Blogolj!

Soros szarkavarós felsőbbrendűsége


Ha ma Magyarország miniszterelnöke a kormánnyal közösen, a magyarok védelmében az alkotmány keretein belül bármilyen törvényt alkot, akkor a brüsszeli vízfejű társaság azonnal boszorkányüldözésbe kezd.

Egyszerűen lehetetlen az a helyzet, hogy egy felelős kormány ne védhesse meg az ország polgárait és ne helyezhesse a magyar érdekeket előbbre, mint a migránsok állítólagos jogait.

Egy mindent átszövő polip a migráció elősegítésével foglalkozó Soros hálózat és annak az összes fizetett ügynöke csak azzal foglalkoznak, hogy lejárassák és ellehetetlenítsék Európa határvédelmét.

Ésszel nem tudom felfogni, hogyan képzelik azt, hogy bárki a magyarok megkérdezése és engedélye nélkül ebbe az országba iszlamista terroristákat telepítsen be?

Soros annyira keményen osztogatja a pénzét annak érdekében, hogy Magyarországon a terrorizmus a mindennapjaink része legyen, hogy úgy tűnik, mint ha ennek az országnak az elpusztítására törekedne.

Minden médiát felhasználnak az állítólagosan elnyomott sajtószabadság szereplői közül annak bizonyítására, hogy ez az ország egy maffiaállam és benne a Fideszre szavazók agyhalott és lefizetett, megfélemlített, másodrendű állampolgárok, akik nem képesek arra, hogy a saját véleményüket megfogalmazzák.

Minden kibaszott Soros médiában vagy Simicska birodalmában azt üvöltik teli torokból, hogy ennek az országnak vezetői minden EU-s pályázatot csak azért indítanak el, hogy teletömjék a zsebeiket és a lehető legtovább kizsákmányolják a szerencsétlen magyarokat, természetesen kivétel nélkül a jobb és baloldali embereket egyaránt.

Kezdek hányni lassan az elnyomott sajtó szarkeverésétől, hazugságaitól és az egész siránkozó ál liberális faszfejektől.

És kikérem magamnak azt, ha egyetértek a Fidesz-KDNP kormány intézkedéseivel, akkor agyhalott lefizetett és aluliskolázott baromnak néznek.

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/36688/pics/lead_800x600.jpeg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?