Blogolj!

Dacára annak…


Hogy a libsi lakájok, szétlopott országról, antidemokratikus vezetésről és bosszúhadjáratról hadoválnak, még mindig nem fogják fel a lényeget.

Azok a választók, akik jelen pillanatban egy közömbös tömegnek látszanak és csendben figyelik azokat az eseményeket, amelyek befolyásolhatják az életüket, de hangosan nem nyilvánítanak véleményt, azok is szavazni fognak.

És a magyar híres arról, hogy felismeri azt a veszélyt, amellyel nap mint nap szembesül, mégpedig azt, hogy ez a migráns beözönlés el fogja pusztítani az országunkat Európával egyetemben.

A józan paraszti ésszel megáldott magyar tudja, hogy ha kimegy egy nem beilleszkedett migránshordával ellepett térre, akkor ő csak a rövidebbet húzhatja majd.

Őt nem védik testőrök, mint Muttit, nem a migránst fogják leteperni, hanem a munkájába siető magyar embert.

Egy részeg bukott miniszterelnök sem fog a segítségére sietni, sem az utcán hőzöngő hülyegyerekek, sem pedig a meghasonlott Jobbik-vezér.

A büszke magyar ember kereszteket akar látni a még álló templomain és nem akar müezzin hangjára ébredni, mert az a hang százötven év alatt a génjeinkbe kódolta a pusztulásunkat.

Amikor szavazni megy az egyszerű ember nem fogja érdekelni, hogy ki az a Soros, vagy, hogy Simicska mit akar, őt egyetlen kérdés izgatja, hogy ki az, aki az ő biztonságát szavatolni tudja.

És ez egyelőre ez a magyar kormány!

Dacára annak…

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/50135/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?