Blogolj!

Szabadságharc!


Bár 1956-ot nevezzük forradalomnak és elbukott szabadságharcnak, de meg vagyok győződve arról, hogy ma ugyanúgy szabadságharc folyik.

Nem lehet pontosan tudni, hogy ezt a migrációs háborút ki és miért indította el, de az egyszer biztos, hogy most harcolnunk kell! És egyáltalán nem biztos, hogy megmarad a szabadságunk.

A libsik szerint nem létező Soros-terv egyik megállapítása, hogy a migrációs nyomás enyhítésére be kell vezetni a kötelező és immár automatikus menekült-elosztást.

Szintén a nem létező Soros-terv szerint létre kell hozni az egységes Menekültügyi és Migrációs Ügynökséget. Hát, létre is hozták, amiben a magyarok hazaárulói is nagy szerepet vállaltak.

Magyarország csábító a dúsan termő földjeivel, vizei és természeti tájai termékenységével, gazdagságával a muzulmán sáskahadnak - és ezt most el akarják tőlünk venni.

Kihalásra - bár lassú kihalásra – ítéltek bennünket valakik, akik arctalanul a háttérben a muzulmánoknak akarják ezt a magyar földet.

A nem létező Soros-terv szerint biztonságos csatornákat kell kialakítani, hogy minél több muzulmán migráns érkezhessen az EU, és így Magyarország területére is.

Egész egyszerűen a kis népeket ki akarják túrni az országaikból, hogy azokat a muzulmán kecskepásztoroknak adják.

A muzulmán katonák már megérkeztek az EU területére, de miután egyes országok - mint mi is -lezárták a határaikat, egyelőre nem tudtak elfoglalni minket.

Hát ezért kell a kötelező elosztás és a további érkezők automatikus és folyamatos elhelyezése.

Mi magyarok nem fogunk feltartott kézzel a vágóhídra menni és önként átadni ezt a földet még akkor sem, ha mi maradunk az utolsó szabadságharcosok Európában.

Ez a sorsunk, de magyarok vagyunk!

 

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/43929/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?