Blogolj!

Libsi rémhírek


Nem, libsik, nem, nem zárnak be negyven kórházat és nem lesz veszélyben az egészségügyi ellátás sehol sem.Bár bezárhatnának ilyen-olyan okokból kifolyólag, de nem fognak még akkor sem, ha most éppen uborkaszezon van a politikában és kell valamilyen rémhír.

De nem lesz vizitdíj sem, és nem lesz kötelező a kereszténység választása, valamint nem lesz kötelezővé téve az Orbán vezetéknév használata sem.

Szintén nem lesz kötelező az úttörővasút helyett a felcsúti kisvasutazás sem, -de nem lesz kötelező a gázszerelő szakma kitanulása a nyolc általános elvégzése után.

Ja,hogy el ne felejtsem, nem lesz kötelező sorkatonai szolgálat sem, ami kb. évente felröppenő libsi mantra.

Na. jó, segítek: ebben az országban létezik ma a vallás szabad gyakorlása, a családok támogatása és - reményeink szerint -  lesz elfogadható gyermek születési ráta is.

Mondjuk, ehhez az utóbbihoz még sok sok dolog szükséges, de a kormány minden ötletre nyitott.

Kellett ez a kórházas libsi szarkeverés, mert a baloldali ellenzék LMP-s bástyája elbukott és mi lenne, ha erről beszélnénk, jaj-jaj?

Különben - csak úgy barátilag - ha továbbra is fontosabb a rémhírek gerjesztése az ellenzéki szavazók képviseleténél, akkor rövid időn belül ellenzék sem lesz.

Baloldali barmok kezdjetek el önmagatok újraépítésével - ha még érdemes – foglalkozni!

A rémhíreitek nem segítenek nektek. Az emberek az elmúlt évek tapasztalatai alapján már gyorsan megkapják a cáfolatot és a megerősítést, hogy a baloldal halott és ezen nem segíthet az egészségügybe öntött milliárdos támogatás sem.

2
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/55958/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-23 15:59:52
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy csak én ismerem a magyar jogrendben a
RÉMHÍRTERJESZTÉS ÉS AZ IZGATÁS FOGALMÁT.
Rögtön a kormányra kerülés kezdetén az ilyen, és hasonló szemétláda újságírókat perbe kellett volna fogni, és a "gatyát" is leperelni róluk, mert azok után ezerszer is meggondolták volna, hogy mit mondanak, írnak a polgári kormányról.
Sajnos ez nem történt meg, - jelzem, még most sem lenne késő ezt a folyamatot elindítani - így a sz@rháziak a végtelenségig elszemtelenedtek !!!!
Válaszolok
Tibor 2018-07-22 16:36:09
Hű apám, azért még vannak nagy idióták ebben az országban. És mind a normális emberek között mozog kint az utcán. Szánalom ez az ország, hogy ilyen idiőtákat termel és megtűr. Kisember egy dologra élvezz, sorosmigráncsbrüsszel, ennyi elég is a nagy agynak.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?