Blogolj!
2018.04.14.

Én akkor is a hazámért dolgoztam és ezen keresztül a családomért, amikor nem a mostani kormány volt hatalmon.

Nem akartam elmenekülni és külhonból panaszkodni, hogy nincs demokrácia az országomban.

Nem akartam szabotálni sem a munkámban, sem azzal, hogy nem veszek bérletet és lopom az áramot, hogy a regnáló antidemokratikus kormány ne kapja meg az ezekért járó pénzt, mert én akkor is tudtam, hogy valójában a közösségtől venném el.

Nem tiltakoztam, nem hőbörögtem, és nem akartam senkit lámpavasra akasztani.

Elegem van minden nyálas szájú, idióta, nemtelen genderszökevény hőbörgéséből.

A hazám akkor is a hazám, ha nem a nekem tetsző emberek irányítják.

Akkor is az, ha vizitdíj van, ha megszorítások vannak és a megszorításokból nem kapok semmit, és megint megszorítanak. Nem panaszkodhattam, hanem dolgoztam, hogy az ország minél előbb kikerüljön a gödörből.

Megvontam magamtól mindent, amely talán luxusnak tekinthető, mint a színházlátogatás, mozi, könyvek, internetelőfizetés karcsúsítása, negyven wattos izzók használata stb., stb.…

De a hazám szeretete nem a pénzemtől függött!

Én, az agymosott szavazó, kikérem magamnak, hogy becstelennek és árulónak állítsanak be, mert arra szavaztam, hogy újra egy haladó és építő kormányunk legyen.

És én haladok!

2018.03.21.

Hogy a libsi lakájok, szétlopott országról, antidemokratikus vezetésről és bosszúhadjáratról hadoválnak, még mindig nem fogják fel a lényeget.

Azok a választók, akik jelen pillanatban egy közömbös tömegnek látszanak és csendben figyelik azokat az eseményeket, amelyek befolyásolhatják az életüket, de hangosan nem nyilvánítanak véleményt, azok is szavazni fognak.

És a magyar híres arról, hogy felismeri azt a veszélyt, amellyel nap mint nap szembesül, mégpedig azt, hogy ez a migráns beözönlés el fogja pusztítani az országunkat Európával egyetemben.

A józan paraszti ésszel megáldott magyar tudja, hogy ha kimegy egy nem beilleszkedett migránshordával ellepett térre, akkor ő csak a rövidebbet húzhatja majd.

Őt nem védik testőrök, mint Muttit, nem a migránst fogják leteperni, hanem a munkájába siető magyar embert.

Egy részeg bukott miniszterelnök sem fog a segítségére sietni, sem az utcán hőzöngő hülyegyerekek, sem pedig a meghasonlott Jobbik-vezér.

A büszke magyar ember kereszteket akar látni a még álló templomain és nem akar müezzin hangjára ébredni, mert az a hang százötven év alatt a génjeinkbe kódolta a pusztulásunkat.

Amikor szavazni megy az egyszerű ember nem fogja érdekelni, hogy ki az a Soros, vagy, hogy Simicska mit akar, őt egyetlen kérdés izgatja, hogy ki az, aki az ő biztonságát szavatolni tudja.

És ez egyelőre ez a magyar kormány!

Dacára annak…

2018.03.09.

Az ENSZ emberi jogi főbiztosa rasszistának és idegengyűlölőnek nevezte Orbán Viktor miniszterelnököt.

Ez a főbiztos Zeid Raad al-Husszein egy jordán herceg.

Ő valószínűleg nem emlékszik, vagy nem akar emlékezni az ENSZ néhány tökös beavatkozására.

  • 1965, 1972: Burundi hutukkal szembeni népirtás (100.000 - 300.000) (Tuszi vezetésű Burundi)
  • 1971: Bangladeshiek elleni pakisztáni akciók a bangladesi függetlenségi háború során (300.000 - 3.000.000) (Pakisztán)
  • 1971-1979: Idi Amin Dadarezsimének népirtása Ugandában főleg alcsoli és langi törzsek körében. (100.000 - 500.000) (Ugandai rezsim)
  • 1975-1979: A vörös khmereknépirtása Kambodzsában. (1.700.000 - 3.000.000) (Kambodzsai rezsim)
  • 1983-2005: Második szudáni polgárháború. Iszlám milíciák és a khartoumikormány hadjáratai a dél-szudáni és a darfúri lakosság ellen (szudáni genocídium). (2.000.000 - 2.500.000) (Szudán)
  • 1994: A ruandai népirtás, 10%-ban hutu és 90%-ban tuszi áldozatokkal (ezzel a ruandai tuszik kb 75%-át legyilkolták !!!) (500.000 - 1.000.000) (főleg hutu milíciák, az Interahamwe és a Impuzamugambi)
  • 1995: Srebrenicainépirtás a délszláv háború-ban bosnyák civilek ellen. (8.000 - 8.500) (Boszniai Szerb Köztársaság)

Ezeknél a népírtásoknál az ENSZ gyakorlatilag nem, hogy nem segített, hanem néhánynál még segédkezet is nyújtott.

Az 1994-es ruandai népirtásnál - az újabb kutatások szerint - hazarendelték az ENSZ katonákat. Nem egyszerűen elvezényelték őket a konfliktus (hogy milyen álságos ez a konfliktus szó) területéről, hanem haza, tehát a saját országaikba vezényelték a több nemzetből álló ENSZ katonákat.

1995-ben pedig a holland ENSZ katonák az általuk biztonságosnak nyilvánított, tehát a bosnyák civilek menhelyének kikiálltott Srebrenicát adták a szerb gyilkosok kezére.

Erről hiteles dokumentumok lelhetőek fel az internet bugyraiban.

Szerintem meg az ENSZ az idegengyűlölő és rasszista, amikor ilyen könnyedén elfordítja a fejét és tesz az igazságra.

2017.12.18.

Ezeket kérjük, sőt követeljük az európai libsi Soros-bérencektől és minden olyan migránspárti tömörüléstől, amelyek a vesztünket akarják.

Liberté – a szabadság lényege, hogy azt tehetjük, ami nem árt mások jogainak és nem kényszerítenek ránk béklyókat a migrációval és annak minden hozadékával együtt.

Égalité – a törvény előtt mindenki egyenlő és ez azokra is kell, hogy vonatkozzon, akik erőszakkal támadják Magyarország határait, de azokra is, akik erőszakkal akarnak betelepíteni migránsokat.

Fraternité – ne tégy olyat mással, amit nem akarsz, hogy más tegyen veled, tégy mindig olyan jót másokkal, amit magad is szeretnél.

Nem erőszakolhatnak ránk olyan néptömeget, amely szarik a kereszténységre és esze ágában sincs betartani a törvényeinket.

Akik csak a jólét elvételéhez látnak magukban erőt, de a saját országaikban hasznavehetetlen hereként éltek és miután azt a keveset is eladták vagy tönkretették megkívánták a jólétünket.

Ha mi nem akarjuk, hogy párhuzamos társadalmak jöjjenek létre ebben az országban akkor ki és hogyan fogja garantálni, hogy a következő generációk ne a terrorizmus áldozatai legyenek?

Melyik „magyar” Soros – bérenc áll majd ki 2043-ban és mondja bele a médiába, hogy itt nincsenek, no-go zónák és a háttérben nem fehérek égetnek magyar zászlót?

Eddig csak az volt a bűnünk, hogy nem szeretnénk migránsokat az országunkban és nem vagyunk velük szolidárisak.

Most már az is a bűnlajstromunkba került, hogy Görögországgal és Olaszországgal, de tovább megyek, Németországgal sem vagyunk szolidárisak.

Azzal a Németországgal, amely Európára szabadította az iszlám terrorizmust.

Ez a kis nép mindenkivel legyen szolidáris, cserébe viszont befoghatjuk a pofánkat és erősen kussoljunk, mert elzárják azt a pénzcsapot, amivel nem is mi, hanem azok az országok járnak a legjobban, akik már eddig is a legerősebbek voltak.

Liberté, Égalité, Fraternité én ezt várom el Európától.

Nem holnap.

Azonnal!

 

2017.12.10.

Úgy áll most Magyarország Európa nagyhatalmú Soros-bérencei előtt és kell hamis vádakra válaszolnia - miközben azok már meghozták az ítéletüket -, mint egykoron  Krisztus Pilátus előtt.

Az igazság miatt próbálnak elveszejteni egy országot, egy olyan igazság miatt, amelyet az unió vezetői elhallgatnak és erősen titkolnak.

Miszerint a migránsok beözönlése és ennek elősegítése halálra ítélte az Európai Uniót.

Hazánk vezetői ismerték fel és vállalták nyilvánosan is azt a nézetet, hogy egy józan Európa a határain belül nem támogathatja az iszlám terrorizmust.

Az igazság elleplezése lett a Soros ügynökök legfőbb feladata a „nem létező no-go zónáktól” a keresztények legyilkolásának tagadásáig.

Inkább elárulnak és elveszejtenek egy országot, amely kimondja - mit kimondja, hangosan kiáltja -, hogy a migránsokkal érkező terroristák óriási veszélyt jelentenek.

A Jézusnak felrovott egyik vétek az volt, hogy attól féltek: fellázítja az egyszerű embereket a hatalmasságok ellen.

Hát pont ez a vétke ma Magyarországnak, mert félnek attól, hogy fellázítjuk a többi tagállam ép ésszel gondolkodóit.

Ebből a félelemből táplálkozik a magyarok elleni gyűlöletkeltés, a hazugságcunamik a libsi sajtóban és a fenyegetés a hetedik cikkellyel.

De persze egyik európai vizsgáló sem meri megnevezni a problémát, csak addig kanyarítgatja a szavakat, amíg az előre leírt ítélethez nem fog passzolni.

Soros már átadta az utasításait, az ítélet megszületett, már csak az a kérdés ki lesz olyan bátor, és ki is mondja.

2017.12.03.

Félek attól, hogy akárhogy is alakul a migráció, mi nem járhatunk jól, mégpedig azért nem járhatunk jól, mert vagy a migránsok jönnek vagy pedig az Európai Unió begőzölt, elmebeteg képviselői találnak valahogy fogást rajtunk és csak megtalálják azt a büntetési formát, amivel tönkretehetik azt, amit eddig elértünk.

Félek, mert kétségbe vonják az önrendelkezéshez való jogunkat, a hazaszeretetünket és azt, hogy a migráció veszélyeiben most nekünk van igazunk.

Félek és rémülten nézem, ahogy a libsi világ vaknak tetteti magát az emberek valós problémája, a migráns erőszak - egyre sűrűsödő - valósága felé.

Félek, mert Soros elhatározta, hogy tönkreteszi az országomat, a jövőnket és mindent, ami számíthat még a világomban.

Félek, mert ez a zsidó származású ember már gyerekként - csupán önérdekből  - elárulta az övéit, akkor mit tesz gyűlöletből az ellene szegülőkkel?

Félek, mert az, hogy keresztény, az ma már egy halálos ítélet, és amíg a pápa migránsok lábát mossa, addig a keresztényeket a nagy nyilvánosság előtt mészárolják le.

Félek, hogy merre indult el most a világ, hogy nem segítünk valójában, hanem a segítő szándék álcájában pusztítanak majd el minket.

Félek, hiába tanítom meg a gyermekeknek a keresztény könyörületet, ha a médiában azt látják, hogy egy machetével éppen levágják a feléjük nyújtott segítő kezet.

Félek és rettegek is talán attól, hogy milyen könnyedén jönnek-mennek a demokráciákban a terroristák, milyen könnyedén mészárolnak le akár százakat is.

Én félek, de nem ijedtem meg!

És vannak még sokan ezzel így.

2017.11.26.

Áldozat. A Soros-terv szerint kötelező beengedni a terrorista gyilkosokat és azokat a néptömegeket, akik elhatározták, hogy Magyarországon akarják kitombolni évszázados dühüket.

A kereszténység elpusztítása mostantól kötelező elem az EP-törvényhozói szerint, mert megszavazták a felső határ nélküli kötelező befogadást.

Halálra ítéltek, és mi, kisemberek ezt nem nézzük jó szemmel és minden fellelhető eszközzel meg fogjuk akadályozni.

Például a FIDESZ-KDNP-re szavazunk és felhatalmazást adunk a kormánynak, hogy a libsik által eltagadott kvóta-rendszert ne lehessen bevezetni azokban az országokban, amelyek még meg akarják őrizni nemzeti szuverenitásukat.

A Soros által fizetett nemzetárulók hangjait el kell némítani, mert a méreggel átitatott szavaik kártékonyak az országunkra.

Ezek a gennyláda hazaárulók úgy cseréltek vallást, mint ahogy mások a kabátjukat szokták lecserélni, ha már kiment a divatból.

Amikor csatlakoztunk az Európai Unióhoz szó sem volt arról, hogy ezt csak úgy tehetjük meg, ha a migránsok tízezreit, százezreit telepítjük be és önként a vágóhídra megyünk miattuk.

Ha ezt, akkor bejelentik, akkor ma nem lenne unió és a Németország Franciaországgal karöltve fuldokolna a terrorizmusban.

És ha nem teszünk semmit, akkor semmik leszünk, mert Soros úgy határozott.

Ne feledd, te lehetsz a következő!

Áldozat.

2017.11.18.

Halálgyár

Az EP megszavazta a kötelező és folyamatos betelepítési kvótát és a Soros-bérencek állva tapsoltak ennek a szégyenteljes cselekedetnek. Ezek az emberek elhatározták, hogy elpusztítják a kereszténység ezeréves vívmányait.

Az EP-ben ülő Soros-bérencek végrehajtották a mestertervet és megszavaztak egy gyilkos és mindent elpusztító népességcserét.

Egyszerűen a halálunkat szavazták meg!

Tehetetlenül és mély fájdalommal a szívemben néztem végig, ahogy a júdások boldog mosollyal az arcukon veszik tudomásul, hogy amit akartak azt elérték.

Európának abban a formában vége, ahogy eddig volt, és ahogyan már soha többet nem lesz.

A mecsetek szaporodni fognak és a keresztény templomok lerombolásra ítéltettek.

Nem lesz karácsony és húsvét, többé nem lesznek körmenetek és nem lesznek keresztény ünnepek egyáltalán.

A Szent Jakab-út halálos és vérrel áztatott lesz, mert az iszlám által elfoglalt területeken fog áthaladni.

Minden keresztény ezentúl még halálosabb veszélyben lesz, mert Soros gyűlöli őket és ezt a gyűlöletet most az EP ki is nyilvánította, ahogy azt ez az elmebeteg keresztény gyűlölő megparancsolta.

Ezt nem nézhetjük tétlenül és nem is hagyhatjuk annyiban Ha beleroppanna is ez az ország, de ide akkor sem jönnek, jöhetnek az iszlám gyilkosai.

Az őrület határán vagyunk már, és most lesz megint nagyon időszerű a fohász hogy,

ISTEN ÁLDD MEG A MAGYART!

2017.11.14.

Soros meglátogatta fizetett ügynökeit, hogy személyesen adja át utasításai Magyarország megregulázására és ellenőrizze, hogy rendesen működjön az, amiért fizet. Egyre keményebb támadásoknak vagyunk kitéve és olyan nyomásnak, amely nehezen értelmezhető számunkra.

Nem lehet értelmezni azt - és persze elfogadni pedig végképp nem -, hogy mi nem mondhatjuk meg kikkel akarunk egy országban élni. Soros Brüsszel irányításával nem csak minket, de azokat az országokat is nyomás alá helyezte, akik nem értenek egyet az ő, a keresztény világ megszüntetéséről szőtt víziójával.

A kötelező és folyamatos migránselosztás nem működik és nem is lehet megoldás a migráció kezelésére.

Arra viszont tökéletes megoldás, hogy tönkre tegyen egy keresztény országot.

Soros pontosan ezt tervezi, rabszolgasorba akarja taszítani az országunkat és minden olyan országot, amely elutasítja a terrorista terjeszkedés minden formáját.

Nyíltan és valamiféle szemérem nélkül irányítja Soros az ügynökeit, akik ugrásra készen várják a parancsait és elmebeteg kirohanásokat intéznek például a nemzeti konzultáció ellen.

Brüsszel nem engedi, hogy a figyelem elterelődjön, az országunkról rendszeresen indítanak eljárásokat Soros parancsára.

A saját kezünkbe kell venni a sorsunkat, mert Soros el akar pusztítani minden keresztény embert.

És az utasítások csak jönnek és jönnek…

2017.11.08.

A hazug

Mivel Gyurcsány a szavaival és elmebeteg kirohanásaival azt bizonyítja, hogy a magyarokra neki nincs szüksége, úgy feltételezhetjük, hogy egy új európai kalifátus kiépítését kezdte meg.

Már akkor belekezdett az iszlám megismerésébe, amikor az öregecskedő feleségek lecseréléséről hadovált és később pedig befogadott a házába egy migráns családot.

Noha ő nem cserélte le a feleségét - bár hivatalosan ezt senki nem erősítette meg -, de elgondolkoztató az, ahogy muzulmán érdekeket képvisel a magyar kormánnyal szemben.

Nem akarta a magyarok lakta területeken élők kettős állampolgárságát és nem akarja, hogy szavazhassanak, nem akar semmiféle segítséget adni a magyar gyökerekkel rendelkező embereknek.

Gyurcsány fejlődéstörténetében így érkeztünk el a vörös csillagtól a vörös szegfűn keresztül a félhold hatalmáig.

De talán mindegy is neki, hogy kinek az istenét szolgálja, csak az ne legyen magyar és keresztény isten.

Pénzt és energiát nem kímélve próbál hazugságokra alapuló bizonyítékokat keresni (gyártatni?), hogy a magyar miniszterelnökbe vetett bizalom megrendüljön.

És ha a terve sikerülne, akkor kezdhet csak igazán hozzá kalifátusának építéséhez.

Embert még nem láttam úgy gyűlölni és gyűlölködni, mint ő, de az ő gyűlölete csak a magyarokra és a keresztényekre korlátozódik.

Ha ő kerülne hatalomra megint, akkor Magyarországon megszűnne a keresztény és békés világ, mert felváltaná azt…

Gyurcsány kalifátusa.

Ezeket a cikkeket olvastad már?