Blogolj!

Én félek


Félek attól, hogy akárhogy is alakul a migráció, mi nem járhatunk jól, mégpedig azért nem járhatunk jól, mert vagy a migránsok jönnek vagy pedig az Európai Unió begőzölt, elmebeteg képviselői találnak valahogy fogást rajtunk és csak megtalálják azt a büntetési formát, amivel tönkretehetik azt, amit eddig elértünk.

Félek, mert kétségbe vonják az önrendelkezéshez való jogunkat, a hazaszeretetünket és azt, hogy a migráció veszélyeiben most nekünk van igazunk.

Félek és rémülten nézem, ahogy a libsi világ vaknak tetteti magát az emberek valós problémája, a migráns erőszak - egyre sűrűsödő - valósága felé.

Félek, mert Soros elhatározta, hogy tönkreteszi az országomat, a jövőnket és mindent, ami számíthat még a világomban.

Félek, mert ez a zsidó származású ember már gyerekként - csupán önérdekből  - elárulta az övéit, akkor mit tesz gyűlöletből az ellene szegülőkkel?

Félek, mert az, hogy keresztény, az ma már egy halálos ítélet, és amíg a pápa migránsok lábát mossa, addig a keresztényeket a nagy nyilvánosság előtt mészárolják le.

Félek, hogy merre indult el most a világ, hogy nem segítünk valójában, hanem a segítő szándék álcájában pusztítanak majd el minket.

Félek, hiába tanítom meg a gyermekeknek a keresztény könyörületet, ha a médiában azt látják, hogy egy machetével éppen levágják a feléjük nyújtott segítő kezet.

Félek és rettegek is talán attól, hogy milyen könnyedén jönnek-mennek a demokráciákban a terroristák, milyen könnyedén mészárolnak le akár százakat is.

Én félek, de nem ijedtem meg!

És vannak még sokan ezzel így.

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/45543/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?