Blogolj!

A bátrak igazsága


Magyarország miniszterelnökét az Európai Parlament némelyik eszement képviselője megpróbálja pellengérre állítani és rábizonyítani, hogy nem az európai normáknak megfelelően kormányozza Magyarországot.

Mert nem engedi be ellenőrizetlenül a migránsokat Magyarországra, és mert egy nem EU-s egyetem működését próbálja - állításuk szerint - ellehetetleníteni.

A migránsok tranzitzónákban történő elhelyezése szerintük auschwitzi haláltáborokat idézi, és különben is minden, amit csinál, az úgy szar, ahogy van.

Melyik európai szerződés írja le, hogy egy migránsnak ebben az országban több jogot kell biztosítani, mint egy magyar állampolgárnak?

Melyik cikkely az, amelyik a migránsok számára biztosított ellátást nagyobbnak és sokrétűbbnek mutatja, mint azét, aki a befogadó országban állampolgársága révén jogosult?

A migránsok biztonsága miért kell, hogy nagyobb legyen, mint a magyarok biztonsága és miért kell ide iszlám terroristák tömkelegét betelepíteni?

Az úgynevezett európai liberálisok folyton a migránsok tolerálását követelik, de nem toleránsak a magyarok felé.

A magyar miniszterelnök bátran kiáll az elképzelései és igazsága mellett, amelyek csak azt a célt szolgálják, hogy nekünk, magyaroknak megmaradjon a Magyarországba és az európai értékekbe vetett hitünk.

És ez a bátrak igazsága.

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/37662/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?