Blogolj!
2019.05.17.

Álljunk ide ez kurva erős kép lesz!!!

Szegény nagyanyám mondta mindig – „ha, segíteni nem tudsz, legalább ártani ne árts”.


Hát ez most így sikerült…

2019.03.21.

Csodálkozva olvasom Orbán sajtótájékoztatója után a libsi médiafelületek beszámolóit és nem értem (de talán még is), hogy ők miket hallanak.

Belemondja a miniszterelnök az összes kamerába, hogy a Fidesz felfüggeszti – FELFÜGGESZTI - az összes tevékenységét a néppártban a választásokig és együtt kampányolnak a néppárt győzelméért.

A 444,24. hu, RTL klub satöbbi nem jegyzett libsi portál pedig megállapítja, hogy kizárták a Fidesz-t.

Ti agyhalott srácok melyik bolygón éltek vagy inkább melyik országban vagy esetleg nem működik nálatok a magyar-magyar fordítógép?

És amúgy miért hazudtok az olvasóitoknak és saját magatoknak is? Nem zárhatták, ki de még csak nem is függeszthetik fel az egyik legsikeresebb pártot mert a Fidesz is a néppárt, sőt a Fidesz A néppárt.

Alapvetően képzett vagy legalább is olvasottnak tartottam a cikkírókat, újságírókat, de ilyen mennyiségű butaság megnyilvánulása után csodálkozom, hogy fizetnek nektek egyáltalán ezekért az írásokért.

Kedves hasznos idióták, hagyjátok a nagypolitikai játszmákat az Orbán kormányra és ne üssétek bele az orrotokat a felnőttek dolgaiba.

Mindenki sokkal boldogabb lesz…

2018.11.09.

Egy teherautón elhelyezett óriás plakáton hirdeted félelmed megtestesítőjét, Orbán Viktort.

Tehát azt az embert, akit te nem neveztél tényezőnek Európában, aki csak elveszi a pénzt és nem ad semmit, akit nácizol és illiberálisnak nevezel, aki ellen megalkottátok a Sargentini-jelentést.

Látjuk és halljuk nap mint nap, hogy hogyan beszélsz a magyarokról, a magyar Miniszterelnökről és úgy általában mindenkiről, aki nem osztja az iszlám migránsokba vetett bizalmadat.

Halljuk, hogyan hazudsz rólunk, keresztény magyarokról és érezzük minden gyűlöleted irántunk.

De most elárultad magad! Érzed az új szelek fúvását, érzed, ahogy lassan kicsúszik a talaj a lábatok alól.

Vége a kommunista-liberalizmusotoknak, vége a hazudozásnak és vége a ti hedonista világotoknak.

Elérkezett az idő, hogy Európának új vezetője legyen és te ráéreztél arra, hogy ez a vezető könnyen lehet Orbán Viktor.

Nem tudjuk még, hogy mit hoz a jövő, de ti biztosan eltakarodtok Európa vezetői közül és te majd fröcsögetsz egy kocsmában egészen addig, amíg pofán nem vágnak.

Félsz és ezzel rá is erősítettél arra, hogy Orbán igenis tényező Európában, hogy igenis kell a kereszténység minden országnak.

Te viszont gyáva vagy és minden porcikádban korrupt Soros-bérenc, aki majd úgy híresül el, mint Európa vándorbohóca, aki végig haknizza a huszonhét tagállamot.

Nem nevetlek ki, mert csak sajnálni tudlak te hazug szarházi…

2018.10.31.

Itt a vége!

Lehettél volna óriási, nagyobb, mint Helmuth Kohl, lehettél volna Európa, ha nem a világ legnagyobb politikusa, de nem lettél.

Nem lettél, mert sokat akartál markolni és keveset-keveseket fogtál meg.

Te arról a híres szelfizős képről maradsz majd ismert, ahol a kedvenc muzulmán migránsoddal fotózkodtál és abban a pillanatban kezdted meg Európa és a saját országod romba döntését.

Ne mondd, hogy ezt nem láttad előre, vagy nem figyelmeztettek téged elegen. Talán, ha meghallottad volna, az általad lenézett kis országom miniszterelnökét, amikor figyelmeztetett a hibádra.

Amikor kerítést emelt a déli határra, mert terroristák is érkezhetnek Európába - te lenáciztad és kiátkoztad, hogy akadályozza a haladást és persze a gyárosaid olcsó munkaerő beáramlását. Te nem válogattál a szavakban akkor sem, amikor azt a látszatot próbáltad kelteni, hogy a migráció valójában Orbán hibája, mert ő nem engedte át a migránsokat és neked kellett a segítségükre sietned...

Behívtál elvileg magadhoz minden migránst, aztán meg megpróbáltad azokat szétosztani a gyarmataidra - mert így kezelted a kelet európaiakat! -, akiknek nem volt négy diplomája és használhatatlan volt még a legegyszerűbb munkákban is.

Te folyamatosan aljas pénzügyi húzásokra biztattad az EP-t, a Sargentini-jelentés elfogadását pezsgővel ünnepelted és sehol nem jelenhetett meg a migránsok által elkövetett bűntettek statisztikája.

Minden migráns által elkövetett terrorcselekmény egy kaptafára készült jelentés, miszerint nem volt terrorizmus, hanem egy szellemi fogyatékos, ápolásra szoruló beteg ember cselekménye volt.

Mindenkit megpróbáltál elhallgattatni, aki csak egy kicsit is nyitott szemmel járt a világban, a keresztény templomok lerombolását Németországban, intézményesítetted és követelted a keresztényektől a muzulmán hit elfogadását.

És most az igazi világban - nem a te alternatív világodban – ellened fordultak végre és te simán bejelentetted, hogy nem indulsz sem a pártelnöki sem a kancellári tisztségért sem, és utánad az özönvíz.

Hát az lesz, özönvíz és minden behordott szart el fog mosni, de te még látni fogod, hogy kitakarítanak utánad.

Csak ezután mész a picsába!

Mutti…

2018.10.06.

És mind azok vagytok, akik a hazátok ellen szavaztatok most a Sargentini-jelentésnél és akkor is, amikor Soroshoz és a hasonszőrüekhez rohangáltatok hazudozni.

Gyurcsány nem csak a hazáját árulta el, hanem az egész Európai Uniót, amikor meghamisította a költségvetést, hogy jobb színben tűnjön fel a kormányzása.

Ujhelyi te egy szar alak vagy, mert nemcsak hogy elárulod a hazádat, hanem - ráadásul - még a saját szavaidat is megtagadod.

Ezek után még meg mersz jelenni a parlamentben? És vádaskodni kezdesz? És kikéred magadnak azt, hogy hazaáruló vagy?

Te isten barma! Ha nem érted és nem érzed, hogy miért neveznek így, akkor nem csak a te fejedben van nagy baj, hanem az egész mocskos közösségedben.

Szanyi, Ujhelyi, Molnár, Nidermüller és Jávor! Ti mind elárultátok a magyarokat, a magyar kisebbségeket kívül és belül egyaránt, és ez akkora szégyen, hogy örökre lemoshatatlanná vált rólatok és a szar, áruló pártjaitokról is.

Ujhelyi fogadd el és hidd el: te hazaáruló vagy. És ezen nem fogsz tudni változtatni, mert nem az számít, hogy mit mondasz hanem az, hogy mit tettél!

Az aradi vértanúk forognak a sírjaikban és soha nem gondolták volna, hogy ilyen emberekért áldozták fel az életüket.

Én rájuk emlékezem...

2018.09.30.

Most éppen párttá alakulnak és így akarnak részt venni az irányított emberanyag behozatalában.Nem az a cél, hogy jót cselekedjenek hanem,hogy minél nagyobbat ártsanak az Orbán-kormánynak.

Legádázabb ellenségeink a Soros-hálózatban csak arra készülnek,hogy elárulják a hazájukat - ami, ugye, közös... Két kézzel szórhassák a szart a keresztény magyarokra és a keresztény világra egyaránt.

Soha senki nem akarta a civileket vegzálni, mert az igazán civilek megtalálják a számításukat és a segítőket a valóságban.

Soros-magánhadserege a civilség álcája alatt a kormányunk megdöntésére szövetkezik az összes olyan európai szervezettel, amely közreműködött a Sargentini-jelentés megírásában.

Nem kéne hagynunk!

Soros-álcivil hálózata világméretű gyűjtésbe kezdett,hogy minél nagyobb erőforrásokkal rendelkezzen egy kormánybuktatáshoz.

Már álcivilek irányítják az Európai parlamentet, akik fizetségért cserébe kommunista szellemben diktálnak nekünk.

Nem is leplezik magukat - mert minek is -, hiszen nyilvánosságra került már egy fizetési lista, amin minden ellenségünk rajta szerepel.

Ismeritek a mondást álcivilek: a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát!

2018.09.24.

Hadházy telekürtöli a médiát,hogy Orbán bajban van, mert az EU elzárhatja a pénzcsapot és ezer milliárd forint megrengeti a költségvetésünket.

Az sem zavarja, hogy ordas mód hazudik és ferdít.

Az a pénz meg sem lehetne az EU-tól, ha nem lett volna már eleve benne a költségvetésben, mi nem alamizsnát kérünk, hanem azt, amit az EU helyett kifizettünk.

A másik eszement, ez az MZP, Lázár kivégzéséről elmélkedik és nem érti miért kérdőjelezik meg az ő fene nagy kereszténységét.

És hát itt is van a harmadik versenyzőnk, aki forradalomra uszítja a fotoshopolt tömegeket, miközben a legnagyobb forradalom-gyilkos volt ötvenhat óta.

Ez kérem a titánok harca az összellenzéki nyomor közepén és akkor már ne hallgassuk el azt sem, hogy az MSZP akkori ifjú titánjai az MSZMP elcsaklizott vagyonát élték fel az utolsó koporsószögig.

Elbaszott egy népség az ellenzék színe-java, akik csak annyiban határozzák meg ellenzékiségüket, hogy Orbán takarodj.

A világon nincs még annyi hazaáruló, mint kis hazánkban, és erre még büszkék is.

Az az idióta Újhülye, akinek nem égette a kezét a kokárda, életében először örülhetett egy kétharmadnak.

És ezek mind Soros tenyeréből esznek.

Ti ocsmány kutyák!

2018.09.18.

Ez az ember már nem írható le semmilyen jelzővel, nincs olyan nyelvtani alakzat, amely pontosan kifejezné miféle izé Gyurcsány.

Viszont irdatlanul vastag a pofáján a bőr és van az az EU-s pénz, amiért a hazaárulás is belefér.

Ez az izé, lövetett emberek közé 2006-ban, szándékosan meghamisított minden jelentést az ország állapotáról és ezt be is mutatta az EU-ban, de meg is lett az eredménye ennek, mert 2010-re csőd közeli állapotba került az ország.

Ez az izé vádolja Orbánt, hogy most, az ő kormányzása alatt üldözik a zsidókat és ezt pont egy olyan ember mondja az Apró-villából, amit egy zsidó családtól vettek el a benne lakók.

Ez az őszödi böszme, aki puccsal vette át a hatalmat az ország felett és ezután szétszakította az MSZP-t, most újra vezér lett. Bár nem az ellenzék vezére - amire nagyon vágyna –, csak a hazaárulóké.

De mit ad isten ezeket is ő nevelte ki, hiszen mindegyik magyar, aki a Sargentini-jelentést megszavazta az mind MSZP-s – még ha most a DK színeiben is szerepel -, tehát kommunista volt.

Ez az izé tovább ment megint egy lépéssel most már az alkotmányos rend megdöntésére buzdítja azt a kisszámú követőjét, akik még mindig elhiszik, hogy ő nem egy alkoholista elmebeteg .

"A NÉPNEK NEM CSAK JOGA, HANEM KÖTELESSÉGE, HOGY A SORSÁT A KEZÉBE VEGYE, ÉS MEGFUTAMÍTSA EZT A RENDSZERT (...) NEM LEHET ADDIG MEGNYUGODNI, AMÍG LEMONDÁSRA NEM KÉNYSZERÍTI AZ UTCA TÖMEGE ORBÁNT"

  1. § (1) Aki olyan cselekményt követ el, amely közvetlenül arra irányul, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa, bűntett miatt öt évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ennyi.

2018.09.11.

És akkor Orbán miniszterelnök megpihent, mert a hetedik a pihenésé, addigra elvégezte a dolgait, melyek nagyban hozzájárultak Európa megvédéséhez és ahhoz, hogy a keresztény világ megőrizhette becsületét.

Kínos lesz a Soros bosszúhadjárat főboszorkányának, ha a szarkeverése nem sikerül és kínos lesz Európának szembesülnie azzal, hogy megpróbálnak egy országot keresztre feszíteni az iszlám nevében.

Nem kicsi a tét mind két oldal részéről, de ha Orbán és vele mi is elbukunk, akkor vége a keresztény világnak, vége az életünknek. Mert a liberál fasiszták önként fogják átadni Európát az iszlám könyörtelen hódításának.

A szavak sokat jelentenek, de ennél még többet jelent a hazaszeretet és a demokratikusan megválasztott kormányunkba vetett bizalmunk.

Egy jelentés, amely többet elmond Európa jelenlegi helyzetéről, az antidemokratikus elnyomó rendszerről, mint Magyarországról.

Ez a hét perc semmire és mindenre elég, ez a hét perc a keresztre feszítés előtt valószínűleg Jézusnak is megadatott.

Olvassátok el a jelentést és megértitek, hogy szó nincs itt arról, hogy bármit is meg akarnának változtatni, hogy aggódnának a magyarokért. Ez egy vádirat, egy gyűlölet szöveggyűjtemény, egy kirekesztés, egy pecsét.

Isten a hetedik napon megpihent, mert már megteremtette a világot, Orbán a hetedik percben fog megpihenni, mert már megteremtette az igazi EURÓPÁT!

Ámen!

2018.09.04.

Huszonnyolc éve léptünk a demokrácia rögös ösvényére és azóta próbálkoztak különböző kormányok ezt az országot irányítani.Voltak, akik irányítani akartak, rendet teremteni és építeni, de sajnos olyanok is voltak, akik inkább eladták és kifosztották az országot.

És most elérkeztünk a 2018-as év és ahhoz a problémához, hogy azok kérik számon a mostani kormányt arról, hogy miért nem emelkednek a fizetések, és miután nem emelkednek a fizetések az emberek elhagyják az országot, mert itt szar, mert kevés a fizetés, akik eladták és kifosztották az országot.

Hosszú évek fosztogatása, az ország kiárusítása után van egy kormány, amely rendbe tette és teszi továbbra is az országot és most számon kérik rajta, hogy miért nem értük még utol az európai átlagot, bár ezt az átlagot csak a hazavihető pénzünkre értik és nem az átlagfejlődésre.

Te magyar liberális hülye, ügye érted a dilemmámat: olyat kérsz számon, amit a ti libsi kormányaitok adtak el, és basztak  el mindent, amit lehetett!

Trükkök százait dobta be, hogy a hatalmat és a saját vagyonuk gyarapodását megőrizzék, és elárultak téged és mindenkit, aki ebben az országban élt.

Hála az istennek és az Orbán kormánynak, hogy eljutottunk oda, hogy nagyítóval kell keresni a munkaerőt, emelkednek a fizetések, de azt még ők sem fogják meglépni, hogy - csak azért, hogy neked, te idióta hülye megfeleljen – tízszeresére emeli a fizetésed, hogy tönkre vágjanak minden költségvetési egyensúlyt.

Te magyar libsi hülye az országot azért hagyják el az emberek, mert LEHET és LEHET Európában többet keresni, mert demokrácia van és feloldották az erősebb országok a munkaerő kivándorlására tett korlátot.

Te szerencsétlen agyatlan magyar libsi Németország, Franciaország, Anglia tíz évig nem engedett legális munkavállalást, mert te libsi hülye, gazdasági migránsnak számítottál.

Utóirat: Remélem most már csak azért sem lesz vasárnapi boltbezárás.

A kurva anyátokat! Amúgy…

Ezeket a cikkeket olvastad már?