Blogolj!

Hagyjuk a nagypolitikát Orbánra!


Csodálkozva olvasom Orbán sajtótájékoztatója után a libsi médiafelületek beszámolóit és nem értem (de talán még is), hogy ők miket hallanak.

Belemondja a miniszterelnök az összes kamerába, hogy a Fidesz felfüggeszti – FELFÜGGESZTI - az összes tevékenységét a néppártban a választásokig és együtt kampányolnak a néppárt győzelméért.

A 444,24. hu, RTL klub satöbbi nem jegyzett libsi portál pedig megállapítja, hogy kizárták a Fidesz-t.

Ti agyhalott srácok melyik bolygón éltek vagy inkább melyik országban vagy esetleg nem működik nálatok a magyar-magyar fordítógép?

És amúgy miért hazudtok az olvasóitoknak és saját magatoknak is? Nem zárhatták, ki de még csak nem is függeszthetik fel az egyik legsikeresebb pártot mert a Fidesz is a néppárt, sőt a Fidesz A néppárt.

Alapvetően képzett vagy legalább is olvasottnak tartottam a cikkírókat, újságírókat, de ilyen mennyiségű butaság megnyilvánulása után csodálkozom, hogy fizetnek nektek egyáltalán ezekért az írásokért.

Kedves hasznos idióták, hagyjátok a nagypolitikai játszmákat az Orbán kormányra és ne üssétek bele az orrotokat a felnőttek dolgaiba.

Mindenki sokkal boldogabb lesz…

2
https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/70492/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Tibor 2019-03-22 16:08:06
Senki se mondta, hogy kizárták, ez az üldözési mániás agymosott hantaduma. Csak leírták ezt a pártot és ez nem gyózelem, mint ahogy az agitprop a buta magyar felé nyomja, ez vereség.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-03-22 09:48:21
Teljesen mindegy, hogy ezek a liberálbolsevikok mit sipákolnak. A véleményük már a "fittyfenét" sem érdekli.
Idézzük ide gyorsan hazánk "nagy gondolkodójának", az aljas, szemkilövető, notórius hazudozó furcsány (bunkó) ferkónak az elhíresült vallomását, amit véletlenül, egy "igazmondó" pillanatában tárt a magyar emberek elé:
" Hazudtunk reggel, éjjel, meg este !!!!! "
Kell ehhez még bármit hozzátenni ?!
Na, ugye !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?