Blogolj!

7. perc


És akkor Orbán miniszterelnök megpihent, mert a hetedik a pihenésé, addigra elvégezte a dolgait, melyek nagyban hozzájárultak Európa megvédéséhez és ahhoz, hogy a keresztény világ megőrizhette becsületét.

Kínos lesz a Soros bosszúhadjárat főboszorkányának, ha a szarkeverése nem sikerül és kínos lesz Európának szembesülnie azzal, hogy megpróbálnak egy országot keresztre feszíteni az iszlám nevében.

Nem kicsi a tét mind két oldal részéről, de ha Orbán és vele mi is elbukunk, akkor vége a keresztény világnak, vége az életünknek. Mert a liberál fasiszták önként fogják átadni Európát az iszlám könyörtelen hódításának.

A szavak sokat jelentenek, de ennél még többet jelent a hazaszeretet és a demokratikusan megválasztott kormányunkba vetett bizalmunk.

Egy jelentés, amely többet elmond Európa jelenlegi helyzetéről, az antidemokratikus elnyomó rendszerről, mint Magyarországról.

Ez a hét perc semmire és mindenre elég, ez a hét perc a keresztre feszítés előtt valószínűleg Jézusnak is megadatott.

Olvassátok el a jelentést és megértitek, hogy szó nincs itt arról, hogy bármit is meg akarnának változtatni, hogy aggódnának a magyarokért. Ez egy vádirat, egy gyűlölet szöveggyűjtemény, egy kirekesztés, egy pecsét.

Isten a hetedik napon megpihent, mert már megteremtette a világot, Orbán a hetedik percben fog megpihenni, mert már megteremtette az igazi EURÓPÁT!

Ámen!

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/58274/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?