Blogolj!
2017.11.14.

Soros meglátogatta fizetett ügynökeit, hogy személyesen adja át utasításai Magyarország megregulázására és ellenőrizze, hogy rendesen működjön az, amiért fizet. Egyre keményebb támadásoknak vagyunk kitéve és olyan nyomásnak, amely nehezen értelmezhető számunkra.

Nem lehet értelmezni azt - és persze elfogadni pedig végképp nem -, hogy mi nem mondhatjuk meg kikkel akarunk egy országban élni. Soros Brüsszel irányításával nem csak minket, de azokat az országokat is nyomás alá helyezte, akik nem értenek egyet az ő, a keresztény világ megszüntetéséről szőtt víziójával.

A kötelező és folyamatos migránselosztás nem működik és nem is lehet megoldás a migráció kezelésére.

Arra viszont tökéletes megoldás, hogy tönkre tegyen egy keresztény országot.

Soros pontosan ezt tervezi, rabszolgasorba akarja taszítani az országunkat és minden olyan országot, amely elutasítja a terrorista terjeszkedés minden formáját.

Nyíltan és valamiféle szemérem nélkül irányítja Soros az ügynökeit, akik ugrásra készen várják a parancsait és elmebeteg kirohanásokat intéznek például a nemzeti konzultáció ellen.

Brüsszel nem engedi, hogy a figyelem elterelődjön, az országunkról rendszeresen indítanak eljárásokat Soros parancsára.

A saját kezünkbe kell venni a sorsunkat, mert Soros el akar pusztítani minden keresztény embert.

És az utasítások csak jönnek és jönnek…

2017.11.08.

A hazug

Mivel Gyurcsány a szavaival és elmebeteg kirohanásaival azt bizonyítja, hogy a magyarokra neki nincs szüksége, úgy feltételezhetjük, hogy egy új európai kalifátus kiépítését kezdte meg.

Már akkor belekezdett az iszlám megismerésébe, amikor az öregecskedő feleségek lecseréléséről hadovált és később pedig befogadott a házába egy migráns családot.

Noha ő nem cserélte le a feleségét - bár hivatalosan ezt senki nem erősítette meg -, de elgondolkoztató az, ahogy muzulmán érdekeket képvisel a magyar kormánnyal szemben.

Nem akarta a magyarok lakta területeken élők kettős állampolgárságát és nem akarja, hogy szavazhassanak, nem akar semmiféle segítséget adni a magyar gyökerekkel rendelkező embereknek.

Gyurcsány fejlődéstörténetében így érkeztünk el a vörös csillagtól a vörös szegfűn keresztül a félhold hatalmáig.

De talán mindegy is neki, hogy kinek az istenét szolgálja, csak az ne legyen magyar és keresztény isten.

Pénzt és energiát nem kímélve próbál hazugságokra alapuló bizonyítékokat keresni (gyártatni?), hogy a magyar miniszterelnökbe vetett bizalom megrendüljön.

És ha a terve sikerülne, akkor kezdhet csak igazán hozzá kalifátusának építéséhez.

Embert még nem láttam úgy gyűlölni és gyűlölködni, mint ő, de az ő gyűlölete csak a magyarokra és a keresztényekre korlátozódik.

Ha ő kerülne hatalomra megint, akkor Magyarországon megszűnne a keresztény és békés világ, mert felváltaná azt…

Gyurcsány kalifátusa.

2017.10.30.

Soros birodalmán repedések keletkeztek és a repedésekben látszanak az országunk és Európa elárulói. Magyarnak mondják magukat, de csak idegen hatalmak seggnyalói és kiszolgálói.

Pénzért és a jövőbeni hatalom reményében elárulnak mindent és mindenkit.

A liberális hazugsággyáruk és a szövevényes hazaáruló hálózatuk segítségével, rágalmakkal és gyalázatos hazugságokkal vezetik félre Európa tájékozatlanabb felét.

A Soros-terv napfényre kerülése olyan súlyos problémákat fedett fel, amelyekre csak kevesen voltak felkészülve.

Szerencsére a magyar miniszterelnök egy ilyen felkészült ember. Az előre látása megmentette Magyarországot a migránsok beözönlésétől és a muzulmán terrorizmustól. A nemzeti konzultáció egy éles fegyver a kötelező és folyamatos betelepítés ellen.

Minden igaz magyarnak ki kell töltenie és visszakell küldenie, hogy megállíthassuk ezt az eszement és nemzeteket elpusztító migrációt.

Soros igazi céljai most végre mindenki számára nyilvánvalóak lettek és mindenki megértheti, hogy nem felesleges erről beszélni.

Minél több magyar és minél több ország ismeri fel, hogy a kierőszakolt migráció megsemmisíti a keresztény világot, annál előbb lesz vége Soros királyságának.

És inkább előbb, mint utóbb!

2017.10.22.

Bár 1956-ot nevezzük forradalomnak és elbukott szabadságharcnak, de meg vagyok győződve arról, hogy ma ugyanúgy szabadságharc folyik.

Nem lehet pontosan tudni, hogy ezt a migrációs háborút ki és miért indította el, de az egyszer biztos, hogy most harcolnunk kell! És egyáltalán nem biztos, hogy megmarad a szabadságunk.

A libsik szerint nem létező Soros-terv egyik megállapítása, hogy a migrációs nyomás enyhítésére be kell vezetni a kötelező és immár automatikus menekült-elosztást.

Szintén a nem létező Soros-terv szerint létre kell hozni az egységes Menekültügyi és Migrációs Ügynökséget. Hát, létre is hozták, amiben a magyarok hazaárulói is nagy szerepet vállaltak.

Magyarország csábító a dúsan termő földjeivel, vizei és természeti tájai termékenységével, gazdagságával a muzulmán sáskahadnak - és ezt most el akarják tőlünk venni.

Kihalásra - bár lassú kihalásra – ítéltek bennünket valakik, akik arctalanul a háttérben a muzulmánoknak akarják ezt a magyar földet.

A nem létező Soros-terv szerint biztonságos csatornákat kell kialakítani, hogy minél több muzulmán migráns érkezhessen az EU, és így Magyarország területére is.

Egész egyszerűen a kis népeket ki akarják túrni az országaikból, hogy azokat a muzulmán kecskepásztoroknak adják.

A muzulmán katonák már megérkeztek az EU területére, de miután egyes országok - mint mi is -lezárták a határaikat, egyelőre nem tudtak elfoglalni minket.

Hát ezért kell a kötelező elosztás és a további érkezők automatikus és folyamatos elhelyezése.

Mi magyarok nem fogunk feltartott kézzel a vágóhídra menni és önként átadni ezt a földet még akkor sem, ha mi maradunk az utolsó szabadságharcosok Európában.

Ez a sorsunk, de magyarok vagyunk!

 

2017.10.15.

A jövő

A magyar miniszterelnök - jó érzékkel - még idejében lezáratta hazánk határait. Ez a cselekedet, mely egyébként nem volt simán öncélú, kivágta a biztosítékot az EU beképzelt hatalmasainál, akik sajnálatosan vagy éppen tudatosan rosszabbnál rosszabb döntéseket hoznak az iszlám beözönlők megállítása helyett.

De a magyar miniszterelnök - ahelyett, hogy kitárt karokkal fogadta volna a migránsok mindent felemésztő hadát - megálljt parancsolt nekik.

Ez volt a helyes döntés és ez is marad, mert Magyarország nem lehet az erőszakos és mindent felemésztő iszlám áldozata.

Orbán és még sok millióan nem akarnak áldozatok lenni, nem akarnak az erőszak leghalványabb árnyékában sem élni.

Jogos félelmünk már nem egyszer beigazolódott, az áldozatok véres és szétszaggatott, megerőszakolt, elgázolt, megkéselt, lemészárolt és megsiratott testük képében.

Aki ebben az országban a terrorizmusra szavaz, annak elment az esze és feláldozza a saját és mások életét.

Nem lesz elég a nemzeti konzultáció, lassan békemenetet kell indítani, de nem csak nálunk, hanem minden olyan országban, ahol a kereszténység még számít valamit és az összes médiát ide kell csődíteni, hogy lássák a saját szemükkel: ez az ország nem lesz gyarmat.

Mindenkit arra szólítok fel, hogy minden erejével támogassa az országunk vezetőjét, hiszen értünk harcol.

Vele Európa nem fog elbukni és megmarad a remény!

Ha Orbán lesz Európa következő vezetője isten segedelmével -

Megmaradunk!

Ha nem, mind meghalunk…

2017.10.08.

Neked és nekem csak egy hazánk van, egyelőre még keresztény és békés.

Az EU viszont keményen azon dolgozik, hogy ez mindenféleképp megszűnjön és migráns lerakat legyünk.

Ahogy a szarabb élelmiszereket idehozzák és csak a profitra hajtanak, úgy a migránsok raktárává akarják alakítani az országunkat. Kötelező és örökérvényű betelepítési kvóta-mechanizmussal a terroristák kezére adnának minket.

Nem számít a kereszténységünk sem István király sem semmilyen európainak mondott érték, hiszen ez az ország ez csak egy megtűrt másodrendű „kiseurópai” ország.

Nagyon sok hazaáruló segít az EU ötleteit népszerűsíteni és nem titkolt céllal fel is vállalják, hogy magyarországon szükség lenne mecsetekre. Most minden baloldali liberális úgy gondolja, hogy szükséges előbb a migránsok minél nagyobb számú betelepítése, hogy később a keresztény templomokat lerombolhassák és mecseteket építhessenek majd.

A véres vörös terror és egy rövid békés időszak után számukra szükségessé vált az iszlám terrorizmus meghonosítása hazánkban is.

A kormány egy újabb nemzeti konzultációt indított, amely a Soros-terv elutasításáról szól.

A hazám védelméről a világom megőrzéséről és arról, hogy a gyermekeink, unokáink egy keresztény országban éljenek majd, vagy az EU által az iszlámnak átadott és letarolt gyarmaton.

Döntened kell!

Csak egy hazád van!

2017.09.30.

Szándékosan, erőszakosan és minden értelmes magyarázat nélkül telepítenének országunkba ezreket, százezreket, milliókat csak azért, hogy a még gyengén, de láthatóan pislákoló kereszténységet elpusztítsák.

Soros hosszú évek óta fizeti az ügynökeit az EP-ben, hogy amikor az elképzeléseit el kezdi kivitelezni, a lehető legkevesebb ellenállásba ütközzön Európában.

Fundamentalitása és a kereszténység egyetemes gyűlölete arra készteti, hogy Európába és Magyarországra tömegesen telepítsen be iszlám terroristákat.

Elpusztításunkra szövetkezik a hazai libsikkel, hogy a kerítést a határon lebonthassa, és eltűnjön nemzetünk a föld színéről, mert akadályozzuk az iszlám élettér kiszélesítésében.

A Soros-terv népirtó terv, amely a fehér keresztény faj elpusztítására készült.

Minél közelebb kerül Brüsszel a migránsok kötelező betelítéséhez, Soros annál hamarabb hajthatja végre ezt az eszement ötletet.

Pusztító terv Soros terve és csak mi magyarok állunk ellent ennek a tervnek, talán már ezer éve!

2017.09.23.

Bár a baloldal váltig állítja, hogy nincs Soros- terv azért elég erősen tartja magát az a vélemény, hogy mégis csak létezik.

Soros saját maga nyilatkozta le, hogy mit szeretne európával tenni. Miféle pénzügyi machinációkkal kell megteremteni az alapokat a semmire nem használható, erőszakos iszlamista betelepülők befogadására.

Ezekkel a machinációkkal a befogadó országokat gazdaságilag tönkre lehet tenni, mert egyre nagyobb adóemelésekkel tudják csak fedezni a migráció költségeit.

Soros a nemzetállamok elpusztítását teszi a legfontosabb feladatává és Juncker a saját hatalmának megtartása érdekében mindent elkövet, hogy a feladat végre is legyen hajtva.

Királyként fogadott Soros a kézcsókok után megtárgyalja a magyar kerítés lebontásának szükségességét és az Orbán rezsim megdöntésére irányuló törekvéseinek fontosságát.

És ehhez asszisztálnak az Európai Parlamentben ülő magyar ellenzéki képviselők.

Hazaárulók és júdások szövetkeznek ellenünk és a kereszténység elpusztítására.

Magyarországon már itt vannak Soros fizetett ügynökei, akik véres tavaszt ígérnek, és erőszakos rendszerváltást akarnak végrehajtani.

Soros a pénzember, aki létrehozott az alapítványain keresztül egy olyan hálózatot, amely pénzért még az anyjukat is eladnák!

Hiszen tudjuk!

A pénz beszél a kutyaszar táncol…

2017.09.16.

Soros fizetett emberei mind, mind ott ülnek az Európai parlamentben és csőre töltött fegyveresekkel árasztják el Európát.

Az iszlám terroristáit, akik nem ismerik el az európai törvényeket, magasról tesznek EU integrációra és legfőképp a kereszténységre.

Az összes pénzéhes szarházi - a sok libsi hazugság gyárossal egyetemben -, akik elárulják a keresztény világot és benne Magyarországot is, ott sorakoznak és egymásra licitálva szapulják a saját kormányukat és azokat a kisembereket is, akik nem kérnek az iszlám erőszakból.

Egyetlen európai vezető adott helyes választ a migrációval kapcsolatban még pedig Orbán Viktor, aki a határok szigorú ellenőrzésére tette a hangsúlyt.

És ezért most minden követ megmozgatnak ellene és az országunk ellen azok, akik Soros bérlistáján szerepelnek.

A nagy Soros terv már köztudott és most már Juncker vezetésével el is kezdődött a megvalósítása.

A szolidaritás jegyében még több migráns befogadására ösztönöznek minket azok után, hogy az EU bírósága ellenünk ítélt a kötelező kvóták ügyében.

Nyújtsd, a kisujjadat azonnal kell az egész kezünk.

És a júdások serege el is veszi!

2017.09.07.

Köszönjük a jövőképet

Az Európai Bíróság a dublini egyezmény felülbírálásával a migránsok regisztrálását egy tollvonással eltörölte.

Az Európát megvédő kerítésünk miatt Brüsszel sárba tiporja Magyarországot és kiszolgáltatja a pénzuralmi kiskirálynak, Sorosnak.

Lefizetett brüsszeli bürokraták egy üvegpalotában az európai emberek sorsával játszanak, akik nap mint nap szembesülnek a világuk megsemmisülésével.

Brüsszel – Soros terveinek megfelelően – elutasította a magyarok és a szlovákok azon keresetét, hogy terroristákat migránsokat kell kötelezően befogadnunk. És mi, illetve a V4-ek lehessenek újra Európa végvárai, akik megvédik a beözönlő iszlám erőszakosságától a határokat.

Brüsszel csak az iszlámmal tud szolidáris lenni, csak a terroristák jogait védi - Magyarország meg halára van ítélve.

A kötelező betelepítéssel meg akarják szüntetni identitásunkat, országunk szuverenitását és azt a jogot, hogy megválaszthassuk, kivel szeretnénk együtt élni.

Halálra ítéltetek, lassú halálra és ezt nem bocsájthatom meg nektek, akik mostantól halálkufárokként jártok közöttünk.

És ezek a halálkufárok nem mások, mint az Európai Bíróság tagjai!

Halálkufárok

Ezeket a cikkeket olvastad már?