Blogolj!
2017.03.05.

Egyre több ellenzéki libnyaf szájából lehet hallani, hogy valamiféle háborút kéne kirobbantani, hogy átvehessék a hatalmat. Demszkytől Gyurcsányon át, Juhász füves Péterig mindenki véres, Orbán és a Fidesz elleni leszámolásban gondolkodik.

Mi történt a baloldallal, hogy ilyen mélyre kellett süllyedniük, miszerint már csak fegyveres hatalomátvételben látnak érdemi lehetőséget, hogy valaha is újra hatalomra kerüljenek?

A DK-s Gyurcsány mikor fogja a híveit a laktanyák megrohamozására felszólítani és az ott lévő fegyverek megkaparintására utasítani a „nem létező” kommunista elvbarátait? Gyurcsány szabadságharcot vizionál és a többi elmebeteg libsi barom rögtön kaszára-kapára szólítja a híveit.

(Gondolom mindeközben a Fidesz szimpatizánsai pedig csöndben, a foteljuk mélyében reszketve várják a kivégző osztagokat.)

Azt, mondjuk, régóta tudjuk, hogy Gyurcsánynak elment az esze, de a többi olyan baromnak is, aki csak fegyveres hatalomszerzésben látják a baloldal felemelkedését.

Remélem ez az istentelen és hazug paprikajancsi belegondolt abba is, hogy mennyire jól mutatna Európa közepén egy laza polgárháború… De nem, nem gondol bele, hiszen ő csak „az ország érdekében” cselekszik és rombolja majd földig, az eddig elért eredményeket. Sértett önérzetének csak az lenne elégtétel, ha vérbe boríthatná Magyarországot.

Inkább egy polgárháború, mint hogy Orbánnak legyen igaza!

2017.02.28.

A kicsi SZDSZ tizenöt perc hírnév reményében egy nemzet álmába és a fejlődési lehetőségébe taposott durván bele.

Mert gondoljuk el: azzal, hogy „mi vagyunk az új SZDSZ” senkinek a figyelmét nem kelltették volna fel, tehát kellett nekik egy olyan „momentum”, amelyre az egész – de legalábbis a fél – ország felkapja a fejét.

Ez a „momentum” az éppen aktuális olimpiai pályázat volt, amelyről végre elég sokan beszéltek, és amely egy lehetőség lett volna az országnak a tovább fejlődésre.

A korrupció elburjánzása és a FIDESZ hatalmának bebetonozása miatti félelmekre alapozva, népszavazásra akarták bocsátani az olimpia megrendezésének lehetőségét.

Természetesen ez egy ordas nagy blöff volt. Pontosan egy előre megírt forgatókönyv szerint dolgoznak és ez a forgatókönyv a Demszky-féle mega-giga sikkasztás eltakarására született.

A momentumszdsz Soros és a hűséges csatlósai új játékszerévé vált, mert az ismert arcokat és az ismert szlogeneket már a baloldal is unja.

Immáron ismert játékszer a fekete pólós nővér, aki –  miután kihasználták és eldobták – megpróbálta eldobni az életét.

És hát itt van Pumukli Pukli is, ő szintén a nagyok üres fejű bábja volt.

A momentumszdsz fiataljai nagyot akartak csapni az asztalra, de helyette nagyon beleszartak a ventillátorba, összes bél sározva mindenkit, akit az olimpia egyáltalán valamilyen szinten érdekelt.

Kíváncsian várom a fejleményeket velük kapcsolatban és kíváncsian várom olyan volt politikusok felbukkanását, akik az utolsó vércseppet is ki fogják szívni a momentumból.

Ezután nem marad más csak a szétspriccelt sz.r, amely örökre rajtuk marad.

2017.01.20.

A Vona által támogatott Jobbik-közeli gárdistákat felháborítja a Jobbik vezetőjének árulása.

Az árulások után a Gárda megmaradt tagjai és vezetői elveszik Vona fekete, gárdista mellényét.

Nem lesz az már gárdista mellény, hiszen már rég a Daes’h mellényére cserélte vagy legalábbis a hímzéseket az Iszlám Állam hímzéseire cserélte ki. A köztudottan iszlám radikalizmust támogató Jobbik – ugye emlékszünk a népszavazás körüli segítő szándékukra – most már mecseteket szeretne látni az országban mindenfelé. A választóik és eszmei támogatóik – mint a patkányok a süllyedő hajót – úgy hagyják el a szeretett pártjukat. De ez a Jobbikot nem zavarja/érdekli, hiszen Vona megmondta, hogy kvóta nélkül is százezrek jönnek Európába és ide Magyarországra is, és mivel ők szeretnének az iszlámmal barátkozni lesz elég szavazója a választások megnyeréséhez.

De ha ezen a vonalon megyünk tovább, akkor nem mehetünk el a Vona-szándék mellett, hogy a migránsok beengedésével – akik között szép számmal vannak terroristák – nem csak menekülteket fogadna be, hanem megágyazna a magyarországi terrorizmusnak is.

Természetesen csupa hazaszeretetből és ember barátiasságból érdekelt lenne a káoszban, amely reményei szerint lerombolhatná a Fidesz egyre növekvő népszerűségét és akkor Soros pénzén és a nagyon megfogyatkozó baloldal támogatásával átvehetné a hatalmat.

Nem azért építtetne mecseteket, mert zavarja a szemét a látóhatár végtelensége és szívesen megtörné az egyhangúságát az égbe nyúló mecsetek látványával, hanem mert az iszlám katonáknak elsődleges jelzés lenne ez a gesztus Vona pártjának részéről.

Vona nem egyszer, nem kétszer kijelentette már, hogy ő és pártja lesz az, aki elzavarhatják a Fideszt az ország irányításának közeléből.

És ahogy én látom minden eszközt és minden aljasságot bevetnek ennek érdekében.

Még – ha Jobbik tervei valóra vállnak – látni fogjuk, ahogy Vona az Ország Háza mészköveiből mecseteket fog emelni.

Akkor nem marad más csak

ISTEN, HAZA , CSALÁD.

2017.01.07.

Az MSZP-DK-JOBBIK koalíciós próbálkozás közös miniszterelnök-jelöltet talált magának, aki majd – a reményeik szerint – egyenlő eséllyel veszi fel a versenyt Orbán Viktorral.

Ez a vicckoalíciós jelölt azonnal feltételeket szabott a választási siker reményében és rögvest rá is világított arra, hogy ez a vicckoalíció csak azért jött létre, hogy ezekből az alakulatokból valakik még 2018 után is a parlamentben szerepelhessenek.

Teljesen felesleges a baloldali választóknak ezeket az embereket komolyan venniük, hiszen nem a választói érdekeket kívánják érvényesíteni, hanem az amúgy is vastag pénztárcájukat tovább vastagítani.

Miután ezzel a nagy többségünk tisztában van, és nem igazán lehet megvezetni, feltenném a kérdést:

Valójában van még a baloldalon komolyan vehető politikus?

Ennek az MSZP-DK-JOBBIK tömörülésnek a (látszólagos) vezetői mindenkivel össze szeretnének dörgölőzni, akik egy kicsit is segíthetik ­– na, nem a hatalomban – maradásukat a politikai életben.

Csak utalnék az elmúlt hetek jobbikos baklövéseire, és szerintem mindenki érti, hogy mire gondolok.

Szóval ez a vicckoalíció megtalálta a viccminiszterelnök-jelöltjét és miután ez az egész baloldali szarakodás egy kurva nagy vicc, meg is van a bohócsipka győztese:

Botka Lászlónak hívják…

2016.11.09.

Teljesen egyértelművé vált, hogy a Jobbik elkötelezte magát, egy magyarországi iszlám állam létrejötte mellett.

Semmi más nem indokolhatja, hogy – az arcukon gúnyos mosollyal – nem szavazták meg az alkotmány módosítását.

Többszöri ígéretük ellenére– hogy megszavazzák a módosítást – szembe köpték a magyar embereket, de legfőképp a saját választóikat.

A baloldal nyavalygói, hőzöngői és idiótái mellé most csatlakozott a jobboldal kis ellenzéki pártja is, akiknek képviselői kezüket dörzsölve dőlnek hátra abban a székben, amit a választóik tettek a seggük alá.

Ezek az emberek nem értik, hogy nem egy egyszerű migrációs probléma zajlik a világban, hanem a radikális iszlám erőszakos térhódítása, hjaj, de mit is beszélek én (?!) – nincs itt erőszak, hiszen van itt egy Jobbik nevű pártocska, amely szívesen és rég nem látott barátként üdvözli az iszlám radikalizmust…

Az idióta ballib hőzöngők legnagyobb örömére a hazaárulók táborába csatlakozott most a Jobbik. Mondvacsinált indokok mögé bújva nem nyomták meg a szavazógombot és ezzel hatalmasra nyitották a kötelező betelepítés lelakatolni szánt kapuját.

Imádkoznunk kell, hogy Magyarország észnél lévő vezetőinek legyen elég kitartásuk, hogy a meghajlított gerincek árnyékában meg tudják védeni az országot.

A Jobbik pedig csak annyit fog számítani, mint az orrunkból kitúrt fikagolyó.

Címkék: gerinc, meghajlott, Vona
2016.10.17.

DK-s libnyafi messiás

Nemzetünk árulói Gyurcsány, mint egy messiás köré gyülekeznek és isszák hazug, gyalázatos szavait. Tőle várják a csodát a libnyafi Magyarország-siratók, akik azért vásárolták nap, mint nap a Népszabadságot, hogy abba csomagolják be a zsíros kenyerüket.

És most a demokráciáért aggodnak egy mészárossal…

Aljas és ártalmas tevékenységével a szemkilövető mészáros, magyarok elveszejtője és az országunk kiárusítója lesz.

Milliárdokkal a zsebében a kvóták elutasítóival szemben pénzügy és gazdasági szankciókat követel.

Azokkal a magyarokkal fizetetné meg az iszlám térhódítását, akik a betelepítési kvótákat elutasították.

Az EP csahos kutyáihoz dörgölőzve kíméletlen harcot fojtat a keresztény Magyarország ellen.

Gyurcsány mindenki felett állónak érzi magát és nem vesz részt a parlament munkájában, mert azt gondolja a mandátumát megvásárolta – és talán ez így is van.

Több ideje marad a magyar nép gyalázásra.

Mikor merül fel majd az a kérdés, hogy ha a munkájával sem szolgálja a magyar embereket, akkor mi szükség van rá?

Mikor adja vissza a mandátumát vagy még inkább mikor függesztik fel a mentelmi jogát a hazaáruló demokrácia tagadó mészárosnak?

Ez az ember már egyszer majdnem tönkretette az országot!

Talán nem is baj, ha a jelenlétével nem szennyezi be az ország házát.

2016.09.30.

A baloldal - a DK vezetésével – minden követ megmozgat csak azért, hogy Magyarországot visszarántsa a béka picsája alá. Sehonnai, alávaló, nemzetáruló közösségük Gyurcsánnyal az élen és a többi mikropárttal közreműködve elhatározták, hogy minden áron – kerül, amibe kerül – megtörik Orbán hegemóniáját.

Természetesen a Jobbik kétfarkú-beszéd párt csöndes szemlélődése és talán asszisztálása mellett.

Most, mint mindig, összefogtak az európai balliberális pártokkal, hogy Orbán migránspolitikáját pellengérre állítsák  az Európai Parlament következő plenáris ülésén.

Ötleteket adnak az országunk pénzügyi kivéreztetésére, hogy így talán majd egy felháborodott tömeg elsöpri az általuk csak Orbán-rezsimnek nevezett rendszert.

Olyan átlátszó és együgyű kísérlet, amely – ha nem lenne Európa lakosaira nézve halálosan veszélyes – csak kinevetést érne.

Barbara Spinelli most a DK titkos fegyvere, aki egy 2015. június 10-i plenáris ülésen a parlament által elfogadott állásfoglalásra hivatkozva egy véreskezű diktátor által irányított, elnyomott és buta népnek próbál beállítani minket, akik képtelenek reálisan megítélni a hazánkra leselkedő veszélyt.

Idézem:

„Állásfoglalásában a parlament elítélte a migrációról szóló nyilvános konzultációt és az ezzel kapcsolatos, a magyar kormány által kezdeményezett, az egész országra kiterjedő plakátkampányt, kiemelve, hogy annak tartalma erősen félrevezető, elfogult és kiegyensúlyozatlan volt. A 2016. október 2-i népszavazással kapcsolatos 16 millió eurós kampány részeként plakátok és egy 18 oldalas füzet jelent meg, melyek eltorzítják a menedékkérőkkel és a migránsokkal kapcsolatos tényeket, Európa jövőjére nézve veszélyes elemekként jelenítik meg őket és a migrációt összekapcsolják a terrorizmus fokozódásával, továbbá európai városokban nem létező, úgynevezett „no-go” zónákra utalnak” – hívja fel figyelmet Spinelli képviselő asszony./ps/

Egészen elképesztő hazugság.

Na, ezért is kell szavaznunk nemmel!

2016.09.27.

Gyurcsány, az emberekre lövető elmebeteg, gyilkossággal vádolja a kormányt.

A kormányban viszont vannak kereszténydemokraták is, akik – eddig valamiért – még nem perelték be ezt az idióta őrült, beteg látomásokkal küzdő hazaárulót.

Meddig mehet el egy hatalommániás, álliberális migránssimogató valaki a kormány és a keresztények gyalázásában?

Mert szerintem ez volt az utolsó csepp a pohárban.

A vörös pártkönyvvel, plusz most már szivárványos pártkönyvvel, és párttagsággal meddig lehet gyalázni egy olyan kormányt, amely végre végzi a dolgát, és nem engedi kiszolgáltatni a népet minden olyan hatalomnak, amely a végletekig kihasználta, kihasználja a magyar népet?

Rendőrgyilkossággal vádolni azt a kormányt, amely évek alatt szerezte vissza a rendőrökbe vetett bizalmat, egyenesen gyalázat. Ezen felül pedig a kereszténydemokraták részvételét feltételezni a gyilkosság kitervelésében vagy csak a szemet hunyó cinkosságban – égbe kiáltó aljasság.

Gyurcsány messzire ment. És messzire ment az egész mikropártja is, mert nem volt egyetlen ember sem, aki azt mondta volna, hogy eddig és netovább.

A DK kiírta magát a magyar politikából és mindent meg kell tenni, hogy ez a hazaáruló párt, soha többet ne lehessen jelen a közéletben.

2016.09.25.

Pol Pot

A nagyon beteg Gyurcsány kimegy Angliába, hogy az ott élő magyarokat arra buzdítsa, ne szavazzanak semmiképp a népszavazásunkon. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a sikertelen és haszontalan élete valamiféle értelmet szerezzen.

Tulajdonképp semmi mást nem tesz, mint követi azt a sémát, amit a kettős állampolgárságról szóló népszavazásnál csinált.

Nem akar jót a magyaroknak.

Akkor, amikor miniszterelnök lett árulással és aljas trükkökkel elárulta az elődjét a hatalom megszerzésének érdekében. Kormányzásakor pedig romba döntötte és pénzügyi válságba taszította az országot.

Egy olyan elmebetegről beszélünk, aki befogadná és újmagyarokká tenné a migránsokat és a svédek mintájára integrálná a magyarokat a Saria törvények szerinti élethez.

Végre megtalálta a véres kommunista ideológia méltó párját a radikális iszlámban, amely térdig gázolva a vérben hozta el a nyomort azokon a területeken, ahova betette a lábát.

Kommunistaként Gyurcsány lelke közel került az iszlám radikális kirekesztő, megbélyegző és gyilkos szelleméhez. Ha ő kerülne újra hatalomra a migránsokkal egy olyan világot hozna el, amelyre még Pol Pot is rácsodálkozna.

Nem véletlenül fél a népszavazástól, hiszen a súlytalan és alig mérhető baloldali pártok szembesülnének azzal, hogy senkinek nem kellenek az elkövetkező időkben.

Remélem, mindenki elmegy szavazni és remélem, hogy érvényes lesz és akkor végre elhiszi nekünk Európa, hogy a magyar emberekkel nem lehet megtenni mindent.

Szavazzunk az életünkre és országunkra!

2016.09.16.

Érdekes, hogy azok az országok, amelyek megoldásokat kínálnak a migráció valamiféle mederbe tereléséhez, nem a „köszönjük”, hanem a „bosszút kell állnunk” reakciót váltja ki Brüsszel nihilista, hedonista bürokratáiból.

Orbán népszavazása pedig egyenesen vörös posztó az unió vezetőinek szemében. Pedig amennyiben érvényes lesz – és miért ne lenne az –, akkor a jövőben kétszer is meg kell gondolniuk a gerinctelen és aljas támadásaik miként befolyásolják egy szuverén állam belügyeit.

Soros, aki most már bizonyítottan pénzeli, az úgynevezett hazai „független médiát” nem tehet semmit azon kívül, hogy a kezeit tördeli.

Ez az ország egyelőre egy keresztbe fordult halszálka az európai balliberális, migránssimogató vezetők torkán.

Most, hogy a gazdaságunk kilábalt a csőd közeli helyzetből – nem az unió segítségével –, most már fenyegetnek minket a fejlesztési pénzek megvonásával és inkább hagyják egy uniós ország csődbe menését (Görögország), mint hogy ne jusson elég pénz a migránsoknak, akik ebből a pénzből járnak haza nyaralni abba az országba, ahonnan a háború miatt elmenekültek…

Az eszem-faszom megáll – mondaná Ford Fairlane.

Ezeket a cikkeket olvastad már?