Blogolj!

Arctalanok


Sokan vannak, láthatatlanok és mind vérre szomjaznak. Jobboldali írók, művészek,mgondolkodók és úgy általában jobboldaliak halálakor előmásznak a bűzös odujukból és megkezdik “savas” hányadékukkal ellepni az internetet. De nem is kell halál a fröcsögéshez, elég, ha te jobboldaliként véleményt mondasz, esetleg még hallgatnak is rád.

Mindent és mindenkit gyűlölnek, mert nincs értelme az életüknek, és mert nincs értelme az életüknek, ezért a másokét is besározzák, megmérgezik és pellengérre állítják. Ők az úgynevezett szabad gondolkodásúak, a hatvannyolcasok.

De az időtök lejárt. Elsöpör benneteket a kilencvenesek hatalmas akarata, mely tisztább mint a ti kommunizmusköpenyben rohadó liberális világotok.

A keresztény gyökereink kapcsai erősebbek, mint a genderideológia, a liberalizmus és a kommunizmus együttvéve. A jobboldaliakat valamiféle világnézeti revizionizmus vezeti, mert a libsi szemét banda összekeverte a demokráciát az anarchiával.

A jobboldali embereknek végre ki kell nyitniuk a szájukat és el kell mondaniuk a véleményüket, mert lassan odáig fajulnak a dolgok, hogy kötelező lesz, ami eddig titkos és tiltott dolog volt.

Ezek az arctalan gyűlölködők ott vannak minden fontosabb területen de ahhoz nem elég bátrak, hogy nyíltan szembe szálljanak, csak a hátulről döfött szavak segítségével lehetetlenítenek el mindenkit.

Nácinak neveznek, ha a négert négernek, a migránst migránsnak nevezed és ha a család nekünk egy férfi és egy nőből áll.

És ebből elég volt!

3
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/56975/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Tibor bejegyzésére 2018-08-16 13:35:44
Figyelj, te mosott birka !
Ennyi ökörséget, amit itt, bódult állapotodban leírtál, régen olvastam.
Milyen gyűlöletkeltő politikáról, milyen tolvaj, bűnöző bagázsról hadoválsz itt össze ?!
Jó kommunista szokásotoknak megfelelően csak vagdalkozol, mindenféle konkrét eset, és bizonyíték nélkül.
Ha fel kellene sorolnod legalább kettő, jelentős összegre elkövetett - jogerős ítélettel végződött - un. tolvaj ügyet a jobboldalon, nagyon nagy bajba kerülnél !!!
Netalántán a kommunista haverjaid (Czeglédy, Simon, Botka, Gyurcsány(i) stb. , stb.) mocskos politikájára és tisztességtelen pénzügyeire gondoltál, csak a "szer" hatására mindent összekevertél ?!
Tanulság:
Ne állj a napra, és főleg ne szívjál többet ilyen szert, mert rövid és hosszú távon is nagyon ártalmas. Hosszú távon ráadásul szövődményeket okoz !!!!
Válaszolok
Tibor 2018-08-15 17:22:23
Jobboldal, baloldal, kész kabaré. Ha valaki meg a kommunizmust emlegeti, az azt jelenti, hogy a 45 fokos panelban unalmában megzakkant, vagy nem tud semmi értelmeset írni. A négert négernek, a migránst migránsnak, a mostani agymosott politikát meg kimondottan gyűlöletkeltőnek lehet nevezni, főleg belföldön, a mostaniak politikája kimondottan erre épül, mint adolfnál annak idején, a bemosott nép addig sem foglalkozik a bagázs tolvajlásával, bűnöézésével. Csak és kizárólag ez a cél, más semmi. Ezt a birkaterelő módszert már az egyiptomiak is kitalálták, de alkalmazták a római cézárok is. Sok zakkant azt hiszi, hogy a normálisokat nagyon érdeklik a migráncsok, meg hasonlók, pedig ez sem igaz, de lehet vele agyat mosni.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-08-15 16:43:58
Igaz, sokan vannak, de hála Istennek nem elegen, és a számuk már egyre fogy.
Egyre fogy, mert a józanul, normálisan (úgy értem, hogy nem kommunista ésszel) gondolkodó emberek - lassan ugyan, de - a hosszú évek alatt rájöttek, hogy amit a liberálbolsevikok nagyjából száz éve itt csinálnak, az ártó szellemű, rontó szándékú, haza - és nemzetellenes cselekedetek sora.
Tekintettel arra, hogy erre egyre többen döbbennek rá, így - szerencsére - egyre kevesebben hiszik el az ökörségeiket, egyre fogy a létszámuk.
(Lásd az előző három országgyűlési választás sorozatos kétharmados többségét.)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?