Blogolj!

A Jobbik a Soros-iszlám zsoldjában


A Vona által támogatott Jobbik-közeli gárdistákat felháborítja a Jobbik vezetőjének árulása.

Az árulások után a Gárda megmaradt tagjai és vezetői elveszik Vona fekete, gárdista mellényét.

Nem lesz az már gárdista mellény, hiszen már rég a Daes’h mellényére cserélte vagy legalábbis a hímzéseket az Iszlám Állam hímzéseire cserélte ki. A köztudottan iszlám radikalizmust támogató Jobbik – ugye emlékszünk a népszavazás körüli segítő szándékukra – most már mecseteket szeretne látni az országban mindenfelé. A választóik és eszmei támogatóik – mint a patkányok a süllyedő hajót – úgy hagyják el a szeretett pártjukat. De ez a Jobbikot nem zavarja/érdekli, hiszen Vona megmondta, hogy kvóta nélkül is százezrek jönnek Európába és ide Magyarországra is, és mivel ők szeretnének az iszlámmal barátkozni lesz elég szavazója a választások megnyeréséhez.

De ha ezen a vonalon megyünk tovább, akkor nem mehetünk el a Vona-szándék mellett, hogy a migránsok beengedésével – akik között szép számmal vannak terroristák – nem csak menekülteket fogadna be, hanem megágyazna a magyarországi terrorizmusnak is.

Természetesen csupa hazaszeretetből és ember barátiasságból érdekelt lenne a káoszban, amely reményei szerint lerombolhatná a Fidesz egyre növekvő népszerűségét és akkor Soros pénzén és a nagyon megfogyatkozó baloldal támogatásával átvehetné a hatalmat.

Nem azért építtetne mecseteket, mert zavarja a szemét a látóhatár végtelensége és szívesen megtörné az egyhangúságát az égbe nyúló mecsetek látványával, hanem mert az iszlám katonáknak elsődleges jelzés lenne ez a gesztus Vona pártjának részéről.

Vona nem egyszer, nem kétszer kijelentette már, hogy ő és pártja lesz az, aki elzavarhatják a Fideszt az ország irányításának közeléből.

És ahogy én látom minden eszközt és minden aljasságot bevetnek ennek érdekében.

Még – ha Jobbik tervei valóra vállnak – látni fogjuk, ahogy Vona az Ország Háza mészköveiből mecseteket fog emelni.

Akkor nem marad más csak

ISTEN, HAZA , CSALÁD.

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/33290/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?