Blogolj!

Keresem az Orbán-rezsim elnyomott libsijeit


Koldus király

Gondolkozni kezdtem és az jutott fejembe, hogy meg kellene keresnem azt a több millió elnyomott, szegény éhező libsit, akik belerokkantak az Orbán-rezsim sanyargatásába.

Alapvetően keresem az elnyomás jeleit, de nem találom, és mert nem találom, próbálom kihámozni a libsik hisztéria rohamaiból.

Itt van mindjárt az első: a Népszabadság megszüntetése, ami bizonyos körökben kiverte a biztosítékot és ebből lett a Sargentini-jelentés gerince.

Holott ez egy gazdasági döntés volt: a tulajdonosi kör nem finanszírozta tovább ezt a szar felületet és az ehhez köthető kommunista emlékeket. Ki a fenét érdekel tovább egy olyan újság, amit a kutya nem olvas és valójában az ott dolgozók többsége valamiféle menedéknek használta, miközben hazugságokat és senkit nem érdeklő híreket jelentetett meg? Némely blog bejegyzéseinek a Blogstar-on többszörös az olvasottsága, mint a Népszabadság egészének  annak haldoklása idejében.

Ekkor még lehetett rinyálni a libsi oldalon a sajtószabadság szentségéről és sérthetetlenségéről, de most, hogy Simicska eladta az összes médiumát, olyan csönd van, hogy még Brüsszelben is összezavarodott néhány hülye feje.

Persze az is jelzés értékű, hogy némelyik libsi, aki a HÍR TV-ben szerepelt és pénzért gyalázta az Orbán kormányt, most, hogy onnan nem érkezik több támogatás a facén koldul, mert a becsületes libsi sivalkodó nem adja fel.

Szóval keresem az elnyomott libsiket abban a szabad gazdasági környezetben, amit úgy nevezünk, hogy piacgazdaság és bárki a szereplője lehet, még akkor is, ha éppen nem a jobboldali kormányra szavazott.

És úgy általában véve is az elnyomás és a gazdasági összeomlás jele lehet talán az is, hogy uszkve három-négyszázezer ember nem dolgozik még, szemben a Gyurcsány-Bajnai ámokfutás hárommillió munkanélküliével és a többszázezres hajléktalanjával megspékelve.

Ja, és arról persze már nem is beszélve, hogy a sok gyalázkodó libsi mind kap fizetést valamilyen munkáért, ha másért nem, akkor azért, hogy minél több hazugságot terjeszthessen és hazaárulást követhessen el.

Úgyhogy elnyomott libsik jelentkezzetek!

Már ha van ilyen egyáltalán…

3
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/56639/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Tibor bejegyzésére 2018-08-09 16:03:20
Az idén már semmiképpen ne menj a napra, mert látszik, hogy máris megártott neked a kánikulai, liberálbolsevik meleg.
Válaszolok
Tibor 2018-08-07 16:58:58
Miféle elmebeteg blog ez már megint a a nyomorgó libsikról ? Ki mondott ilyet egyáltalán, ez már megint az agymosottak unatkozása a 38 fokos panelban. Amúgy meg a legtöbb liberálbolsevik éppen a sárga bagázsban van, bár ezt a mosott agy nem képes felfogni, mert az csak az ellenségeskedésre, megosztásra, tolvajlásra képes.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-08-07 12:10:28
Ezek, az alapvetően a kettős mércére felesküdött liberálbolsevik hisztizők az Orbán kormány regnálása alatt, soha a büdös életben nem voltak sem elnyomva, sem megfélemlítve, sem üldözve. Ezeknek csak és kizárólag a pofájuk jár úgy, hogy ráadásul a világon semmi okuk a rinyálásra.
Megnézném azt a nyugati országot (figyelsz, hülye, torzonborz sz@rgenthini ?!), amelyikben ilyen ordenáré módon, szabadon, büntetlenül lehet a mocskot, a hazugságokat, az előregyártott szennypaneleket hányni a FIDESZ-re, a kormányra, a kormányfőre.
Csak azért mondom ezt, mert ezek a semmirekellők itt, Magyarországon, a saját népük ellen teszik ezt, és - még egyszer mondom - büntetlenül.
Véleményem szerint ez egyébként a kormány nagy hibája, mert az első perctől kezdve keményen meg kellett volna torolni (perre hívni) ezeket a hazugsággyártókat.
Ennek hiányában mocskos módon el is szemtelenedtek, már nem lehet velük bírni sem !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?