Blogolj!

Hellerizmus


A hellerizmus könnyen meghatározható definíció: a hatalom mindenáron való megszerzése és megtartása minden eszközzel és minden ideológiával.

Belefér a kommunizmus a nácizmus és liberálfasizmus is.Hellerizmus még az is, hogy bigott, hogy kommunista és persze nem szempont, de öreg is. Ő a mindentudás egyetemen szerezte a diplomáját és hát annyira okos, hogy akármikor lezsarnokozhatja az ország miniszterelnökét, Orbán Viktort, aki - mint köztudott - demokratikusan lett megválasztva.

Hellerizmus még az is, hogy zsidóként társulva a kommunistákkal erősen üldözi őket, bár megmagyarázza később, hogy mint cionista elítéli az üldöztetést. Pont mint Soros barátja, aki csak elárulta a magyar zsidókat meg kifosztotta őket. Megöregedvén az őskommunsta a náci és fajgyűlölő Jobbikban látja a kormányváltás lehetőségét. Minden tiszteletem az időseké, de ha megőrültek, akkor megőrültek - nem kell szépíteni. Kenyéradó gazdái már rég nincsenek a hatalomban, de őt ez nem rettenti el.

Gondolom szép nagy nyugdíja van és a rengeteg  - gyaníthatóan senki által nem olvasott - írásaira is érkezik néminemű jogdíj.Nincs bizonyítéka a zsarnokságra, de ez őt egyáltalán nem zavarja meg - hiszen ő a hellerizmus kitalálója és megalkotója.

Lassan kihalnak ezek az őskövület kommunisták, bár a tanítványaik még tovább mérgezik ennek a fiatal demokráciának az “életét ”. Itt az ideje annak, hogy takarítsuk végre a kommunizmus helleri csökevényeit és rendbe tegyük az ország egészséges keresztény lelkületét,

A hellerizmus beteges gondolkodása, amely a gyülölködésen és a hatalom mindenáron való megszerzésén alapul - nem kívánatos többé ebben az országban.

Elég volt a libfasizmusból és elég volt a hazaárulók hazug tevékenységéből.

 

1
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/57165/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-20 12:00:32
Ez a némber tényleg beteg >>>>>>> elsősorban agybajos !!!!
A kommunizmus, a liberálbolsevizmus már önmagában egy elfogadhatatlan eszmerendszer, csak az olyanok követik - és fejlesztik tovább hellerizmussá -, mint ez a szerencsétlen féleszű.
Az természetes jelenség, hogy az ember megöregszik, az is természetes lehetőség, hogy az agytekervények már nem a régi módon működnek, de hogy valaki ráadásul még szándékosan aljas, mocskos, szemét módon beszéljen, viselkedjen, az teljesen elfogadhatatlan.
Egyébként a montázs óriási !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?