Blogolj!

Te lehetsz a következő!


Áldozat. A Soros-terv szerint kötelező beengedni a terrorista gyilkosokat és azokat a néptömegeket, akik elhatározták, hogy Magyarországon akarják kitombolni évszázados dühüket.

A kereszténység elpusztítása mostantól kötelező elem az EP-törvényhozói szerint, mert megszavazták a felső határ nélküli kötelező befogadást.

Halálra ítéltek, és mi, kisemberek ezt nem nézzük jó szemmel és minden fellelhető eszközzel meg fogjuk akadályozni.

Például a FIDESZ-KDNP-re szavazunk és felhatalmazást adunk a kormánynak, hogy a libsik által eltagadott kvóta-rendszert ne lehessen bevezetni azokban az országokban, amelyek még meg akarják őrizni nemzeti szuverenitásukat.

A Soros által fizetett nemzetárulók hangjait el kell némítani, mert a méreggel átitatott szavaik kártékonyak az országunkra.

Ezek a gennyláda hazaárulók úgy cseréltek vallást, mint ahogy mások a kabátjukat szokták lecserélni, ha már kiment a divatból.

Amikor csatlakoztunk az Európai Unióhoz szó sem volt arról, hogy ezt csak úgy tehetjük meg, ha a migránsok tízezreit, százezreit telepítjük be és önként a vágóhídra megyünk miattuk.

Ha ezt, akkor bejelentik, akkor ma nem lenne unió és a Németország Franciaországgal karöltve fuldokolna a terrorizmusban.

És ha nem teszünk semmit, akkor semmik leszünk, mert Soros úgy határozott.

Ne feledd, te lehetsz a következő!

Áldozat.

1
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/45246/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Tibor 2017-11-26 16:25:14
De nagy keresztény vagy. Ne játszd meg magad. Nem kötelező betelepítési kvóta, kötelező elbírálási kvóta. Ha bejön 1000 abból 999 - et ki lehet nyomni, kb. ennyi elég is az arabból. Ragály barátod már vagy 40 ezret bevásároltatott, azok itt vannak, a lóvé meg az offshorban. Vagy te is kaptál belőle ? Régen még a csapból is az offshor folyt, a sárgák meg duplán csinálják. De a buta magyar gyorsan felejt. Csak a hantakormány máshogy tálalja a buta magyar részére, azok meg elhisznek mindent, olyan mint a magyar átlag, 2 szer hall valamit a bohóctv - ben és azt hiszi, hogy úgy van.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?