Blogolj!

A pénz beszél, a kutyaszar táncol…


Bár a baloldal váltig állítja, hogy nincs Soros- terv azért elég erősen tartja magát az a vélemény, hogy mégis csak létezik.

Soros saját maga nyilatkozta le, hogy mit szeretne európával tenni. Miféle pénzügyi machinációkkal kell megteremteni az alapokat a semmire nem használható, erőszakos iszlamista betelepülők befogadására.

Ezekkel a machinációkkal a befogadó országokat gazdaságilag tönkre lehet tenni, mert egyre nagyobb adóemelésekkel tudják csak fedezni a migráció költségeit.

Soros a nemzetállamok elpusztítását teszi a legfontosabb feladatává és Juncker a saját hatalmának megtartása érdekében mindent elkövet, hogy a feladat végre is legyen hajtva.

Királyként fogadott Soros a kézcsókok után megtárgyalja a magyar kerítés lebontásának szükségességét és az Orbán rezsim megdöntésére irányuló törekvéseinek fontosságát.

És ehhez asszisztálnak az Európai Parlamentben ülő magyar ellenzéki képviselők.

Hazaárulók és júdások szövetkeznek ellenünk és a kereszténység elpusztítására.

Magyarországon már itt vannak Soros fizetett ügynökei, akik véres tavaszt ígérnek, és erőszakos rendszerváltást akarnak végrehajtani.

Soros a pénzember, aki létrehozott az alapítványain keresztül egy olyan hálózatot, amely pénzért még az anyjukat is eladnák!

Hiszen tudjuk!

A pénz beszél a kutyaszar táncol…

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/42800/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?