Blogolj!
2015.07.19.

Baloldali balfasz magyarországi lakosok, reggeltől estig azt hangoztatják, hogy ők nem demokratikus országban élnek.

Nem demokratikus országban nincs Pride.

Nem demokratikus országban kivégzik azt, akire a kedves vezető rámutat.

Nem demokratikus országban nem ugathatnak a kormányra.

Nem demokratikus országban nincsen ellenzék.

Nem demokratikus országban nincsenek menekültek.

Nem demokratikus országban nincs Facebook.

Nem demokratikus országban valami lófaszkutyapárt nem is lenne.

Nem demokratikus országban az MSZMP-nek nincs utód pártja.

Úgyhogy pofa be és kezdjetek el gondolkozni.

2015.07.10.

Talán merész feltételezés, de azt gondolom Európa menekültekkel való elárasztása egy válaszlépés az Egyesült európai unió tervére.

És ezen belül az Amerika által nagyon erősen preferált szabadkereskedelmi egyezmény - egyenlőre - erős elutasítására.

Különben most már értem, hogy Amerika miért hallgatta le az európai vezetőket, és milyen szálak mozgatásába kezdett ezután.

Szintén meg tudom érteni, hogy ha esetleg Orbánt is lehallgatták, akkor miért nem hívták meg Amerikába és miért nem tárgyalnak vele a "demokrácia megerősítéséről". Mert ismerik a véleményét és pontosan tudják, hogy át lát rajtuk.

Amerika a demokrácia szószólója, aki nem tudja elfogadni, hogy Magyarország különutas, hogy a kormányunk nem azért haverkodik az oroszokkal, mert a tejtestvéreink. Hanem azért, mert Amerika a palagázzal akar benyomulni a kontinensre és azt nagyon drágán eladni. Az oroszok olcsóbban adják az energiahordozóikat.

Ennyi.

S vajon azok a liberális testvéreink, akik Amerikában is a kormányunk ellen uszítanak, nos, ők biztosítani fogják-e részünkre tíz év múlva is az olcsóbb energiahordozókat, vagy elnézik majd a drága gáz mellett a lakásukban megfagyó emberek hulláit?

2015.07.04.

Én NEM akarom befogadni a menekülteket.

NEM akarom integrálni a menekülteket.

NEM akarok pénzt költeni rájuk - van itthon is kire költeni.

NEM akarom etetni őket, míg van saját elesettünk, akit támogathatunk.

NEM akarok 10 év múlva a müezzin hangjára ébredni.

Mindenki vívja meg a saját szabadság-harcát, és legyen türelmes, ha elsőre nem sikerül.

Nekünk is sokáig kellett várni. A többségünk itthon maradt és kiböjtölte a szabadságot.

NEM indultunk millószámra világgá és tettük pokollá a befogadó országok életét.

Én a saját országomban jól és békében akarok élni.

NEM akarok a fővárosban, de egyik városban sem, valamilyen zárt másik nemzeti közösséget, semmilyen gettót, NEM akarok szivárványt látni csak eső után.

Az én zászlóm nemzeti színű!

Olyan mecsetet, amelyiket most kezdenek építeni, na olyat meg-végképp NEM akarok látni.

A londoni, madridi, párizsi terrorista merényleteket nem a tegnap érkező menekültek követték el, hanem évek óta talán már több generáció óta ott élő, befogadott menekültek leszármazottai.

2015.07.03.

Szerintem a vasárnapi boltbezárás remek ötlet volt. De ekkora ellenérzést csak a NET adó váltott ki az emberekből.

Szerintem ezt a törvényt el kéne törölni a picsába...

A törvény elleni felháborodás teljesen megerősíti Orbán, munka alapú társadalmának létjogosultságát.

Szerintem, ha ennyire dolgozni akarnak, ne gátoljuk meg az embereket.

Szerintem itt is beleférne egy külön adó bevezetése.

Szerintem...

2015.06.28.

Freedom House, a Soros - játszótér

Jelentése szerint - ami valami hülye számmisztikai pontozásra alapul - nem független a magyar média.

Na, ez először is baromság, mert ahol a miniszterelnökről alkotott spermiumos vélemény ennyiszer és fennhangon megjelenhetett, az szerintem független. És tényleg független, hiszen paradox módon, a külföldi befektetők - akik majd mindegyik liberális média mögött állnak - terjesztik a független médiumokban, hogy azok nem függetlenek...

Soros György valami hihetetlen elánnal akarja bebizonyítani, hogy ő a világ jobbításán dolgozik, és meg akarja védeni a demokráciát.

Sajnos inkább az látszik, hogy valami eszméletlenül frusztrált, mert '56-ban Amerikába költözött és lemaradt a magyar szabadság harcról. Kreál magának egy elnyomó diktatúrát és mindent elkövet, hogy megdöntse azt. 

Mindenkinek figyelembe kell venni - még Soros játszótereinek is - , hogy a miniszterelnökünk első sorban az ország érdekeit veszi figyelembe az EU-val szemben. Vajon mikor kéri ki magának, hogy rendszeresen meg kérdőjelezik a nemzete iránti hűségét és elkötelezettségét? 

Mikor érti meg a baloldal, hogy nem meghatározó erő, nem is lesznek azok? Mert a kivénhedt MSZMP vadhajtásaiból egy életre elég volt.

2015.06.24.

Egyetlen dolog miatt nem tetszik Dublin III - és nem azért mert minket ezért nagyon seggbe akarnak majd rúgni. Ellenben hatalmas ötlet minden tiszteletem annak, akinek eszébe jutott.

Hanem azért nem tetszik, mert most mindenki ezt fogja előhúzni a kalapból, csak jóval finomabb formában. Megint ez az ország adja az ötletet, Orbán majd magyarázhatja a nagy vízfejnek. Állati sokáig vitatkoznak majd erről, de szép csendben minden érintett ország meg fogja lépni.

És simán lehet hallani, hogy bassza meg ez miért nem nekem jutott eszembe.

2015.06.22.

Olvastam egy Human Rights Watch nevű szervezet tanulmányát. A tanulmány szerint a kerítés, amit emelni szeretnénk, akarunk - sérti Magyarország történelmét. Miszerint, gondoljunk arra, hogy 1956-ban több mint 200 000 magyar menekült el az országból. Érthetetlen továbbá számukra, hogy az ország, amely 1989-ben segített felszámolni a vasfüggönyt, most miért épít megint kerítést. Kihangsúlyozzák ez a kerítés egy bevándorlás-ellenes kampány betetőzése, természetesen úgy, hogy a magyaroknak szól, mert a bevándorlók nem tudnak magyarul.

Tehát majd ők elmagyarázzák a világnak, milyen gonoszak is vagyunk.

Külön kitérnek arra is, hogy így a bevándorlók csapdába esnek Szerbiában. Szintén készült tanulmány a menekültekkel szembeni ottani rendőrségi visszaélésekről is.

Nekem egyébként csak a kerítésről írtak ragadták meg a figyelmem. De említést tesznek, a nemzeti konzultáció "uszító" kérdéseiről is. Arról, hogy Magyarországon csak a kérelmezők 9 százaléka kapja meg elsőre a menekültstátuszt. Szerintem meg az ilyen tanulmányokat simán össze lehet szedni a külföldi pénzekből finanszírozott liberális sajtó híreiből. Még jó, hogy egyébként a szervezet megemlíti, hogy ők nem fogadnak el kormányzati forrásokat a függetlenségük megtartása érdekében...

2015.06.19.

Ezt mindjárt sejtettem, ha valamit a magyarok találnak ki az vagy elhibázott, vagy azonnal valamilyen eljárást indítanak ellenünk. Az Európai Uniónak tudomásul kéne venni, hogy nem kisgyerekek vagyunk és kurvára unalmas ez a folyamatos rendre utasítás. Ki kérem magamnak, hogy hülye gyereknek néznek. Állandóan magyarázkodni kell egy szivárványos uniónak. Egy kicsit nem figyelünk oda, kötelező lesz az egyneműek közötti házasság, lesznek fű patikák és kötelező lesz legalább egy menekültet hazahozni. Elhibázott ötlet, mert ők azt mondják, meg a Fa.....m az. 

2015.06.16.

Miniszterelnökünk kimondta hangosan NEM kellenek a menekültek ebbe az országba. Fel kell állítani a határzárat. Lett is erre itthon és külföldön nagy felháborodás. Eltelt talán három hét és valahogy kihűlt a biliben lévő pisi és felébredtek. A miniszterelnök még csak elmondta, hogy mit szeretne, erre nem megvalósítják az ötletét? Franciaország lezárta azt a szakaszt ahol Olaszországból átléphetnek a menekültek. Svájc és Ausztria is csatlakozott hozzá.

2015.06.13.

Olvasom a minap az úgy nevezett internetes médiában,hogy Németország és Franciaország létre akar hozni egy EU 2.0.-át.Minden olyan EU-s ország benne lesz amelyik konkrétan használja az eurót.A többi ország amelyek valojában benne vannak az unióban de nem euró a fizető eszközük azok nem lesznek benne a belső körben.Akkor most onnantól bevándorlónak számit az akinek nem euró a fizető eszköze vagy sem.Mert ügye abban biztosak lehetünk,hogy ez nem véletlenül jött szóba pont akkor amikor a bevándorlókról van szó.

Kivándorlás,valakinek biztos eszébe jut mekkora cirkusz volt a csatlakozási tárgyalásokon,hogy az újonnan csatlakozó országok bizonyos országokba csak egy meghatározott idő után vállalhatott munkát.Szóval most már letelt az idő miért beszélünk kivándorlásról,a szabad munkaerő áramlása helyett.

Ezeket a cikkeket olvastad már?