majd a nagy elődeink áldozata országunk megtartásában.

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/30169/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?