Blogolj!
2018.08.28.

Oda kell csapni a balliberális véleményterror megszűnésének érdekében és fel kell venni a harcot a facebook globális hatalmának megszüntetésére.Meg kell törni azt a szándékot, hogy az emberek elbizonytalonodjanak a hatalom mibenlétében, mert most az történik.Az emberek napi szintű bosszantása zajlik annak érdekében, hogy a kormány döntéseiben hibát találjanak.

„Megkeserítik a mindennapokat például azzal, hogy egyszerre van feltúrva az egész város és bár megígérik, hogy kész lesz iskolakezdésre még soha nem tartották be ezt.”

„A kormányablakokban soha nincs elég ügyintéző és szándékosan eltüntetik a postai csomagokat.”

„Ezek a ma már nem fiatal vezetők még a kommunizmus emlőin nevelkedve aláássák a magyar kormány szavahihetőségét és megbízhatóságát”.Felelősöket kell találni, mert ez már nem mehet így tovább!

Az a jobboldali érzelmű ember aki ezt a jobboldaliságot vállalja megbélyegzett lesz és kiközösítetté válik.

Meddig még emberek meddig?

Hová fajult ez a kétharmados győzelem, hogy egy jobbikos képviselő nevezi nácinak az Orbán kormányt és senki nem tiltakozik? Nincsenek nyílt levelek, nincs tiltakozás csak csendes beletörődés van, de az látványos.A mélyben zajlik egy láthatatlan háború, amelyben mindenki áldozat, aki a kétharmadra szavazott.

Én azt mondom kemény kézzel, de tiszta szívvel, mert elveszítjük a hazánkat és akkor számunkra nem lesz jövő!

 

2018.08.25.

Kikérem magamnak, hogy még mindig világhír lehet egy fényképből, amely hamis és ráadásul valójában senkit az égvilágon nem is érdekel. Mondjuk az, hogy kik és mennyiért rendelték meg ennek a képnek az elkészültét, hogy ki fizeti egy ember követését, nos, az még kiderítésre vár.

Kérdezem: miért nincs felháborodva az egész jobboldali sajtó ezen a nyilvánvalóan hazug képhamisításon és miért nincsenek még teljesen felszámolva a baloldalinak mondott libsi hazugsággyárak?

Hogyan létezik az, hogy ez a facebook nevű polip a demokrácia és szólásszabadság élharcosa Magyarországon csak a jobboldaliakat tiltja le és működhet ez a nyilvánvaló kettősmérce?

Bencsik és Apáti – itt még sorolhatnék további jobboldaliakat - véleménye miért tiltható le és Hont András gyűlöletkeltése miért maradhat az idők végezetéig?

Magyarország egyik legrégebben használt szimbóluma a kereszt és ez a kereszt kikerült az ország házára is végre, de miért nincs vagy mikor lesz a kupoláján is?

Miért nincs egy honlap, egy olyan honlap, amely a kormány összes beruházásáról és fejlesztéséről beszámol, és ha lenne, akkor miért nincs hirdetve?

Elegem volt az országomról terjesztett hazugságokról, Sargentini és a hozzá csapódó balliberális magyar EU-s képviselők hazaárulásából, akik csak Soros bérhazudozói.

Hányok az ilyen Konok, Csintalan, Pap Réka féléktől, akiknek gyakorlatilag mindegy ki van hatalmon csak utálni és gyűlölködni lehessen valamiért, és belekötni még az élő fába is.

2018.08.19.

A hellerizmus könnyen meghatározható definíció: a hatalom mindenáron való megszerzése és megtartása minden eszközzel és minden ideológiával.

Belefér a kommunizmus a nácizmus és liberálfasizmus is.Hellerizmus még az is, hogy bigott, hogy kommunista és persze nem szempont, de öreg is. Ő a mindentudás egyetemen szerezte a diplomáját és hát annyira okos, hogy akármikor lezsarnokozhatja az ország miniszterelnökét, Orbán Viktort, aki - mint köztudott - demokratikusan lett megválasztva.

Hellerizmus még az is, hogy zsidóként társulva a kommunistákkal erősen üldözi őket, bár megmagyarázza később, hogy mint cionista elítéli az üldöztetést. Pont mint Soros barátja, aki csak elárulta a magyar zsidókat meg kifosztotta őket. Megöregedvén az őskommunsta a náci és fajgyűlölő Jobbikban látja a kormányváltás lehetőségét. Minden tiszteletem az időseké, de ha megőrültek, akkor megőrültek - nem kell szépíteni. Kenyéradó gazdái már rég nincsenek a hatalomban, de őt ez nem rettenti el.

Gondolom szép nagy nyugdíja van és a rengeteg  - gyaníthatóan senki által nem olvasott - írásaira is érkezik néminemű jogdíj.Nincs bizonyítéka a zsarnokságra, de ez őt egyáltalán nem zavarja meg - hiszen ő a hellerizmus kitalálója és megalkotója.

Lassan kihalnak ezek az őskövület kommunisták, bár a tanítványaik még tovább mérgezik ennek a fiatal demokráciának az “életét ”. Itt az ideje annak, hogy takarítsuk végre a kommunizmus helleri csökevényeit és rendbe tegyük az ország egészséges keresztény lelkületét,

A hellerizmus beteges gondolkodása, amely a gyülölködésen és a hatalom mindenáron való megszerzésén alapul - nem kívánatos többé ebben az országban.

Elég volt a libfasizmusból és elég volt a hazaárulók hazug tevékenységéből.

 

2018.08.16.

Arról esetleg lehetne vitatkozni, hogy isten, amikor osztja a lelkeket férfi lelket tölt egy női testbe vagy fordítva és, hogy ilyenkor szórakozott volt vagy csak figyelmetlen. Erről talán lehet véleményütköztetés.

De arról, hogy a gender hány féle, arról még csak nem is érdemes. Isten bizonyosan nem töltött férfi testbe kisbusz, vagy nyolcéves éves kislány, vagy vajas kenyér lelket. Aki felnőttként ilyen vagy olyan gendernek vallja magát, az egyszerűen elmebeteg. Nem való emberek közé, mert az emberek gyerekkorukban játszanak kisbusszal, felnőtt korukban pedig nevelnek nyolcéves kislányt és esznek vajas kenyeret.

Aki női nemi jelleggel, vagy aki férfi nemi jelleggel születik az vagy nő, vagy férfi.

Az, hogy a társadalomban felnőttként ki milyen gendernek vallja magát az pedig kivizsgálásra ad okot és én javasolnám a kormánynak az ez irányú szűréseket is. Akár ingyenesen, mint az emlőrák szűrést vagy a prosztata szűrést, mert aki valamilyen gendernek képzeli, hiszi magát az beteg, mégpedig nagyon.

Ott bajok vannak a szocializációval. Ha valaki egyik nap kisbusz, a másik nap meg vajas kenyér ott meg kéne vizsgálni a szülők felelősségét. A nevelők felelősségét a bölcsödétől az egyetemig.

Nincs igazán olyan mentség, amely elfogadható lenne a genderidiotizmus ilyen fokára és pusztító tevékenységére.

Már az óvodákban megkezdődik a gyermekek „érzékenyítése” a genderidiotizmus elfogadására és otthon a szülő nem érti, hogy a kisfiú reggel egy kisautóval ment az oviba, de délután már Barbie Baba van a kezében.

A kormánynak és minden jobboldalinak fel kell lépnie ez ellen a kártékony tevékenység ellen és vissza kell utasítani a genderidiotizmus minden formáját és meg kell akadályozni ennek a mételynek az elterjedését.

2018.08.15.

Sokan vannak, láthatatlanok és mind vérre szomjaznak. Jobboldali írók, művészek,mgondolkodók és úgy általában jobboldaliak halálakor előmásznak a bűzös odujukból és megkezdik “savas” hányadékukkal ellepni az internetet. De nem is kell halál a fröcsögéshez, elég, ha te jobboldaliként véleményt mondasz, esetleg még hallgatnak is rád.

Mindent és mindenkit gyűlölnek, mert nincs értelme az életüknek, és mert nincs értelme az életüknek, ezért a másokét is besározzák, megmérgezik és pellengérre állítják. Ők az úgynevezett szabad gondolkodásúak, a hatvannyolcasok.

De az időtök lejárt. Elsöpör benneteket a kilencvenesek hatalmas akarata, mely tisztább mint a ti kommunizmusköpenyben rohadó liberális világotok.

A keresztény gyökereink kapcsai erősebbek, mint a genderideológia, a liberalizmus és a kommunizmus együttvéve. A jobboldaliakat valamiféle világnézeti revizionizmus vezeti, mert a libsi szemét banda összekeverte a demokráciát az anarchiával.

A jobboldali embereknek végre ki kell nyitniuk a szájukat és el kell mondaniuk a véleményüket, mert lassan odáig fajulnak a dolgok, hogy kötelező lesz, ami eddig titkos és tiltott dolog volt.

Ezek az arctalan gyűlölködők ott vannak minden fontosabb területen de ahhoz nem elég bátrak, hogy nyíltan szembe szálljanak, csak a hátulről döfött szavak segítségével lehetetlenítenek el mindenkit.

Nácinak neveznek, ha a négert négernek, a migránst migránsnak nevezed és ha a család nekünk egy férfi és egy nőből áll.

És ebből elég volt!

2018.08.11.

Az úgynevezett balliberális újságírók és véleményvezérek, akik AZ ÚJSÁGÍRÓK, mélységesen lenézik a jobboldali gondolkodásúakat, akik ráadásul még írni is merészelnek arról,hogy miként látják a világot.Szánalmasak azok a próbálkozások, amelyekkel megpróbálják lejáratni és megbélyegezni a jobboldaliságot, és már az gusztustalan, hogy liberálisként nincs bennük semmiféle tolerancia.

A jobboldali újságírás szerintük bértollnokság, propagandizmus és még véletlenül sem hihető szabad gondolkodásnak.Minden, ami a kereszténységről, a családról, a hazaszeretetről szól, az számukra elutasítandó, megvetendő és eretnek a szó átvitt értelmében. Mi jobboldaliak nem lehetünk  igazak, világmegváltók vagy csak a világ megváltoztatói. Nem lehetünk csupán a hazánkért dolgozó, küzdő magyar emberek, mert a libsi háttérhatalom megmondói minden esetben eladott lelkekről hadoválnak.

Mi, akik nem vagyunk a hatalom közelében és névvel vagy névtelenül tesszük a dolgunkat, mi vagyunk azok, akik a nem megvásárolt véleményünket és nem a maniküröztetett kezünket nyújtjuk hazug és hiteltelen gazdáink felé.Nem koldulunk és nem a közösségi médiában lejmolunk pénzt, hogy tovább finanszírozhassuk az életünket.

Nem. Hanem tesszük a dolgunkat - hogy jól-e vagy rosszul, azt majd az idő megmondja - de nem elvtelenül és szánalmasan, ahogy a libsik teszik, tették.

Minket, névtelen katonákat nem érdekel, hogy ha százszor is elismétlik a mantrájukat (korházegészségügymészáros), mert mi nem csak látjuk, hanem tudjuk is az igazságot.

És a névtelen katonákból milliónyi van.

2018.08.07.

Koldus király

Gondolkozni kezdtem és az jutott fejembe, hogy meg kellene keresnem azt a több millió elnyomott, szegény éhező libsit, akik belerokkantak az Orbán-rezsim sanyargatásába.

Alapvetően keresem az elnyomás jeleit, de nem találom, és mert nem találom, próbálom kihámozni a libsik hisztéria rohamaiból.

Itt van mindjárt az első: a Népszabadság megszüntetése, ami bizonyos körökben kiverte a biztosítékot és ebből lett a Sargentini-jelentés gerince.

Holott ez egy gazdasági döntés volt: a tulajdonosi kör nem finanszírozta tovább ezt a szar felületet és az ehhez köthető kommunista emlékeket. Ki a fenét érdekel tovább egy olyan újság, amit a kutya nem olvas és valójában az ott dolgozók többsége valamiféle menedéknek használta, miközben hazugságokat és senkit nem érdeklő híreket jelentetett meg? Némely blog bejegyzéseinek a Blogstar-on többszörös az olvasottsága, mint a Népszabadság egészének  annak haldoklása idejében.

Ekkor még lehetett rinyálni a libsi oldalon a sajtószabadság szentségéről és sérthetetlenségéről, de most, hogy Simicska eladta az összes médiumát, olyan csönd van, hogy még Brüsszelben is összezavarodott néhány hülye feje.

Persze az is jelzés értékű, hogy némelyik libsi, aki a HÍR TV-ben szerepelt és pénzért gyalázta az Orbán kormányt, most, hogy onnan nem érkezik több támogatás a facén koldul, mert a becsületes libsi sivalkodó nem adja fel.

Szóval keresem az elnyomott libsiket abban a szabad gazdasági környezetben, amit úgy nevezünk, hogy piacgazdaság és bárki a szereplője lehet, még akkor is, ha éppen nem a jobboldali kormányra szavazott.

És úgy általában véve is az elnyomás és a gazdasági összeomlás jele lehet talán az is, hogy uszkve három-négyszázezer ember nem dolgozik még, szemben a Gyurcsány-Bajnai ámokfutás hárommillió munkanélküliével és a többszázezres hajléktalanjával megspékelve.

Ja, és arról persze már nem is beszélve, hogy a sok gyalázkodó libsi mind kap fizetést valamilyen munkáért, ha másért nem, akkor azért, hogy minél több hazugságot terjeszthessen és hazaárulást követhessen el.

Úgyhogy elnyomott libsik jelentkezzetek!

Már ha van ilyen egyáltalán…

2018.08.03.

Sargentini hazugsággyűjteménye után itt a következő elmebeteg barom rágalom gyűjteménye.

Anna Maria Corazza Bildt nyilatkozott a Politicónak, miszerint Orbán Viktor átlépett egy határt amikor – szerinte – kijelentette, hogy Magyarország illiberális demokráciamodellje lesz az az erő, amely feléleszti majd Európát és az Európai Néppártot. Orbán megosztja a kontinenst és szerinte Magyarország egyre jobban eltávolodik mindattól, amit az Európai Néppárt képvisel. Szerinte a menedékkérőket bűnözőkként állítja be Orbán és a segítőiket börtönnel fenyegeti.

Ezt fordítsuk le magunknak, mert ez a nettó hazugság.

  1. Senki nem állította be bűnözőnek a menekülteket - ellenben letartóztatják és kiutasítják azokat, akik erőszakkal akarnak betörni az országba, ennyi.
  2. A segítőiket - tehát mindazokat, akik pénzért vagy bármiért megpróbálják becsempészni a migránsokat -, de csak azokat börtönbüntetéssel sújtják. Aki egy vajas kenyeret akar adni egy menekültkérelmet beadó migránsnak, azt nem hinném, hogy bebörtönöznék.

Aztán itt a következő: Orbán  felbátorította a közép- és kelet-európai szomszédjait, hogy szintén fordítsanak hátat Európának. Hát ez felháborító, hogy Orbán ki meri mondani, hogy Európában kettős mérce van, hogy a kelet-európai országokat gyarmatnak használják és pénzelvonással fenyegetik, ha nem fogadnak be migránsokat.

Ez az aljas némber, ez az Anna Maria Corazza Bildt aggasztónak tartja Orbán egészséges gondolatát, hogy nem kéne szankciókkal sújtani Oroszországot és újra kellene gondolni a kereskedelmet velük ezt.

Azt viszont nem is említi, hogy Németország simán és a többi tagállam kihagyásával kereskedik Oroszországgal.

Azért a cikkben elereszt egy durva hasonlatot: Orbán kimondott terve, hogy elterjessze a saját politikai brandjét és szélsőséges nacionalizmusát. Nem engedhetjük, hogy ez a rák elpusztítsa az elveinket!

Ennyire retteg Orbán gondolataitól, de a migránsok erőszakos európai területfoglalását nem látja aggasztónak.

2018.08.01.

A kíméletlen hazudozó, műsorvezetőnek mondott, ellenzékit játszó szarkeverőt, kibaszták az HÍR TV-ből - egyenesen.

Nagyon vártuk ezt a pillanatot mindannyian és gondolom vannak olyanok, akik kitörő örömmel nyugtázták, hogy a hazugság királynőt elérte a végzete.

Aljas és öntelt bábként Simicska madzagján fityegve, egy pillanatig sem gondolt az igazság egy szikrájára sem. Liberális értékek közvetítőjének vallja magát és eközben a náci fajgyűlölő Jobbikkal akart kormányt buktatni.

Annyira látványosan hazudott a Fidesz és a kormány tevékenységéről,hogy már a saját oldala is röhögött rajta. Voltak, akik csak azért nézték a műsorát, hogy kiröhögjék nap mint nap. Egyszerűen hihetetlen volt, hogy ő nem érezte ezt egy pillanatig sem.

Persze a pénz nagy úr, és ha valakinek havonta négy millióval tömik ki a zsebét, annak könnyen elhomályosult a tekintete. Mondjuk most egy darabig nem lesz fizetése.

És hát egy pillanatig se felejtkezzünk el arról, hogy libsi oldalon megint lesz jajongás a sajtószabadság újabb megszűnése miatt.

Hetek óta erről cikkezik mindenki, hogy Simicska eladja az összes érdekeltségét.

Gondolom ez is belerül a SZARghentini jelentésbe, még Szarabbghenti jelentésként,

Szóval a kereszténydemokrácia megérkezett, Olga pedig távozott és ez így van jól.

A világ körforgása mindig helyreáll, most is csak ez történ!

2018.07.30.

Feri barátunk szerint a migráció elmúlt, mint egy hosszan tartó nátha és a kormány ne hazudjon arról, hogy még mindig folyik az orra. Szeretném kérni a kormányt, hogy a mi Ferinknek állítson össze egy képes összefoglalót arról, hogy Európa határainál mennyi migráns vár arra, hogy betörhessen.

Esetleg legyen olyan szíves a spanyol-marokkói határon készült újkori honfoglalás kísérletről készült a videókat megosztani ezzel az isiászos barommal.

Én azért ide teszem, a linket hátha ő is megnézi.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=OmqOlxNQABI

De esetleg még meg is látogathatná – hiszen pénze, mint a pelyva – azokat az EU-s országokat, ahová ezrével zúdulnak be a migránsok.

Mondjuk, Hollandia ilyen ország itt már a rendőrség sem tud mit tenni a migráns erőszak ellen.

Szintén megtekinthető.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=PjoPjNJVcMU

Gyurcsány szerint Európába nem érkezik több menekült, mint a 2015-ös válság előtti „normál” években: az idei év első öt hónapjában 40 ezer ember, ami három százaléka a csúcsidőszaknak, Magyarországon júniusban pedig kevesebb, mint húsz határsértőt fogtak el. „Ez már nem válság, ez rutinfeladat. Ráadásul a most érkezők nem háborús területről jönnek, hanem többségében jobb életet kereső afrikai bevándorlók, akiknek befogadásáról tényleg szabadon dönthetünk. Mi több, az Európai Tanács megállapodott arról, hogy a menekültek bármely országba történő befogadása csak önkéntes alapon történhet” – fejtegette a DK elnöke.(Magyar Idők)

Szerintem meg azért nem érkezik több menekült, mert az összes észhez tért ország próbálja megakadályozni a migránsok beözönlését.

Osztrákok, szlovákok, magyarok a V4 általában, az olaszok, a bajor miniszterelnök és még sorolhatnám.

Gyurcsány maradj a prímszámok kígyózó sorainál és ne avatkozz bele a felnőttek dolgaiba.

Ja, és igyál még egyet…!

Ezeket a cikkeket olvastad már?