Blogolj!

Téged mikor kérdezett meg Sargentini?


Például arról, hogy miért szavaztál újra a Fidesz-KDNP-re és miért adtál kétharmados bizalmat a kormánynak?

Te miből gondolod azt, hogy ez a kormány képes a fejlődésre, a jövő építésére, miközben Sargentini pont az ellenkezőjét látja?

A piacgazdaság – például az eladott médiumok - jellemzőit ő úgy fordítja le, hogy diktatórikus eszközökkel történő beavatkozás - és én miért érzem magam átbaszva, megvezetve?

Az NGO-k szabályozását - amely nem olyan kemény, mint amit már elfogadtak más országokban - olyan bírálatok érték, ami tisztán és világosan megmutatja az EU korcs erkölcsi normáit. Csak a migránsok jogairól szól, de nincsennek benne az őslakosok jogai.

Szeretném, ha valaki megmagyarázná mik azok az uniós alapértékek és miért fontos ez egy hazáját leszaró migránsnak, aki a saját országának alapértékeivel sincs tisztában.

Nincs szólásszabadság - Sargentini szerint -, de a Soros alapítványok és azok támogatói nyugodtan lenácizhatják a jobboldali szavazókat és tulajdonképp mindenkit, aki nem támogatja a migrációt.

Soros és ölebe Sargentini vállvetve küzdenek, hogy elárasszák a világot a rólunk alkotott negatív sztereotípiákkal. Most éppen arra készülnek az EP-ben Magyarországgal szemben, hogy szegregációval vádolják meg a magyar kormányt. Szerintem sajnálják, hogy nem kerülhetett bele a Soros-Sargentini jelentésbe az Orbán kormány fajmentő kísérleteinek listája...

Sargentini egyetlen olyan embert nem kérdezett meg, aki tevékeny részes volt az újabb kétharmad elérésében, és úgy alkotott véleményt, hogy azzal közel három millió szavazót hazugozott le.

Ha engem kérdezel Sargentini, akkor én elmondanám, hogy  ebben az országban biztonságban élek és megbecsülésben van részem és szarok a migránsok jogaira, mert itt én vagyok itthon!

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/56100/pics/lead_800x600.jpeg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?