Blogolj!

Én, a NER „katonája”


Kikérem magamnak, hogy még mindig világhír lehet egy fényképből, amely hamis és ráadásul valójában senkit az égvilágon nem is érdekel. Mondjuk az, hogy kik és mennyiért rendelték meg ennek a képnek az elkészültét, hogy ki fizeti egy ember követését, nos, az még kiderítésre vár.

Kérdezem: miért nincs felháborodva az egész jobboldali sajtó ezen a nyilvánvalóan hazug képhamisításon és miért nincsenek még teljesen felszámolva a baloldalinak mondott libsi hazugsággyárak?

Hogyan létezik az, hogy ez a facebook nevű polip a demokrácia és szólásszabadság élharcosa Magyarországon csak a jobboldaliakat tiltja le és működhet ez a nyilvánvaló kettősmérce?

Bencsik és Apáti – itt még sorolhatnék további jobboldaliakat - véleménye miért tiltható le és Hont András gyűlöletkeltése miért maradhat az idők végezetéig?

Magyarország egyik legrégebben használt szimbóluma a kereszt és ez a kereszt kikerült az ország házára is végre, de miért nincs vagy mikor lesz a kupoláján is?

Miért nincs egy honlap, egy olyan honlap, amely a kormány összes beruházásáról és fejlesztéséről beszámol, és ha lenne, akkor miért nincs hirdetve?

Elegem volt az országomról terjesztett hazugságokról, Sargentini és a hozzá csapódó balliberális magyar EU-s képviselők hazaárulásából, akik csak Soros bérhazudozói.

Hányok az ilyen Konok, Csintalan, Pap Réka féléktől, akiknek gyakorlatilag mindegy ki van hatalmon csak utálni és gyűlölködni lehessen valamiért, és belekötni még az élő fába is.

1
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/57441/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-26 10:35:15
Amennyiben hamis - márpedig igenis hamis - a kép, akkor miért nincs még feljelentve, és elítélve az elkövető ?!
Azért merik ezt csinálni ezek a sz@rháziak, mert soha, egyetlenegy hazugládát, hamis hírt, hamis fotót közlőt nem jelentette fel senki. Ezért szemtelenedtek el ennyire !!!!
MIRE VÁRUNK MÉG ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?