Blogolj!

Te magyar liberális hülye!


Huszonnyolc éve léptünk a demokrácia rögös ösvényére és azóta próbálkoztak különböző kormányok ezt az országot irányítani.Voltak, akik irányítani akartak, rendet teremteni és építeni, de sajnos olyanok is voltak, akik inkább eladták és kifosztották az országot.

És most elérkeztünk a 2018-as év és ahhoz a problémához, hogy azok kérik számon a mostani kormányt arról, hogy miért nem emelkednek a fizetések, és miután nem emelkednek a fizetések az emberek elhagyják az országot, mert itt szar, mert kevés a fizetés, akik eladták és kifosztották az országot.

Hosszú évek fosztogatása, az ország kiárusítása után van egy kormány, amely rendbe tette és teszi továbbra is az országot és most számon kérik rajta, hogy miért nem értük még utol az európai átlagot, bár ezt az átlagot csak a hazavihető pénzünkre értik és nem az átlagfejlődésre.

Te magyar liberális hülye, ügye érted a dilemmámat: olyat kérsz számon, amit a ti libsi kormányaitok adtak el, és basztak  el mindent, amit lehetett!

Trükkök százait dobta be, hogy a hatalmat és a saját vagyonuk gyarapodását megőrizzék, és elárultak téged és mindenkit, aki ebben az országban élt.

Hála az istennek és az Orbán kormánynak, hogy eljutottunk oda, hogy nagyítóval kell keresni a munkaerőt, emelkednek a fizetések, de azt még ők sem fogják meglépni, hogy - csak azért, hogy neked, te idióta hülye megfeleljen – tízszeresére emeli a fizetésed, hogy tönkre vágjanak minden költségvetési egyensúlyt.

Te magyar libsi hülye az országot azért hagyják el az emberek, mert LEHET és LEHET Európában többet keresni, mert demokrácia van és feloldották az erősebb országok a munkaerő kivándorlására tett korlátot.

Te szerencsétlen agyatlan magyar libsi Németország, Franciaország, Anglia tíz évig nem engedett legális munkavállalást, mert te libsi hülye, gazdasági migránsnak számítottál.

Utóirat: Remélem most már csak azért sem lesz vasárnapi boltbezárás.

A kurva anyátokat! Amúgy…

1
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/57910/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-06 14:29:42
A sok idióta libsinek üzenem:
Beethoven szerint a hülyeség ellen az Istenek is hasztalan küzdenek !!!!
Lefordítom nektek, hogy biztosan megértsétek:
Menthetetlenek vagytok !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?