Blogolj!

Hazaárulók csak szépen sorban


Amennyiben 2018-ban a liberális hazugok nyerik az országgyűlési választást, úgy a keresztény Európa egy olyan országa esik áldozatául az iszlám beözönlésének, amely legelöszőr és a leghatározottabban védte az unió határait.

Ez a jelenlegi ellenzék elsődleges célja, és nem pedig az orbáni hatalom eltörlése. Az iszlám ráerőltetése a magyar keresztényvér áztatta földünkre.

A kis és még kisseb csökevénypártok nem a demokráciát védik, hanem az iszlám migráció fekete zászlaját akarják kitűzni és Sorosnak, a jelenlegi világgal elégedetlen csahosainak eladni a magyarok keresztény templomait és a magyar kereszténység szimbólumait. Végre megkaparinthatná ezt az országot – szőröstül, bőröstül –, amely az ő véleménye szerint elárulta és elüldözte. Ennek az országnak a kivéreztetésében érdekeltek azok az álcivilek, akik Soros bérlistáján szerepelnek.

A Jobbik képes néppártosodást hazudni, mert egy pénzember, aki nehezményezte, hogy rá is érvényesek a hazai törvények, mögéjük állt és elhitette velük, hogyha elárulják az országot, akkor nekik kolbászból lesz a kerítésük.

Ennek érdekében a mecsetek építésében is segédkeznének, sőt talán már érkezik is a számlájukra az iszlám szövetségesek pénze.

Magát demokratának valló képviselő nyakelvágást és örökidőkig tartó kényszermunkát ígér, saját bevallása szerint jól képzett ügyvéd vérbíróságokat és kivégzéseket vizionál, vagyonelkobzások és oligarchia adó képében pedig a vérben gázoló MSZMP utódjai kulák megbélyegzést. Mindeközben ott állnak sorban Soros előtt és pénz kunyerálnak a nagy terveik véghezviteléhez.

Ezek azok, akik már többször elárulták az országot és most arra készülnek, hogy ha ők fogják nyerni a választást, kit és hogyan és miként büntessenek meg, de még egy ilyen hazaárulótól és népirtó utódtól sem hallottuk, hogy miképp és hogyan építenék az országot tovább vagy újra.

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/36622/pics/lead_800x600.jpeg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?