Blogolj!

A királyságnak lassan vége


Soros birodalmán repedések keletkeztek és a repedésekben látszanak az országunk és Európa elárulói. Magyarnak mondják magukat, de csak idegen hatalmak seggnyalói és kiszolgálói.

Pénzért és a jövőbeni hatalom reményében elárulnak mindent és mindenkit.

A liberális hazugsággyáruk és a szövevényes hazaáruló hálózatuk segítségével, rágalmakkal és gyalázatos hazugságokkal vezetik félre Európa tájékozatlanabb felét.

A Soros-terv napfényre kerülése olyan súlyos problémákat fedett fel, amelyekre csak kevesen voltak felkészülve.

Szerencsére a magyar miniszterelnök egy ilyen felkészült ember. Az előre látása megmentette Magyarországot a migránsok beözönlésétől és a muzulmán terrorizmustól. A nemzeti konzultáció egy éles fegyver a kötelező és folyamatos betelepítés ellen.

Minden igaz magyarnak ki kell töltenie és visszakell küldenie, hogy megállíthassuk ezt az eszement és nemzeteket elpusztító migrációt.

Soros igazi céljai most végre mindenki számára nyilvánvalóak lettek és mindenki megértheti, hogy nem felesleges erről beszélni.

Minél több magyar és minél több ország ismeri fel, hogy a kierőszakolt migráció megsemmisíti a keresztény világot, annál előbb lesz vége Soros királyságának.

És inkább előbb, mint utóbb!

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/44222/pics/lead_800x600.png
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?