Nincs telitalálatos az ötös lottón
A 27. heti nyerőszámok: 16, 53, 66, 68, 69. Joker: 230826. 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre 2 millió 883 ezer 210 forintot, a 3 találatos szelvényekre 26 ezer 425 forintot, a 2 találatos szelvényekre 2105 forintot fizetnek.
Blogolj!
2017.10.30.

Soros birodalmán repedések keletkeztek és a repedésekben látszanak az országunk és Európa elárulói. Magyarnak mondják magukat, de csak idegen hatalmak seggnyalói és kiszolgálói.

Pénzért és a jövőbeni hatalom reményében elárulnak mindent és mindenkit.

A liberális hazugsággyáruk és a szövevényes hazaáruló hálózatuk segítségével, rágalmakkal és gyalázatos hazugságokkal vezetik félre Európa tájékozatlanabb felét.

A Soros-terv napfényre kerülése olyan súlyos problémákat fedett fel, amelyekre csak kevesen voltak felkészülve.

Szerencsére a magyar miniszterelnök egy ilyen felkészült ember. Az előre látása megmentette Magyarországot a migránsok beözönlésétől és a muzulmán terrorizmustól. A nemzeti konzultáció egy éles fegyver a kötelező és folyamatos betelepítés ellen.

Minden igaz magyarnak ki kell töltenie és visszakell küldenie, hogy megállíthassuk ezt az eszement és nemzeteket elpusztító migrációt.

Soros igazi céljai most végre mindenki számára nyilvánvalóak lettek és mindenki megértheti, hogy nem felesleges erről beszélni.

Minél több magyar és minél több ország ismeri fel, hogy a kierőszakolt migráció megsemmisíti a keresztény világot, annál előbb lesz vége Soros királyságának.

És inkább előbb, mint utóbb!

2017.10.22.

Bár 1956-ot nevezzük forradalomnak és elbukott szabadságharcnak, de meg vagyok győződve arról, hogy ma ugyanúgy szabadságharc folyik.

Nem lehet pontosan tudni, hogy ezt a migrációs háborút ki és miért indította el, de az egyszer biztos, hogy most harcolnunk kell! És egyáltalán nem biztos, hogy megmarad a szabadságunk.

A libsik szerint nem létező Soros-terv egyik megállapítása, hogy a migrációs nyomás enyhítésére be kell vezetni a kötelező és immár automatikus menekült-elosztást.

Szintén a nem létező Soros-terv szerint létre kell hozni az egységes Menekültügyi és Migrációs Ügynökséget. Hát, létre is hozták, amiben a magyarok hazaárulói is nagy szerepet vállaltak.

Magyarország csábító a dúsan termő földjeivel, vizei és természeti tájai termékenységével, gazdagságával a muzulmán sáskahadnak - és ezt most el akarják tőlünk venni.

Kihalásra - bár lassú kihalásra – ítéltek bennünket valakik, akik arctalanul a háttérben a muzulmánoknak akarják ezt a magyar földet.

A nem létező Soros-terv szerint biztonságos csatornákat kell kialakítani, hogy minél több muzulmán migráns érkezhessen az EU, és így Magyarország területére is.

Egész egyszerűen a kis népeket ki akarják túrni az országaikból, hogy azokat a muzulmán kecskepásztoroknak adják.

A muzulmán katonák már megérkeztek az EU területére, de miután egyes országok - mint mi is -lezárták a határaikat, egyelőre nem tudtak elfoglalni minket.

Hát ezért kell a kötelező elosztás és a további érkezők automatikus és folyamatos elhelyezése.

Mi magyarok nem fogunk feltartott kézzel a vágóhídra menni és önként átadni ezt a földet még akkor sem, ha mi maradunk az utolsó szabadságharcosok Európában.

Ez a sorsunk, de magyarok vagyunk!

 

2017.10.15.

A jövő

A magyar miniszterelnök - jó érzékkel - még idejében lezáratta hazánk határait. Ez a cselekedet, mely egyébként nem volt simán öncélú, kivágta a biztosítékot az EU beképzelt hatalmasainál, akik sajnálatosan vagy éppen tudatosan rosszabbnál rosszabb döntéseket hoznak az iszlám beözönlők megállítása helyett.

De a magyar miniszterelnök - ahelyett, hogy kitárt karokkal fogadta volna a migránsok mindent felemésztő hadát - megálljt parancsolt nekik.

Ez volt a helyes döntés és ez is marad, mert Magyarország nem lehet az erőszakos és mindent felemésztő iszlám áldozata.

Orbán és még sok millióan nem akarnak áldozatok lenni, nem akarnak az erőszak leghalványabb árnyékában sem élni.

Jogos félelmünk már nem egyszer beigazolódott, az áldozatok véres és szétszaggatott, megerőszakolt, elgázolt, megkéselt, lemészárolt és megsiratott testük képében.

Aki ebben az országban a terrorizmusra szavaz, annak elment az esze és feláldozza a saját és mások életét.

Nem lesz elég a nemzeti konzultáció, lassan békemenetet kell indítani, de nem csak nálunk, hanem minden olyan országban, ahol a kereszténység még számít valamit és az összes médiát ide kell csődíteni, hogy lássák a saját szemükkel: ez az ország nem lesz gyarmat.

Mindenkit arra szólítok fel, hogy minden erejével támogassa az országunk vezetőjét, hiszen értünk harcol.

Vele Európa nem fog elbukni és megmarad a remény!

Ha Orbán lesz Európa következő vezetője isten segedelmével -

Megmaradunk!

Ha nem, mind meghalunk…

2017.10.08.

Neked és nekem csak egy hazánk van, egyelőre még keresztény és békés.

Az EU viszont keményen azon dolgozik, hogy ez mindenféleképp megszűnjön és migráns lerakat legyünk.

Ahogy a szarabb élelmiszereket idehozzák és csak a profitra hajtanak, úgy a migránsok raktárává akarják alakítani az országunkat. Kötelező és örökérvényű betelepítési kvóta-mechanizmussal a terroristák kezére adnának minket.

Nem számít a kereszténységünk sem István király sem semmilyen európainak mondott érték, hiszen ez az ország ez csak egy megtűrt másodrendű „kiseurópai” ország.

Nagyon sok hazaáruló segít az EU ötleteit népszerűsíteni és nem titkolt céllal fel is vállalják, hogy magyarországon szükség lenne mecsetekre. Most minden baloldali liberális úgy gondolja, hogy szükséges előbb a migránsok minél nagyobb számú betelepítése, hogy később a keresztény templomokat lerombolhassák és mecseteket építhessenek majd.

A véres vörös terror és egy rövid békés időszak után számukra szükségessé vált az iszlám terrorizmus meghonosítása hazánkban is.

A kormány egy újabb nemzeti konzultációt indított, amely a Soros-terv elutasításáról szól.

A hazám védelméről a világom megőrzéséről és arról, hogy a gyermekeink, unokáink egy keresztény országban éljenek majd, vagy az EU által az iszlámnak átadott és letarolt gyarmaton.

Döntened kell!

Csak egy hazád van!

2017.09.30.

Szándékosan, erőszakosan és minden értelmes magyarázat nélkül telepítenének országunkba ezreket, százezreket, milliókat csak azért, hogy a még gyengén, de láthatóan pislákoló kereszténységet elpusztítsák.

Soros hosszú évek óta fizeti az ügynökeit az EP-ben, hogy amikor az elképzeléseit el kezdi kivitelezni, a lehető legkevesebb ellenállásba ütközzön Európában.

Fundamentalitása és a kereszténység egyetemes gyűlölete arra készteti, hogy Európába és Magyarországra tömegesen telepítsen be iszlám terroristákat.

Elpusztításunkra szövetkezik a hazai libsikkel, hogy a kerítést a határon lebonthassa, és eltűnjön nemzetünk a föld színéről, mert akadályozzuk az iszlám élettér kiszélesítésében.

A Soros-terv népirtó terv, amely a fehér keresztény faj elpusztítására készült.

Minél közelebb kerül Brüsszel a migránsok kötelező betelítéséhez, Soros annál hamarabb hajthatja végre ezt az eszement ötletet.

Pusztító terv Soros terve és csak mi magyarok állunk ellent ennek a tervnek, talán már ezer éve!

2017.09.23.

Bár a baloldal váltig állítja, hogy nincs Soros- terv azért elég erősen tartja magát az a vélemény, hogy mégis csak létezik.

Soros saját maga nyilatkozta le, hogy mit szeretne európával tenni. Miféle pénzügyi machinációkkal kell megteremteni az alapokat a semmire nem használható, erőszakos iszlamista betelepülők befogadására.

Ezekkel a machinációkkal a befogadó országokat gazdaságilag tönkre lehet tenni, mert egyre nagyobb adóemelésekkel tudják csak fedezni a migráció költségeit.

Soros a nemzetállamok elpusztítását teszi a legfontosabb feladatává és Juncker a saját hatalmának megtartása érdekében mindent elkövet, hogy a feladat végre is legyen hajtva.

Királyként fogadott Soros a kézcsókok után megtárgyalja a magyar kerítés lebontásának szükségességét és az Orbán rezsim megdöntésére irányuló törekvéseinek fontosságát.

És ehhez asszisztálnak az Európai Parlamentben ülő magyar ellenzéki képviselők.

Hazaárulók és júdások szövetkeznek ellenünk és a kereszténység elpusztítására.

Magyarországon már itt vannak Soros fizetett ügynökei, akik véres tavaszt ígérnek, és erőszakos rendszerváltást akarnak végrehajtani.

Soros a pénzember, aki létrehozott az alapítványain keresztül egy olyan hálózatot, amely pénzért még az anyjukat is eladnák!

Hiszen tudjuk!

A pénz beszél a kutyaszar táncol…

2017.09.16.

Soros fizetett emberei mind, mind ott ülnek az Európai parlamentben és csőre töltött fegyveresekkel árasztják el Európát.

Az iszlám terroristáit, akik nem ismerik el az európai törvényeket, magasról tesznek EU integrációra és legfőképp a kereszténységre.

Az összes pénzéhes szarházi - a sok libsi hazugság gyárossal egyetemben -, akik elárulják a keresztény világot és benne Magyarországot is, ott sorakoznak és egymásra licitálva szapulják a saját kormányukat és azokat a kisembereket is, akik nem kérnek az iszlám erőszakból.

Egyetlen európai vezető adott helyes választ a migrációval kapcsolatban még pedig Orbán Viktor, aki a határok szigorú ellenőrzésére tette a hangsúlyt.

És ezért most minden követ megmozgatnak ellene és az országunk ellen azok, akik Soros bérlistáján szerepelnek.

A nagy Soros terv már köztudott és most már Juncker vezetésével el is kezdődött a megvalósítása.

A szolidaritás jegyében még több migráns befogadására ösztönöznek minket azok után, hogy az EU bírósága ellenünk ítélt a kötelező kvóták ügyében.

Nyújtsd, a kisujjadat azonnal kell az egész kezünk.

És a júdások serege el is veszi!

2017.09.07.

Köszönjük a jövőképet

Az Európai Bíróság a dublini egyezmény felülbírálásával a migránsok regisztrálását egy tollvonással eltörölte.

Az Európát megvédő kerítésünk miatt Brüsszel sárba tiporja Magyarországot és kiszolgáltatja a pénzuralmi kiskirálynak, Sorosnak.

Lefizetett brüsszeli bürokraták egy üvegpalotában az európai emberek sorsával játszanak, akik nap mint nap szembesülnek a világuk megsemmisülésével.

Brüsszel – Soros terveinek megfelelően – elutasította a magyarok és a szlovákok azon keresetét, hogy terroristákat migránsokat kell kötelezően befogadnunk. És mi, illetve a V4-ek lehessenek újra Európa végvárai, akik megvédik a beözönlő iszlám erőszakosságától a határokat.

Brüsszel csak az iszlámmal tud szolidáris lenni, csak a terroristák jogait védi - Magyarország meg halára van ítélve.

A kötelező betelepítéssel meg akarják szüntetni identitásunkat, országunk szuverenitását és azt a jogot, hogy megválaszthassuk, kivel szeretnénk együtt élni.

Halálra ítéltetek, lassú halálra és ezt nem bocsájthatom meg nektek, akik mostantól halálkufárokként jártok közöttünk.

És ezek a halálkufárok nem mások, mint az Európai Bíróság tagjai!

Halálkufárok

2017.09.03.

Olaszországban kiadták az első tűzparancsot, mert már nem volt helye a szavaknak.

 A Vatikán előszobájában!

Végre észbe kaptak és végre vannak, akik fellázadtak az önként a vágóhídra menetelő marhák közül.

Az allahu akbar nem lesz az az embereket megfélemlítő és rettegést keltő csatakiáltás, mert Velencében azonnal lőnek.

Ott végre összekapcsolták a bevándorló erőszakos iszlámot a terrorizmussal. Nekimennek a mindent elborító, kegyetlen térhóditásnak és ők valóban lőni fognak.

És kérem sehol, de sehol nem lehetett hallani, hogy ez a tűzparancs mennyire fasiszta, mennyire kirekesztő, vagy nem píszí (pc).

Bezzeg a magyar kerítés, bezzeg a befogadó táborok, bezzeg Magyarország fasiszta hozzáállása a migránsokhoz - az kérem, négy hetente kiveri a biztosítékot Brüsszelben.

És miközben érvényes tűzparancs van a terrorista migránsok ellen, ma Magyarországon attól kell félni, hogy ha valamelyik libsi párt kerül hatalomra, akkor azonnal elbontja a határkeritést és korlátlanul beengedi az iszlám terroristákat.

Remélem itthon nem lesz tűzparancs.

Remélem itthon nem lesz terrorizmus.

És remélem sokáig állni fog a kerítés!

2017.08.27.

Európát el fogják taposni, mondjuk nem holnap, de szépen lassan.

Az eddig beözönlött és az ezután erőszakosan benyomuló migránshordák kis szeleteket szakítanak ki a fehér emberek életteréből. Aztán ezek a kis szeletek összeadódnak egyre nagyobb elfoglalt területekké és azt fogjuk észrevenni, hogy egy kisebbségbe szorult és lassan kiirtott nép leszünk a saját szülőföldünkön.

Brüsszelben Soros kezébe került az irányítás és pofátlanul nekiálltak megvalósítani elmebeteg tervét, amely anyagilag és erkölcsileg romba dönti ezt a régi világot.

Európa népességcseréje szépen halad, bár a libsik szerint nem elég gyorsan, mert kis hazánk és a visegrádi négyek akadályt jelentenek.

Az Orbán-kormány minden lehetséges eszközt bevet annak érdekében, hogy hazánk ne tűnhessen el a világ térképeiről és ne egy leigázott, megalázott kihaló népcsoport legyünk.

Soros Brüsszel segítségével a kisebb európai népek kiirtásával akar életteret biztositani az iszlám világnak a saját maguk által porig rombolt hazájuk helyett.

Ez - a náci kollaboráns a németektől ellesett technikákkal és sok-sok pénzzel - megvalósítja az európai keresztény holokausztot.

A mostani generáción akar bosszút állni, és a magyarokat teszi felelőssé azért, amiért ő állítólag olyan sokat szenvedett a második világháború alatt.

Holott egyszerűen csak arról van szó, hogy a magyarok tudják róla az igazságot.

Ezeket a cikkeket olvastad már?