Blogolj!

Európa eltaposása


Európát el fogják taposni, mondjuk nem holnap, de szépen lassan.

Az eddig beözönlött és az ezután erőszakosan benyomuló migránshordák kis szeleteket szakítanak ki a fehér emberek életteréből. Aztán ezek a kis szeletek összeadódnak egyre nagyobb elfoglalt területekké és azt fogjuk észrevenni, hogy egy kisebbségbe szorult és lassan kiirtott nép leszünk a saját szülőföldünkön.

Brüsszelben Soros kezébe került az irányítás és pofátlanul nekiálltak megvalósítani elmebeteg tervét, amely anyagilag és erkölcsileg romba dönti ezt a régi világot.

Európa népességcseréje szépen halad, bár a libsik szerint nem elég gyorsan, mert kis hazánk és a visegrádi négyek akadályt jelentenek.

Az Orbán-kormány minden lehetséges eszközt bevet annak érdekében, hogy hazánk ne tűnhessen el a világ térképeiről és ne egy leigázott, megalázott kihaló népcsoport legyünk.

Soros Brüsszel segítségével a kisebb európai népek kiirtásával akar életteret biztositani az iszlám világnak a saját maguk által porig rombolt hazájuk helyett.

Ez - a náci kollaboráns a németektől ellesett technikákkal és sok-sok pénzzel - megvalósítja az európai keresztény holokausztot.

A mostani generáción akar bosszút állni, és a magyarokat teszi felelőssé azért, amiért ő állítólag olyan sokat szenvedett a második világháború alatt.

Holott egyszerűen csak arról van szó, hogy a magyarok tudják róla az igazságot.

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/41656/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?