Blogolj!

Anna Maria Corazza Bildt agymenése


Sargentini hazugsággyűjteménye után itt a következő elmebeteg barom rágalom gyűjteménye.

Anna Maria Corazza Bildt nyilatkozott a Politicónak, miszerint Orbán Viktor átlépett egy határt amikor – szerinte – kijelentette, hogy Magyarország illiberális demokráciamodellje lesz az az erő, amely feléleszti majd Európát és az Európai Néppártot. Orbán megosztja a kontinenst és szerinte Magyarország egyre jobban eltávolodik mindattól, amit az Európai Néppárt képvisel. Szerinte a menedékkérőket bűnözőkként állítja be Orbán és a segítőiket börtönnel fenyegeti.

Ezt fordítsuk le magunknak, mert ez a nettó hazugság.

  1. Senki nem állította be bűnözőnek a menekülteket - ellenben letartóztatják és kiutasítják azokat, akik erőszakkal akarnak betörni az országba, ennyi.
  2. A segítőiket - tehát mindazokat, akik pénzért vagy bármiért megpróbálják becsempészni a migránsokat -, de csak azokat börtönbüntetéssel sújtják. Aki egy vajas kenyeret akar adni egy menekültkérelmet beadó migránsnak, azt nem hinném, hogy bebörtönöznék.

Aztán itt a következő: Orbán  felbátorította a közép- és kelet-európai szomszédjait, hogy szintén fordítsanak hátat Európának. Hát ez felháborító, hogy Orbán ki meri mondani, hogy Európában kettős mérce van, hogy a kelet-európai országokat gyarmatnak használják és pénzelvonással fenyegetik, ha nem fogadnak be migránsokat.

Ez az aljas némber, ez az Anna Maria Corazza Bildt aggasztónak tartja Orbán egészséges gondolatát, hogy nem kéne szankciókkal sújtani Oroszországot és újra kellene gondolni a kereskedelmet velük ezt.

Azt viszont nem is említi, hogy Németország simán és a többi tagállam kihagyásával kereskedik Oroszországgal.

Azért a cikkben elereszt egy durva hasonlatot: Orbán kimondott terve, hogy elterjessze a saját politikai brandjét és szélsőséges nacionalizmusát. Nem engedhetjük, hogy ez a rák elpusztítsa az elveinket!

Ennyire retteg Orbán gondolataitól, de a migránsok erőszakos európai területfoglalását nem látja aggasztónak.

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/56514/pics/lead_800x600.jpeg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?