Blogolj!

Az emlékezet csak máig szól!


Ezek a liberálfasiszta szarok csak addig képesek emlékezni, amíg a migráns terroristák befogadásáról van szó. Amikor az úgynevezett kelet-európai romákat kellett kibaszni Németországból, Franciaországból, Kanadából, simán arra hivatkoztak, hogy a kelet-európai romák mind biztonságos országból érkeztek, ergo nem kérhettek volna menedékjogot.

Viszont ebben a kifordult világban az az álláspont, hogy a migránsokat minden áron be kell fogadnunk még akkor is, ha egy biztonságos országból érkeztek hozzánk.

Szarnak Brüsszelben a fejünkre, ott, az üvegpalotájuk ablakából Magyarország nem látszik, csak egy fehér folt Soros gyarmattérképén.

Mindent és mindenkit mozgósítanak annak érdekében, hogy valami forradalomszerűség törjön ki ebben az országban, mert az már számukra is tisztán világít, hogy a következő választáson esélyük sem lesz.

Soros nem fog addig lenyugodni, amíg az általa elfogadhatatlan kormányok meg nem buknak.

Várom a lengyelországi vagy a szlovákiai diáktüntetéseket, amelyek attól lesznek hangosak, hogy még több migránst akarnak az országokba meg persze nincs demokrácia stb…

Nagyon oda kell figyelnünk minden megmozdulásra, mert a liberálfasisztáknak nincs ugyan emlékezetük, de képesnek érzik magukat egy polgárháborús helyzet közelébe sodorni az országot.

És még egy mondat.

A CEU egy kibaszott libsi toborzó és kiképző központ és itt erre semmi szükség nincs!

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/37143/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?