Blogolj!

Liberté, Égalité, Fraternité…


Ezeket kérjük, sőt követeljük az európai libsi Soros-bérencektől és minden olyan migránspárti tömörüléstől, amelyek a vesztünket akarják.

Liberté – a szabadság lényege, hogy azt tehetjük, ami nem árt mások jogainak és nem kényszerítenek ránk béklyókat a migrációval és annak minden hozadékával együtt.

Égalité – a törvény előtt mindenki egyenlő és ez azokra is kell, hogy vonatkozzon, akik erőszakkal támadják Magyarország határait, de azokra is, akik erőszakkal akarnak betelepíteni migránsokat.

Fraternité – ne tégy olyat mással, amit nem akarsz, hogy más tegyen veled, tégy mindig olyan jót másokkal, amit magad is szeretnél.

Nem erőszakolhatnak ránk olyan néptömeget, amely szarik a kereszténységre és esze ágában sincs betartani a törvényeinket.

Akik csak a jólét elvételéhez látnak magukban erőt, de a saját országaikban hasznavehetetlen hereként éltek és miután azt a keveset is eladták vagy tönkretették megkívánták a jólétünket.

Ha mi nem akarjuk, hogy párhuzamos társadalmak jöjjenek létre ebben az országban akkor ki és hogyan fogja garantálni, hogy a következő generációk ne a terrorizmus áldozatai legyenek?

Melyik „magyar” Soros – bérenc áll majd ki 2043-ban és mondja bele a médiába, hogy itt nincsenek, no-go zónák és a háttérben nem fehérek égetnek magyar zászlót?

Eddig csak az volt a bűnünk, hogy nem szeretnénk migránsokat az országunkban és nem vagyunk velük szolidárisak.

Most már az is a bűnlajstromunkba került, hogy Görögországgal és Olaszországgal, de tovább megyek, Németországgal sem vagyunk szolidárisak.

Azzal a Németországgal, amely Európára szabadította az iszlám terrorizmust.

Ez a kis nép mindenkivel legyen szolidáris, cserébe viszont befoghatjuk a pofánkat és erősen kussoljunk, mert elzárják azt a pénzcsapot, amivel nem is mi, hanem azok az országok járnak a legjobban, akik már eddig is a legerősebbek voltak.

Liberté, Égalité, Fraternité én ezt várom el Európától.

Nem holnap.

Azonnal!

 

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/46139/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?