Blogolj!

Gyurcsány a hazaárulók vezére


Ez az ember már nem írható le semmilyen jelzővel, nincs olyan nyelvtani alakzat, amely pontosan kifejezné miféle izé Gyurcsány.

Viszont irdatlanul vastag a pofáján a bőr és van az az EU-s pénz, amiért a hazaárulás is belefér.

Ez az izé, lövetett emberek közé 2006-ban, szándékosan meghamisított minden jelentést az ország állapotáról és ezt be is mutatta az EU-ban, de meg is lett az eredménye ennek, mert 2010-re csőd közeli állapotba került az ország.

Ez az izé vádolja Orbánt, hogy most, az ő kormányzása alatt üldözik a zsidókat és ezt pont egy olyan ember mondja az Apró-villából, amit egy zsidó családtól vettek el a benne lakók.

Ez az őszödi böszme, aki puccsal vette át a hatalmat az ország felett és ezután szétszakította az MSZP-t, most újra vezér lett. Bár nem az ellenzék vezére - amire nagyon vágyna –, csak a hazaárulóké.

De mit ad isten ezeket is ő nevelte ki, hiszen mindegyik magyar, aki a Sargentini-jelentést megszavazta az mind MSZP-s – még ha most a DK színeiben is szerepel -, tehát kommunista volt.

Ez az izé tovább ment megint egy lépéssel most már az alkotmányos rend megdöntésére buzdítja azt a kisszámú követőjét, akik még mindig elhiszik, hogy ő nem egy alkoholista elmebeteg .

"A NÉPNEK NEM CSAK JOGA, HANEM KÖTELESSÉGE, HOGY A SORSÁT A KEZÉBE VEGYE, ÉS MEGFUTAMÍTSA EZT A RENDSZERT (...) NEM LEHET ADDIG MEGNYUGODNI, AMÍG LEMONDÁSRA NEM KÉNYSZERÍTI AZ UTCA TÖMEGE ORBÁNT"

  1. § (1) Aki olyan cselekményt követ el, amely közvetlenül arra irányul, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa, bűntett miatt öt évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ennyi.

1
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/58650/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-19 16:09:08
Akinek bármilyen kétsége lenne afelől, hogy ez a vadbarom nemcsak idült alkoholista, hanem tökéletesen hibbant is, az gyorsan pillantson a mellékelt képre !!!!
Ugye mondtam !!!!!
Könyörgöm - már legalább századszorra - a fenti törvénycikkek alapján állítsák már bíróság elé, és végre ítéljék el őt is, meg a hozzá hasonló hazaáruló gazembereket, köztük elsősorban azokat, akik a legutóbbi EP ülésen megszavazták annak a rosszindulatú pattanásnak, a Sz@rgentininek a förmedvényét !!!!!
Mire a túróra várunk még ?! Tényleg !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?