Blogolj!
2017.09.03.

Olaszországban kiadták az első tűzparancsot, mert már nem volt helye a szavaknak.

 A Vatikán előszobájában!

Végre észbe kaptak és végre vannak, akik fellázadtak az önként a vágóhídra menetelő marhák közül.

Az allahu akbar nem lesz az az embereket megfélemlítő és rettegést keltő csatakiáltás, mert Velencében azonnal lőnek.

Ott végre összekapcsolták a bevándorló erőszakos iszlámot a terrorizmussal. Nekimennek a mindent elborító, kegyetlen térhóditásnak és ők valóban lőni fognak.

És kérem sehol, de sehol nem lehetett hallani, hogy ez a tűzparancs mennyire fasiszta, mennyire kirekesztő, vagy nem píszí (pc).

Bezzeg a magyar kerítés, bezzeg a befogadó táborok, bezzeg Magyarország fasiszta hozzáállása a migránsokhoz - az kérem, négy hetente kiveri a biztosítékot Brüsszelben.

És miközben érvényes tűzparancs van a terrorista migránsok ellen, ma Magyarországon attól kell félni, hogy ha valamelyik libsi párt kerül hatalomra, akkor azonnal elbontja a határkeritést és korlátlanul beengedi az iszlám terroristákat.

Remélem itthon nem lesz tűzparancs.

Remélem itthon nem lesz terrorizmus.

És remélem sokáig állni fog a kerítés!

2017.08.27.

Európát el fogják taposni, mondjuk nem holnap, de szépen lassan.

Az eddig beözönlött és az ezután erőszakosan benyomuló migránshordák kis szeleteket szakítanak ki a fehér emberek életteréből. Aztán ezek a kis szeletek összeadódnak egyre nagyobb elfoglalt területekké és azt fogjuk észrevenni, hogy egy kisebbségbe szorult és lassan kiirtott nép leszünk a saját szülőföldünkön.

Brüsszelben Soros kezébe került az irányítás és pofátlanul nekiálltak megvalósítani elmebeteg tervét, amely anyagilag és erkölcsileg romba dönti ezt a régi világot.

Európa népességcseréje szépen halad, bár a libsik szerint nem elég gyorsan, mert kis hazánk és a visegrádi négyek akadályt jelentenek.

Az Orbán-kormány minden lehetséges eszközt bevet annak érdekében, hogy hazánk ne tűnhessen el a világ térképeiről és ne egy leigázott, megalázott kihaló népcsoport legyünk.

Soros Brüsszel segítségével a kisebb európai népek kiirtásával akar életteret biztositani az iszlám világnak a saját maguk által porig rombolt hazájuk helyett.

Ez - a náci kollaboráns a németektől ellesett technikákkal és sok-sok pénzzel - megvalósítja az európai keresztény holokausztot.

A mostani generáción akar bosszút állni, és a magyarokat teszi felelőssé azért, amiért ő állítólag olyan sokat szenvedett a második világháború alatt.

Holott egyszerűen csak arról van szó, hogy a magyarok tudják róla az igazságot.

2017.06.06.

Brüsszel agyhalott vezetői Soros parancsára rendkívül erőszakos és kegyetlen támadást indítottak Magyarország ellen. Még durvábban kezdték el nyomni a migránsok kötelező betelepítésének –számunkra megvalósíthatatlan és elfogadhatatlan – ötletét. A libsik már most erőszakra buzdítanak és – gondolom – ősszel majd meg is próbálkoznak azzal. Van önjelölt, kommunista-ivadék, aki azzal fenyeget, ha megválasztják, lebontja a biztonsági kerítést.

Több országot ért már terrorfenyegetés és terrorista merénylet.

Amennyiben ez a kormány kikerül a hatalomból, akkor az iszlám elvakult katonái elözönlik az országot, mindent elpusztítanak, mint a sáskák, és akkor már késő lesz, amikor majd a hullahegyek – nem csak itt, hanem szerte Európában – az égig érnek.

Ezt pedig ez az ország és a V4-ek nem fogják megengedni, hanem minden eszközzel meg fogják akadályozni.

Az eddig beözönlött migránsoknak a 75% hadra fogható férfi és valószínűleg jól ki is vannak képezve arra, hogy erőszakot alkalmazzanak, és amint látjuk, alkalmaznak is.

Nem lesznek tekintettel se istenre, se a fehér emberek libsi hozzáállására, úgy fogják lenyomni a Bibliát a torkunkon, hogy észre sem fogjuk venni.

Vérezni fog Európa és aratni fog a halál, mert mi a robbantásra öleléssel válaszolunk.

És ez már nem a jövő, hanem a jelen!

2017.05.24.

A Magyarország elleni kötelezettségszegési eljárás elindításának megszavazása egyenlő azzal, hogy Brüsszel felhatalmazza a radikális iszlám követőit arra, hogy szerte Európában, nem válogatva az eszközökben gyilkolhassák le az európai embereket.

A nemzeti identitásunk feladását követelik tőlünk a migráns terroristák javára és kényszeríteni akarnak minket a velük való együttélésre, természetesen a tolerancia jegyében.

Továbbá a migránsok beengedésével azt is követelik, hogy a mi fiataljaink és gyermekeink is essenek áldozatul a terrorista migránsok fanatikus kereszténygyűlöletének.

A fehér faj elpusztítása a cél, a terrortámadás pedig az eszköz a fanatikus iszlám kezében.

Brüsszel és az ő bürokratái kemény vádakat vágnak a magyar miniszterelnök fejéhez és minden döntését megkérdőjelezik annak a forgatókönyvnek megfelelően, amelyet Soros tolt az orruk alá.

A manchesteri bomba kioldó gombját Brüsszelben nyomták meg, mert az erőszakos migráció megengedésével a terrorizmusnak ágyaztak meg, amely nem kíméli meg az európaiak életét.

De ez az ország nem lesz áldozat!

Ha a fene fenét eszik is, akkor sem!

2017.04.27.

Magyarország miniszterelnökét az Európai Parlament némelyik eszement képviselője megpróbálja pellengérre állítani és rábizonyítani, hogy nem az európai normáknak megfelelően kormányozza Magyarországot.

Mert nem engedi be ellenőrizetlenül a migránsokat Magyarországra, és mert egy nem EU-s egyetem működését próbálja - állításuk szerint - ellehetetleníteni.

A migránsok tranzitzónákban történő elhelyezése szerintük auschwitzi haláltáborokat idézi, és különben is minden, amit csinál, az úgy szar, ahogy van.

Melyik európai szerződés írja le, hogy egy migránsnak ebben az országban több jogot kell biztosítani, mint egy magyar állampolgárnak?

Melyik cikkely az, amelyik a migránsok számára biztosított ellátást nagyobbnak és sokrétűbbnek mutatja, mint azét, aki a befogadó országban állampolgársága révén jogosult?

A migránsok biztonsága miért kell, hogy nagyobb legyen, mint a magyarok biztonsága és miért kell ide iszlám terroristák tömkelegét betelepíteni?

Az úgynevezett európai liberálisok folyton a migránsok tolerálását követelik, de nem toleránsak a magyarok felé.

A magyar miniszterelnök bátran kiáll az elképzelései és igazsága mellett, amelyek csak azt a célt szolgálják, hogy nekünk, magyaroknak megmaradjon a Magyarországba és az európai értékekbe vetett hitünk.

És ez a bátrak igazsága.

2017.04.16.

Ez már Szíriában is megbukott

Itt nem lesz forradalom! Itt nem lesz anarchia, nem lesznek lerombolt szimbólumok és nem lesz vérontás.

De legfőképp nem lesz kormányváltás egy darabig, akár hogy is szeretné néhány soros bérenc fizetett ügynök.

A demokráciáért aggódó néhány ezres tömeg és a közöttük hőzöngő hülyegyerekek már most túlmennek, azon a határon a mit a demokrácia keretein belül megtehetnének.

Az elfoglalt terek a festékdobálás a demokrácia álcája mögé bújtatva minden rendes nemzeti érzelmű embernél kiveri a biztosítékot.

Nektek azért fizetnek, hogy minél nagyobb káosz legyen és, hogy ki provokáljátok az esetleges vérbefojtását a kis tünetiteknek.

Takarodjatok a terekről!

A demokrácia ilyetén megcsúfolásával csak dühöt ébresztetek bennünk és nem fogjuk hagyni, hogy leromboljatok mindent, ami még ebben az országban keresztény.

Nagypéntek békés megemlékezése helyett ti ocsmány férgek lettetek és arra próbáljátok rá venni a sötét és tudatlan elvbarátaitokat, hogy lángba borítsák az országot.

Akinek nem tetszik ez a rendszer az vagy eltakarodik az országból vagy megvárja, amíg eljönnek a választások, de semmiképp nem a káosz és anarchia felé tolja az országot.

Még egyszer mondom, takarodjatok a terekről!

EZ ITT NEM A MAGYAR TAVASZ!

2017.04.12.

Ezek a liberálfasiszta szarok csak addig képesek emlékezni, amíg a migráns terroristák befogadásáról van szó. Amikor az úgynevezett kelet-európai romákat kellett kibaszni Németországból, Franciaországból, Kanadából, simán arra hivatkoztak, hogy a kelet-európai romák mind biztonságos országból érkeztek, ergo nem kérhettek volna menedékjogot.

Viszont ebben a kifordult világban az az álláspont, hogy a migránsokat minden áron be kell fogadnunk még akkor is, ha egy biztonságos országból érkeztek hozzánk.

Szarnak Brüsszelben a fejünkre, ott, az üvegpalotájuk ablakából Magyarország nem látszik, csak egy fehér folt Soros gyarmattérképén.

Mindent és mindenkit mozgósítanak annak érdekében, hogy valami forradalomszerűség törjön ki ebben az országban, mert az már számukra is tisztán világít, hogy a következő választáson esélyük sem lesz.

Soros nem fog addig lenyugodni, amíg az általa elfogadhatatlan kormányok meg nem buknak.

Várom a lengyelországi vagy a szlovákiai diáktüntetéseket, amelyek attól lesznek hangosak, hogy még több migránst akarnak az országokba meg persze nincs demokrácia stb…

Nagyon oda kell figyelnünk minden megmozdulásra, mert a liberálfasisztáknak nincs ugyan emlékezetük, de képesnek érzik magukat egy polgárháborús helyzet közelébe sodorni az országot.

És még egy mondat.

A CEU egy kibaszott libsi toborzó és kiképző központ és itt erre semmi szükség nincs!

2017.04.08.

Egész Európa francia trikolorba borult, amikor terrortámadás érte az országot és a gyász ülte meg a szívünket. Síró-zokogó hangulatjelek lepték el a közösségi portálok kommentjeit, véres halottak képeivel voltak tele a híradások. Értetlenül és könnyes szemmel néztük az iszlám terroristák mészárlását.

Angol zászlókká változtak a profilképek, amelyek az együttérzésünket voltak hivatottak kifejezni az angol áldozatokkal szemben.

De hol vannak az orosz zászlós profilok, hol vannak, az orosz áldozatokért elrebegett imák, hol van a felháborodás, hol a könnyek áradata?

Nincsenek!

A képmutató libsi világuk nem engedi meg, hogy az orosz áldozatokról kellő módon megemlékezzünk, hiszen ők csak oroszok, nem európaiak.

Az úgynevezett európai ember, kretén és önelégült fotelpolitizáló, hazug libsi médiák által befolyásolt lelketlen templompusztító senki.

Akinek nincs szíve!

2017.03.31.

Ha ma Magyarország miniszterelnöke a kormánnyal közösen, a magyarok védelmében az alkotmány keretein belül bármilyen törvényt alkot, akkor a brüsszeli vízfejű társaság azonnal boszorkányüldözésbe kezd.

Egyszerűen lehetetlen az a helyzet, hogy egy felelős kormány ne védhesse meg az ország polgárait és ne helyezhesse a magyar érdekeket előbbre, mint a migránsok állítólagos jogait.

Egy mindent átszövő polip a migráció elősegítésével foglalkozó Soros hálózat és annak az összes fizetett ügynöke csak azzal foglalkoznak, hogy lejárassák és ellehetetlenítsék Európa határvédelmét.

Ésszel nem tudom felfogni, hogyan képzelik azt, hogy bárki a magyarok megkérdezése és engedélye nélkül ebbe az országba iszlamista terroristákat telepítsen be?

Soros annyira keményen osztogatja a pénzét annak érdekében, hogy Magyarországon a terrorizmus a mindennapjaink része legyen, hogy úgy tűnik, mint ha ennek az országnak az elpusztítására törekedne.

Minden médiát felhasználnak az állítólagosan elnyomott sajtószabadság szereplői közül annak bizonyítására, hogy ez az ország egy maffiaállam és benne a Fideszre szavazók agyhalott és lefizetett, megfélemlített, másodrendű állampolgárok, akik nem képesek arra, hogy a saját véleményüket megfogalmazzák.

Minden kibaszott Soros médiában vagy Simicska birodalmában azt üvöltik teli torokból, hogy ennek az országnak vezetői minden EU-s pályázatot csak azért indítanak el, hogy teletömjék a zsebeiket és a lehető legtovább kizsákmányolják a szerencsétlen magyarokat, természetesen kivétel nélkül a jobb és baloldali embereket egyaránt.

Kezdek hányni lassan az elnyomott sajtó szarkeverésétől, hazugságaitól és az egész siránkozó ál liberális faszfejektől.

És kikérem magamnak azt, ha egyetértek a Fidesz-KDNP kormány intézkedéseivel, akkor agyhalott lefizetett és aluliskolázott baromnak néznek.

2017.03.29.

Amennyiben 2018-ban a liberális hazugok nyerik az országgyűlési választást, úgy a keresztény Európa egy olyan országa esik áldozatául az iszlám beözönlésének, amely legelöszőr és a leghatározottabban védte az unió határait.

Ez a jelenlegi ellenzék elsődleges célja, és nem pedig az orbáni hatalom eltörlése. Az iszlám ráerőltetése a magyar keresztényvér áztatta földünkre.

A kis és még kisseb csökevénypártok nem a demokráciát védik, hanem az iszlám migráció fekete zászlaját akarják kitűzni és Sorosnak, a jelenlegi világgal elégedetlen csahosainak eladni a magyarok keresztény templomait és a magyar kereszténység szimbólumait. Végre megkaparinthatná ezt az országot – szőröstül, bőröstül –, amely az ő véleménye szerint elárulta és elüldözte. Ennek az országnak a kivéreztetésében érdekeltek azok az álcivilek, akik Soros bérlistáján szerepelnek.

A Jobbik képes néppártosodást hazudni, mert egy pénzember, aki nehezményezte, hogy rá is érvényesek a hazai törvények, mögéjük állt és elhitette velük, hogyha elárulják az országot, akkor nekik kolbászból lesz a kerítésük.

Ennek érdekében a mecsetek építésében is segédkeznének, sőt talán már érkezik is a számlájukra az iszlám szövetségesek pénze.

Magát demokratának valló képviselő nyakelvágást és örökidőkig tartó kényszermunkát ígér, saját bevallása szerint jól képzett ügyvéd vérbíróságokat és kivégzéseket vizionál, vagyonelkobzások és oligarchia adó képében pedig a vérben gázoló MSZMP utódjai kulák megbélyegzést. Mindeközben ott állnak sorban Soros előtt és pénz kunyerálnak a nagy terveik véghezviteléhez.

Ezek azok, akik már többször elárulták az országot és most arra készülnek, hogy ha ők fogják nyerni a választást, kit és hogyan és miként büntessenek meg, de még egy ilyen hazaárulótól és népirtó utódtól sem hallottuk, hogy miképp és hogyan építenék az országot tovább vagy újra.

Ezeket a cikkeket olvastad már?