Blogolj!

Az ellenzék polgárháborúja


Egyre több ellenzéki libnyaf szájából lehet hallani, hogy valamiféle háborút kéne kirobbantani, hogy átvehessék a hatalmat. Demszkytől Gyurcsányon át, Juhász füves Péterig mindenki véres, Orbán és a Fidesz elleni leszámolásban gondolkodik.

Mi történt a baloldallal, hogy ilyen mélyre kellett süllyedniük, miszerint már csak fegyveres hatalomátvételben látnak érdemi lehetőséget, hogy valaha is újra hatalomra kerüljenek?

A DK-s Gyurcsány mikor fogja a híveit a laktanyák megrohamozására felszólítani és az ott lévő fegyverek megkaparintására utasítani a „nem létező” kommunista elvbarátait? Gyurcsány szabadságharcot vizionál és a többi elmebeteg libsi barom rögtön kaszára-kapára szólítja a híveit.

(Gondolom mindeközben a Fidesz szimpatizánsai pedig csöndben, a foteljuk mélyében reszketve várják a kivégző osztagokat.)

Azt, mondjuk, régóta tudjuk, hogy Gyurcsánynak elment az esze, de a többi olyan baromnak is, aki csak fegyveres hatalomszerzésben látják a baloldal felemelkedését.

Remélem ez az istentelen és hazug paprikajancsi belegondolt abba is, hogy mennyire jól mutatna Európa közepén egy laza polgárháború… De nem, nem gondol bele, hiszen ő csak „az ország érdekében” cselekszik és rombolja majd földig, az eddig elért eredményeket. Sértett önérzetének csak az lenne elégtétel, ha vérbe boríthatná Magyarországot.

Inkább egy polgárháború, mint hogy Orbánnak legyen igaza!

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/35419/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?