Blogolj!

Gyurcsány menni Anglia


Pol Pot

A nagyon beteg Gyurcsány kimegy Angliába, hogy az ott élő magyarokat arra buzdítsa, ne szavazzanak semmiképp a népszavazásunkon. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a sikertelen és haszontalan élete valamiféle értelmet szerezzen.

Tulajdonképp semmi mást nem tesz, mint követi azt a sémát, amit a kettős állampolgárságról szóló népszavazásnál csinált.

Nem akar jót a magyaroknak.

Akkor, amikor miniszterelnök lett árulással és aljas trükkökkel elárulta az elődjét a hatalom megszerzésének érdekében. Kormányzásakor pedig romba döntötte és pénzügyi válságba taszította az országot.

Egy olyan elmebetegről beszélünk, aki befogadná és újmagyarokká tenné a migránsokat és a svédek mintájára integrálná a magyarokat a Saria törvények szerinti élethez.

Végre megtalálta a véres kommunista ideológia méltó párját a radikális iszlámban, amely térdig gázolva a vérben hozta el a nyomort azokon a területeken, ahova betette a lábát.

Kommunistaként Gyurcsány lelke közel került az iszlám radikális kirekesztő, megbélyegző és gyilkos szelleméhez. Ha ő kerülne újra hatalomra a migránsokkal egy olyan világot hozna el, amelyre még Pol Pot is rácsodálkozna.

Nem véletlenül fél a népszavazástól, hiszen a súlytalan és alig mérhető baloldali pártok szembesülnének azzal, hogy senkinek nem kellenek az elkövetkező időkben.

Remélem, mindenki elmegy szavazni és remélem, hogy érvényes lesz és akkor végre elhiszi nekünk Európa, hogy a magyar emberekkel nem lehet megtenni mindent.

Szavazzunk az életünkre és országunkra!

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/30471/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?