Blogolj!

Genderidiotizmus


Arról esetleg lehetne vitatkozni, hogy isten, amikor osztja a lelkeket férfi lelket tölt egy női testbe vagy fordítva és, hogy ilyenkor szórakozott volt vagy csak figyelmetlen. Erről talán lehet véleményütköztetés.

De arról, hogy a gender hány féle, arról még csak nem is érdemes. Isten bizonyosan nem töltött férfi testbe kisbusz, vagy nyolcéves éves kislány, vagy vajas kenyér lelket. Aki felnőttként ilyen vagy olyan gendernek vallja magát, az egyszerűen elmebeteg. Nem való emberek közé, mert az emberek gyerekkorukban játszanak kisbusszal, felnőtt korukban pedig nevelnek nyolcéves kislányt és esznek vajas kenyeret.

Aki női nemi jelleggel, vagy aki férfi nemi jelleggel születik az vagy nő, vagy férfi.

Az, hogy a társadalomban felnőttként ki milyen gendernek vallja magát az pedig kivizsgálásra ad okot és én javasolnám a kormánynak az ez irányú szűréseket is. Akár ingyenesen, mint az emlőrák szűrést vagy a prosztata szűrést, mert aki valamilyen gendernek képzeli, hiszi magát az beteg, mégpedig nagyon.

Ott bajok vannak a szocializációval. Ha valaki egyik nap kisbusz, a másik nap meg vajas kenyér ott meg kéne vizsgálni a szülők felelősségét. A nevelők felelősségét a bölcsödétől az egyetemig.

Nincs igazán olyan mentség, amely elfogadható lenne a genderidiotizmus ilyen fokára és pusztító tevékenységére.

Már az óvodákban megkezdődik a gyermekek „érzékenyítése” a genderidiotizmus elfogadására és otthon a szülő nem érti, hogy a kisfiú reggel egy kisautóval ment az oviba, de délután már Barbie Baba van a kezében.

A kormánynak és minden jobboldalinak fel kell lépnie ez ellen a kártékony tevékenység ellen és vissza kell utasítani a genderidiotizmus minden formáját és meg kell akadályozni ennek a mételynek az elterjedését.

1
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/57035/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-17 14:53:11
Genderoktatás, genderkutatás, genderimádat kifelé ebből az országból !!!!
Takarodjatok innen a francba !!!
Menjetek, aztán vakargassátok a Soros, meg a hozzá hasonló marhák szattyán valagát !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?