Blogolj!

Mutti, mi szóltunk előre!


Itt a vége!

Lehettél volna óriási, nagyobb, mint Helmuth Kohl, lehettél volna Európa, ha nem a világ legnagyobb politikusa, de nem lettél.

Nem lettél, mert sokat akartál markolni és keveset-keveseket fogtál meg.

Te arról a híres szelfizős képről maradsz majd ismert, ahol a kedvenc muzulmán migránsoddal fotózkodtál és abban a pillanatban kezdted meg Európa és a saját országod romba döntését.

Ne mondd, hogy ezt nem láttad előre, vagy nem figyelmeztettek téged elegen. Talán, ha meghallottad volna, az általad lenézett kis országom miniszterelnökét, amikor figyelmeztetett a hibádra.

Amikor kerítést emelt a déli határra, mert terroristák is érkezhetnek Európába - te lenáciztad és kiátkoztad, hogy akadályozza a haladást és persze a gyárosaid olcsó munkaerő beáramlását. Te nem válogattál a szavakban akkor sem, amikor azt a látszatot próbáltad kelteni, hogy a migráció valójában Orbán hibája, mert ő nem engedte át a migránsokat és neked kellett a segítségükre sietned...

Behívtál elvileg magadhoz minden migránst, aztán meg megpróbáltad azokat szétosztani a gyarmataidra - mert így kezelted a kelet európaiakat! -, akiknek nem volt négy diplomája és használhatatlan volt még a legegyszerűbb munkákban is.

Te folyamatosan aljas pénzügyi húzásokra biztattad az EP-t, a Sargentini-jelentés elfogadását pezsgővel ünnepelted és sehol nem jelenhetett meg a migránsok által elkövetett bűntettek statisztikája.

Minden migráns által elkövetett terrorcselekmény egy kaptafára készült jelentés, miszerint nem volt terrorizmus, hanem egy szellemi fogyatékos, ápolásra szoruló beteg ember cselekménye volt.

Mindenkit megpróbáltál elhallgattatni, aki csak egy kicsit is nyitott szemmel járt a világban, a keresztény templomok lerombolását Németországban, intézményesítetted és követelted a keresztényektől a muzulmán hit elfogadását.

És most az igazi világban - nem a te alternatív világodban – ellened fordultak végre és te simán bejelentetted, hogy nem indulsz sem a pártelnöki sem a kancellári tisztségért sem, és utánad az özönvíz.

Hát az lesz, özönvíz és minden behordott szart el fog mosni, de te még látni fogod, hogy kitakarítanak utánad.

Csak ezután mész a picsába!

Mutti…

2
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/63237/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-11-01 13:57:27
Csak az a baj,hogy jó pár embernek meg kellett halni-és milyen halállal-amíg a néme-
tek eszükhöz jöttek.És ezeknek az embereknek a halála ennek az elfajzott némbernek
a lelkét terheli.Azt nem tudom,hogy a rengeteg ingyenélővel mit fog kezdeni az utódja,
mert a banyának könnyebb volt beengedni őket,mint most kitakarítani őket.Egyébként remélem lesz valakiben annyi brahi,hogy a halálesetek közvetett okozójaként bepereli
ezt a mocsok vénasszonyt.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-10-31 20:27:26
Nem kellett ahhoz nagy jóstehetségnek lenni, hogy valaki "megfejtse" a titkot:
A 2015. és az azt követő években a Mutti - és a többi eszement - által levezényelt migráns mizéria után ez a hülye némber rövid időn belül akkorát bukik, mint Rottenbiller.
Azt sem nehéz felismerni, hogy pontosan ugyanígy fog járni a másik hülye, ez a Macron nevű szélhámos is.
Rendkívül nehéz ám ellenállni a spekuláns Soros milliárdjainak !!!
Erről sokat mesélhetnének még a magyar liberálbolsevik hazaáruló EP képviselők is.
Sajnos a németek elég nehezen ébredtek fel hosszan tartó "téli álmukból, de végre valahára felébredtek.
Most már csak az van hátra, hogy a kancellári tisztségétől is rövid időn belül megfosszák a németek ezt a senkiházit, aki mindent megtett azért, hogy tönkretegye Európát.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?