Blogolj!

Az áldozatok miért nem beszélnek?


Sokat halljuk mostanában a DK kígyós kígyójának, Gyurcsány vezérnek csodatévő vacsoráiról szóló híreket.

Ilyenkor az összes jobboldali médium és megmondóember felháborodva jelenti ki, hogy ez az aljas szemkilövető, volt és mostani nemzetáruló, hogy, hogynem mennyire megerősödött, milyen aljas eszközökkel manipulálja a médiát és az embereket a reggeltől estéig tartó hazugságaival.

Bár ezek a dolgok is megérnének egy misét, de most nem erről akarok írni.

Hanem a szemkilövetés áldozatainak süllyesztőbe kerüléséről.

Hol vannak?

Miért nem készítenek a jobboldaliak az áldozatokkal interjúkat? Egyáltalán miért nem keressük meg őket?

Miért nem foglalkoznak ezekkel az emberekkel újra meg újra, folyamatosan? Miért nincs ebből bemutató videó, amit el lehet juttatni azoknak az ifjú és kiforratlan agyaknak, akik a facebook chaten Gyurcsánnyal beszélgetnek?

Miért nincs az áldozatok véleménye eljuttatva minden egyes emberhez, megosztva – ha már közösségi élet vagy mi – és reggeltől estig nyomatva minden felületen, ami a jobboldal kezében van?

Amikor országimázs kell, akkor pörögnek a videók mindenhol és mindenkinél, de ennek az aljas majdnem népírtónak még mindig lehet szava ebben az országban.

És erről mi tehetünk jobboldaliak, mert vagy szarunk bele, vagy mert kinevetjük, hogy ugyan ez a barom megint mit beszél össze-vissza.

De a mai fiatalság csak akkor fog rákeresni a 2006-os eseményekre, ha konkrétan beleverjük az orrukat és felhívjuk a figyelmüket, hogy ez az ember akár az ő szüleiket is megnyomoríthatta volna, börtönbe zárathatta volna és büntetett előéletüként nevelhették volna fel a gyermekeiket, áldozatként, de nyomorogva.

Szóval!

Az áldozatok miért nem beszélnek!?

https://kisember.blogstar.hu/./pages/kisember/contents/blog/91412/pics/lead_800x600.jpg
 

Végre!2020.03.18. 12:20

Mutti, mi szóltunk előre!2018.10.31. 17:20

Orbán vagy halál2015.11.22. 09:05

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?