Blogolj!

A nem, az NEM


A baloldal - a DK vezetésével – minden követ megmozgat csak azért, hogy Magyarországot visszarántsa a béka picsája alá. Sehonnai, alávaló, nemzetáruló közösségük Gyurcsánnyal az élen és a többi mikropárttal közreműködve elhatározták, hogy minden áron – kerül, amibe kerül – megtörik Orbán hegemóniáját.

Természetesen a Jobbik kétfarkú-beszéd párt csöndes szemlélődése és talán asszisztálása mellett.

Most, mint mindig, összefogtak az európai balliberális pártokkal, hogy Orbán migránspolitikáját pellengérre állítsák  az Európai Parlament következő plenáris ülésén.

Ötleteket adnak az országunk pénzügyi kivéreztetésére, hogy így talán majd egy felháborodott tömeg elsöpri az általuk csak Orbán-rezsimnek nevezett rendszert.

Olyan átlátszó és együgyű kísérlet, amely – ha nem lenne Európa lakosaira nézve halálosan veszélyes – csak kinevetést érne.

Barbara Spinelli most a DK titkos fegyvere, aki egy 2015. június 10-i plenáris ülésen a parlament által elfogadott állásfoglalásra hivatkozva egy véreskezű diktátor által irányított, elnyomott és buta népnek próbál beállítani minket, akik képtelenek reálisan megítélni a hazánkra leselkedő veszélyt.

Idézem:

„Állásfoglalásában a parlament elítélte a migrációról szóló nyilvános konzultációt és az ezzel kapcsolatos, a magyar kormány által kezdeményezett, az egész országra kiterjedő plakátkampányt, kiemelve, hogy annak tartalma erősen félrevezető, elfogult és kiegyensúlyozatlan volt. A 2016. október 2-i népszavazással kapcsolatos 16 millió eurós kampány részeként plakátok és egy 18 oldalas füzet jelent meg, melyek eltorzítják a menedékkérőkkel és a migránsokkal kapcsolatos tényeket, Európa jövőjére nézve veszélyes elemekként jelenítik meg őket és a migrációt összekapcsolják a terrorizmus fokozódásával, továbbá európai városokban nem létező, úgynevezett „no-go” zónákra utalnak” – hívja fel figyelmet Spinelli képviselő asszony./ps/

Egészen elképesztő hazugság.

Na, ezért is kell szavaznunk nemmel!

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/30618/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?